TIBI CLENCI biografie, wiki profesional, vârstă, studii iubitul fotograf de modă și creative director

Vezi care este biografia lui Tibi Clenci (vârsta 45 de ani). Tibi Clenci data nașterii (17 octombrie 1975) și vârsta noului jurat Bravo Ai Stil 2021. Wiki Tibi Clenci de la Camp și Masterclass la  rolul de vedetă TV iubită sau urâtă. Cele mai tari poze cu Tibi Clenc le găsiți pe contul său de Instagram.@tibiclenci

Wiki: Tibi Clenci (zodia BALANTA) este considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român. El a cunoscut un uriaș succes internațional. 

Tibi Clenci a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale publicații glamour din tară și din afara ei, și a creat identități de brand pentru numeroase companii.

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion. 

Wiki Tibi Clenci biografia vârsta iubitului fotograf

Clenci  primit de-a lungul anilor 3 trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, ceea ce îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.  

Tibi Clenci s-a apropiat de fotografie de la vârstă fragedă, urmând pasiunea tatălui său pentru imagini și fotografie. 

Este considerat cel mai bun fotograf din România, pictorialele apar în multe reviste de pe piață. Ele se remarcă datorită creativității și faptului că nu sunt niciodată plictisitoare. 

Puțin știu că Tibi Clenci a studiat actoria, iar acest lucru îl ajută în arta fotografică, deoarece mereu este în căutarea noului. Mereu caută altceva,  pictorialele devenind și mai interesante.

Clenci a început să se formeze ca fotograf profesionist după ce a fost admis ca student la cea de-a două facultate, cea de actorie. Prima facultate absolvită fiind cea de Educație Fizică și Sport.

Dincolo de imaginea în sine, suprinsă de aparatul foto, a știut întotdeauna să spună o poveste, să contextualizeze, iar în creațiile sale se insinuează mereu un fel de magică baghetă regizorală.

Pasiunea lui Clenci pentru fotografie a mers mână în mână cu afacerile, astfel încât după 1990 a înființat o școală de modelling. Agenția sa, Allure Management, înființată în 1998 este în prezent una dintre cele mai de succes agenții de modelling din țară.

Pe parcursul carierei, fotografiile lui Tibi Clenci au fost publicate în Vogue (ediția din Japonia), Harrods, Elle, Beau Monde, GQ și Harper’s Bazaar

În anul 2008 Tibi Clenci a primit Premiul pentru cel mai bun fotograf român acordat de revista Beau Monde.

Clenci nu a ajuns la blazarea pe care mulţi fotografi români au îmbrăţişat-o după numai câţiva ani, ci e într-o perpetuă căutare, generată probabil de natura facultăţii de teatru pe care a terminat-o. 
MAI POTI CITI