SUPRAMAX Articulații Osteo păreri forumuri menținerea sănătății oaselor si articulațiilor

Analiză păreri plicuri Supramax Articulatii Osteo , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru menținerea sănătății oaselor si articulațiilor:

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este Supramax Articulatii Osteo și pentru ce se utilizează

pareri supramax articulatii osteo forum suplimente articulare

Supramax articulatii OSTEO este un produs recomandat mentinerii sanatatii oaselor si articulatiilor. 

Contine colagen hidrolizat care asigura forta, flexibilitatea si suportul tesuturilor conjunctive, ligamentelor, tendoanelor, oaselor si altor parti ale corpului, vitamina C care contribuie la formarea normala a colagenului, vitamina K cu rol in mentinerea sanatatii sistemului osos si vitamina D, esentiala pentru absorbita calciului si fosforului in organism.

Supramax articulatii Osteo asigura suportul pentru biosinteza cartilajului si forta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane.

Compoziție Supramax Articulatii Osteo

Peptide din colagen bovin hidrolizat 10 g, acid ascorbic 200 mg (250%), vitamina K2 MK-7 100 µg (133%), vitamina D3 10 µg (200%).

VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (Conf. Reg. 1169-2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ-2 000 kcal).

Vitamina K2 MK-7 protejeaza peretii vaselor sanguine de depunerile de calciu prin activarea proteinelor GLA (purtatori de calciu). 

Fara participarea vitaminei K2 MK-7, proteinele GLA nu sunt activate si calciul nu este absorbit in masa osoasa, lucru care duce la calcifierea si deficitul de calciu in oase.Vitamina K2 MK-7 este activa pana la 72 de ore fiind absorbita nu doar de ficat, ci si de celelalte organe, ceea ce asigura o actiune eficientasi de duratain tot corpul.

Mod de administrare Supramax Articulatii Osteo

1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt si se consuma imediat. Se recomanda utilizarea de durata (de cel putin 3 luni).

Reacții adverse și contraindicații

Nu s-au evidențiat la dozele recomandate în prospect.
MAI POTI CITI