SERUM B-Bomb Geek păreri forumuri cosmetice cu Niacinamide reglarea excesului de sebum

SERUM B-Bomb Geek & Gorgeous are parte de multe păreri bune după utilizare din partea celor care l-au folosit. 

Pe forumuri SERUM B-Bomb Geek este apreciat în impresiile clientilor pentru că are o formulă cu conținut de 10% Niacinamide (aka Vitamina B3), Zinc PCA (Acid Pirolidon Carboxilic) și Sarcozina pentru tenurile congestionate/ iritate, reglarea excesului de sebum, porilor dilatați și a rosetei.

SERUM B-Bomb Geek este este destinat pentru utilizare tuturor tipurilor de ten. Recomandat în mod special tipurilor de ten gras sau mixt.

Niacinamida din compoziția SERUM B-Bomb Geek este un ingredient superstar multifunctional care poate normaliza porii, calmeaza pielea predispusa la acnee, imbunatateste bariera naturala a pielii si amelioreaza hiperpigmentarea.

pareri Serum B-Bomb Geek Gorgeous formuri cosmetice

Niacinamida ajuta pielea sa isi construiasca o bariera de ceramide si, astfel, sa nu se deshidrateze. Acest lucru este extrem de util mai ales in cazul pielii mature sau foarte uscate.

Deoarece influenteaza pozitiv nivelul de hidratare al pielii, niacinamida contribuie si la reglarea productiei de sebum, impiedicand glandele sebacee sa secrete sebum in exces.

Principalele avantaje ale  față de alte produse cosmetice de acest gen sunt:

Formula conține un procent ideal de niacinamide pentru îmbunătățirea aspectului pielii predispuse la acnee sau tenuri congestionate, iritate.

Ingrediente adăugate pentru a eficientiza potențialul formulei, sunt Zinc PCA și Sarcozina, ambele cunoscute pentru efectele uimitoare asupra porilor dilatați și excesului de sebum.

B-Bomb nu usucă tenul,are o compoziție confortabilă, care lasă o ușoară senzație de hidratare.

O atenție deosebită acordată texturii produsului, astfel încât să poate fi integrat foarte ușor și în rutine cu mai multe produse, care necesită aplicarea straturilor multiple.

Consistentă subțire a serului/ gel se aplică elegant, nu se “scamoseaza”, este foarte ușor integrabil într-o rutină complexă.

Netestat pe animale | Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale | Nu conține gluten | Malassezia-safe (acnee fungica-safe).

Mod de utilizare SERUM B-Bomb Geek

Aplicati cateva picaturi pe ten dupa curatare prealabila, dar inainte de a utiliza emulsii si/sau creme. 

Poate fi utilizat fie in rutina de dimineata, cat si in cea de seara (AM si/sau PM).

Poate fi folosit de unul singur sau il puteti combina cu alte seruri pentru un boost de Niacinamide.

Se aplica dupa toner sau exfolianti (daca ii aveti inclusi in rutina).

Se poate mixa si aplica foarte bine impreuna cu serurile cu acid hialuronic.

Textura: consistenta gel lichid, se aplica usor si impreuna cu alte produse.
MAI POTI CITI