Rezumatul serialului SCORPIONUL un serial drama turcesc in curând la televiziunile PRO TV

SCORPIONUL serial turcesc rezumatul episoadelor care vor fi difuzate toate la o televiziune din trustul PRO TV

Televiziunile sunt in pregatiri febrile pentru grila de toamna:noi emisiuni noi seriale. PRO TV postul din strada PACHE PROTOPOPESCU a cumparat un serial turcesc nou nout un serial se spune de succes sa vedem daca publicul va indragi acest serial.

NU SE STIE CAND VA FI DIFUZAT serialul si nici postul la care va putea fi urmarit. Ceea ce este sigur serialul va fi difuzat la UNUL DINTRE POSTURILE DETINUTE DE PRO TV. : UPDATE: SERIALUL SCORPION VA FI DIFUZAT DE POSTUL PRO TV,

Nici PANDEMIA de CORONAVIRUS NU I-A IMPIEDICAT pe reprezentantii companiilor producatoare de filme si seriale turcesti actori, scenaristi sa lucreze sa produca seriale care sa fie pe placul publicului. Mai cu restrictii mai cu vacante fortate de imbolnavirea vreunui membru din stuff TURCII si-au vazut de treaba.

scorpion rezumat toate episoadele la pro tv


Pentru asta le spunem : BRAVO, RESPECT. Care este TITLUL NOULUI serial pe care il vor putea urmari romanii in curand ?

TITLUL ORIGINAL al serialului este "AKREP" in traducere " SCORPIONUL" si in engleza fireste " THE SCORPION".

Dar serialul a avut un alt titlu la inceput se nume "SHAHMARAN ". Apoi producatorul a decis sa schimbe titlul acesta cu "AKRET" aka "SCORPIONUL". Motivatia a fost ca NOUL TITLU se potrivea mai bine cu SCENARIUL.

Nici actrita principala ceea care o va interpreta pe FERDA nu a fost cea care trebuia sa fie. Asta pentru ca actrita DENIZ CAKIR cea care urma sa ii dea viata personajului FERDA s-a razgandit.

Si atunci a fost aleasa alta actrita si anume EVRIM ALASYA pe care am vazut-o in seriale precum : GUNES si YUSUF CIM.

COMPANIA PRODUCATOARE a serialului " AKRET" aka "SCORPIONUL" este COMPANIA 1441 PRODUCTIONS.

Serialul " SCORPIONUL" are 26 de episoade si UN SINGUR SEZON. Serialul a fost filmat in perioada 2020-2021. Finalul serialului a avut loc in luna MAI a anului 2021.

PREMIERA a avut loc la 11 decembrie 2020. Reprezentantii companiei producatoare 1441 PRODUCTIONS au fost mandri sa vanda acest serial in strainatate inclusiv EUROPA si asa va ajunge si in ROMANIA.

Actorii sunt putini cunoscuti publicului roman cu exceptia a doi actori cel mult. SUNT NUME NOI DE ACTORI si poate printre ei vom gasi actori pe care sa ii indragim la fel de mult ca pe cei din garda veche. CEI CARE SUNT VEDETE in TURCIA si in lume.

Filmarile serialului au avut loc in ISTANBUL. VOM vedea un serial interesant cel putin prin prisma locatiilor a muzicii. Si cand povestea este despre infruntarea a 2 femei chiar ca devine interesant.

Haideti sa vedem DISTRIBUTIA sa vedem actorii si personajele.

DISTRIBUTIE serial AKRET aka THE SCORPION aka SCORPIONUL

ACTORI si PERSONAJE

Actrita EVRIM ALASYA va da viata personajului FERDA

BESTEMSU OZDEMIR va fi SELMA

BERIL POYZAN- AYSE

DEMET GUL-HACER

YUSUF CUM-ARAS ESILA UMUT-IPEK

DEMET AKBAG-PERIHAN

MUGE SALIN-MERVE

ASLEN TURKILMAZ-ECE

BERTAN ASLAN-EFE

GUMUS AKSOY-FIKRET

CAGDAS ONUR OZYTURK-ALMES KARADAG

FEYAZ GUMES- HAKAN

NURAY SEREFOGLU-DERYA

BASAK DASUAN- BERNA

DIDEM YILMAZ- AYFER

REZUMATUL serialului SCORPIONUL

A fost odata ca niciodata O MAMA cu doua fiice. CE se intampla cand MAMA isi abandoneaza copii?

Ce se intampla cand ceea ce s-a intamplat demult in trecut are repercusiuni in prezent? Se intampla ca acel ceva petrecut in trecut CERE din nefericire REVANSA aka RAZBUNAREA.

Eroina principala se numeste FERDA. EA este fiica una dintre fiicele doamnei PERIHAN.

DOAMNA PERIHAN si-a abandonat fiica FERDA cand cea mica avea un an. PERIHAN si-a refacut vita alaturi de un barbat putrede de bogata care i-a oferit tot ce isi poate dori o femeie o casa frumoasa , haine un loc in inalta societate.

Servitori in slujba ei gata sa ii indeplineasca orice dorinta. In casa alaturi de ea mai traiesc nepotii ei. ginerele. Viata era luxoasa nimic sa o supere pe PERIHAN.

Asta pana cand ceva se intampla. Pretentioasa domana PERIHAN nu prea isi suporta ginerele.

Cand moare BERNA celalta fiica alui PERIHAN aceasta sufera un soc. Moartea BERNEI a fost un accident ascuns sub un plan bine pus la punct.

In casa printre multii servitori un rol important il joaca ARAS aka SOFERUL PERSONAL a stapanei casei PERIHAN,

ARAS soferul ii este loial lui PERIHAN dar are si o relatie de prietenie cu FERDA fata abandonata de mica de mama sa PERIHAN.

Intr-un fel ARAS este partas la uciderea BERNEI si acum regreta foarte mult.

BERNA era casatorita cu un barbat care nu a iubit-o deloc. CEI doi au impreuna doi copii nepotii PERIHANEI.

FERDA intocmeste un plan pentru a se razbuna pe mama sa isi vrea vita inapoi . SE simte neimplinita pentru ca tota copilaria a avut de suferit si nu a beneficata de afectiune.

NU stim cum dar MAMA si FIICA FERDA vor incepe un adevarat RAZBOI.

Ce face sotul BERNEI ? Desi nu si-a iubit sotia totusi nu poaaote ramane indiferent la asa ceva la un act de omor.

FIKRAT este ginerele lui PERIHAN si sotul BERNEI. De ce a continuat FIKRTE sa ramana intr-un mariaj cu o femeie pe care nu o iubea ?

Din mai multe motive. Sa pastreze aparentele unei casnicici feriicte de dragul intereselor financiare si de dragul copiilor.

FIKRET vaincepe o aventura cu FERDA sora BERNEI. Acum cui sa fie loial ? Familiei celor doi copii ramasi sau FERDEI? Iar ARAS este prins intre PERHAN si FERDA.

Dupa ani de zile de cautari FERDA isi gaseste MAMA pe PERIHAN. Din acel moment singurul scop al FERDEI este sa se razbune pe mama sa.

FERDA devenise si ea mama si avea o fiica pe nume MERVE. BERNA care murise lasase in urma doi copii pe SALIN si DURU.

NEPOTII lui PERIHAN NU AU AVUT cand sa se cunoasca. Va fi afectata viata nepotilor de RAZBOIUL dintre mama si fiica?

FERDA este "SCORPIONUL " EA este cea care planuieste mai intai sa distruga tota averea si bunurile mamei sale PERIHAN.

Dar nici PERIHAN nu sta cu mainile in san. INCEPE RAZBOIUL MAMA- FIICA. In jurul acestor femei care se lupta pe viata si moarte sunt si celeelate personaje care se vor pozitiona de o parte sau de alata unii o vor sprijini pe FERDA altii pe PERIHAN.

Un serial DRAMA despre o lupta care nu ar fi trebuit sa aiba loc. PERIHAN si FERDA doua caractere puternice. VA AJUNGE una din cele doua INVINGATOARE si cu ce pret ?

Va exista IERTARE? Un serial cu de toate povesti de dragoste, tardari, intrigi, pierderi, bucurii.

DESPRE VIATA, IUBIRE, CONDITIA FEMEII ca IUBITA, PRIETENA, SORA, MAMA femeia calina versus femeia a carei inima este plina de venin, FEMEIA TRADATOARE .

Un serial despre ce ar trebui sa insemne FAMILIA si ceea ce s eintampla UNEORI.

Sa vedem daca publicului ii va fi pe plac acest serial ce va fi difuzat de PRO TV. Ce va face serialul "SCORPIONUL" in competitie cu celellatae seriale ce se vor difuza pe alte posturi.

Ramane sa urmariti acest serial sa vedeti daca va place jocul acestor actori mai putin cunoscuti de publicul iubitor de telenovele. Vine toamana 2021 cu seriale noi turcesti.
MAI POTI CITI