Rezumat serial "HEKIMOGLU" aka remake serial DR HOUSE. Drama turceasca de succes in curand in ROMANIA.

Un nou serial de succes va bucura inimile telespectatorilor romani. NU STIM la ce post si de cand SE VA DIFUZA noul serial in Romania. Cel mai probabil in toamna lui 2020.

Este vorba despre un remake facut de producatorii turci dupa serialul american DR. HOUSE care s-a bucurat la vremea respectiva de un SUCCES URIAS.

Titlul noului serial este " HEKIMOGLU". ATES HEKIMOGLU este DR. HOUSE in varianta turceasca. Asadar numele serialului este dat de numele doctorului genial care este MAESTRU in arta de a pune diagnostice si de a gasi tratamente adecvate dar neortodoxe.

Curiosi sa aflati cum actioneaza DR HOUSE de TURCIA aka ATES HEKIMOGLU? Veti deveni dependenti de acest serial asa cum o faceati pe vremuri cu serialul DR. HOUSE?

serial hekimoglu rezumate toate episoadele online


Serialul "HEKIMOGLU" aduce in fata publicului actori profesionisti.

ATES HEKIMOGLU personajul principal al serialului este varianta DR. HOUSE. Este acest doctor la fel de carismatic ca si DR. HOUSE?

ATES HEKIMOGLU este personaj central in cadrul CLINICII unde lucreaza. Asta desi are un defect care il supara, este schiop si il veti vedea de-a lungul serialului cum isi poarta cu mandrie bastonul.

GENIAL din punct de vedere profesional si de-a dreptul DIFICIL ba chiar nesuferit aproape antisocial HEKIMOGLU are o sensibilitate pe care o ascunde de ochii colegilor.

Se paorta de-a dreptul urat cu ceilalti colegi medici dar lumea tolereaza asta pentru ca PROFESIONAL niciodată NU A AVUT ce sa ii reproșeze acestui doctor.

De aceea nici sefa clinicii care devine o apropriata a doctorului HEKIMOGLU NU Se leaga de modul cum HEKIMOGLU rezolva cazurile si nici modul in care abordeaza pacientii pe care ii considera "vinovații " de serviciu.

Sefa clinicii este personajul numit IPEK TERIN personaj caruia ii da viata actrita EBRU OZKAN.

Pe acrita ati vazut-o jucand in "FURTUNA PE BOSFOR" personajul DILARA.

Cel mai apropriat om cel care il intelege cel mai bine pe DR HEKIMOGLU este onclogul ORHAN YAVUZ. DR. ONCOLOG este interpretat de actorul OKAN KALABIK.

OKAN KALABIK ne-a cucuerit in rolul personajului PASA din serialul " SULEYMAN MAGNIFICUL". Sa vedem ce chimie va fi intre aceste personaje DR ATES HEKIMOGLU si DR. ORHAN YAVUZ.

In poveste apar si cei trei rezidenti care reusesc sa stea pe picioare si sa reziste in fata DR HEKIMOGLU.

CEi trei actori care dau viata celor trei doctori care fac parte din echipa DR. HEKIMOGLU sunt " KAAN YILDIRIM, AYTAC SASMUZ si DAMLA COLBAY.

Cum va rezolva cazurile cele mai dificile DR ATES HEKIMOGLU alaturi de echipa de rezidenti veti vedea doar URMARIND acest serial.

FIECARE EPISOD ESTE UNIC fiecare episod va va aduce lacrimi in ochi si va va face sa va ganditi inca o datat daca nu ati facut-o pana acum la insemnatatea vietii la efemeritatea.

Astepta RECITALU actorilor turci decisi sa cucereasca publicul turc si pe cel international.

Serialul " HEKIMOGLU" adaptarea serialului american DR HOUSE a fost realizat de comapania producatoare OJO PICTURES.

Premiera serialului a avut loc in TURCIA in luna decembrie a anului 2019. Ultimul episod a fost difuzat in mai 2021.

Serialul "HEKIMOGLU" are DOUA SEZOANE si 51 de episoade. O DRAMA MEDICALA care ne-a marcat pe multi.

Unii mai sensibili NU AU AVUT PUTEREA de a urmari tot serialul DR. HOUSE". La un moment dat unele episoade sunt greu de uramarit pentru aceia dintre NOI care au pierdut pe cineva DRAG parinti, copi, prieteni.

UN SERIAL care te loveste cu putere drept in inima si iti dobaoara toate emotiile. Serialul va fi difuzat in toate colturile lumii d ela : AFGHANISTAN, UZBEKISTAN. INDIA, ASIA, ISRAELUNGARIA si in fine si in ROMANIA.

Ramane de vazut cine va difuza serialul"HEKIMOGLU", sa nu uitam ca romanii vor avea sansa de a vedea si alt serial ce abordeaza teme medicale remake-ul facut de turci dupa alet seriael de succes si anume "THE GOOD DOCTOR" si GOOD DOCTOR".

Macar din curiozitate e musai sa vedeti cum au reusit producatorii si actorii regizorii. scenografii turci sa realizeze un REMAKE dupa serialul DR. HOUSE".

Serialul "HEKIMOGLU" va fi difuzat in ROMANIA si ramane sa ne informam asupta dateit exacte a difuzartii si cel mai important POSTUL DE TELEVIZIUNE care va oferi telespectatorilor romani acest serial ce a cucerit publicul international.

Realizatorii , producatorii din TURCIA dovedesc mereu ca sunt plin de resurse de inspiratie si aduc in fata publicului SERIALE ce se dovedesc DE EXCETIE.

Seriale care ne impresioneaza ne fac sa ne indragostim de personaje de povestile lor de dragoste.

In curand in ROMANIA un nou serial turcesc un REMAKE realizat dupa serialul american DR. HOUSE.

E musai sa vedem acest serial !
MAI POTI CITI