PROGRAM SINAIA FOREVER 2021, 1-3 Octombrie. Festivalul toamnei revine la Sinaia: CARNAVAL

O veste bună pentru iubitorii Sinaiei! Festivalul SINAIA FOREVER revine după un an de pauza, în 2021 în perioada 1-3 Octombrie! 

În acest moment, nu știm care este programul Sinaia Forever 2021, ce trupe vor concerta pe scena din Parcul Ghica, știm însă sigur că festivalul anual din Sinaia revine după ce în 2020 condițiile medicale au împiedicat desfășurarea acestuia.

UPDATE! 
• Prima trupă anunțată VIA DACĂ 
• TRUPA ATELIER. 
• Ad Libitum Voices. 
• TheSky Dance Iasi 
• Trupa Cover "Nicoleta Oancea". 
• Barbarossa Samba Group
• TheSky Dance Iasi
• Crispus - The Art Of Fire
• Alex Șveț
• Denorm

Parada de deschidere va începe vineri la ora 19.00 şi va traversa centrul oraşului. Oficialii şi participanţii la Festival vor da startul distracţiei. 

Teatrul Masca şi costumele lor impresionante, Trupa Barbarossa cu ritmurile lor infernale, Crispus – îmblânzitorii focului dar şi Compania de dans The Sky vor completa tabloul, a precizat sursa citată. După lăsarea întunericului, în fiecare seară, vor fi focuri de artificii, jocuri de lumini şi proiecţii de lasere.

Pe b-dul Carol I vor exista puncte de interes în faţa hotelului Bulevard, la Primărie, lângă hotelul Montana şi esplanada de la intrarea în parcul Dimitrie Ghica. 

Parcul va deveni un imens loc de joacă interactiv pentru toate vârstele, cu activităţi distractive,  ştiinţifice, istorice şi recreative. 

În faţa Casinoului se vor desfăşura recitaluri şi demonstraţii de dans. Trei zile de excepţie, în care ne vom putea bucura de peste 50 activităţi live şi 15 reprezentaţii de dans şi teatru cu statui vivante

Ediția din acest an va fi o ”Ediție Limitată! Vor fi 6 scene!

În 2021, conform teaser-ului oficial publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Sinaia, Sinaia Forever 2021 se va desfășura sub tematica CARNAVAL.

Sperăm că lista evenimentelor de Sinaia Forever 2021 va fi una captivanta, în ciuda restricțiilor impuse de starea de alerta generată de pandemia de Covid-19.

program sinaia forever 2021 lista evenimentelor

Cu siguranță autoritățile locale din Sinaia, împreună cu Primarul VLAD OPREA vor face și în în 2021 ca evenimentul atât de iubit de turiști si de locuitorii orașului să respecte cele mai înalte standarde de calitate și de... securitate!

Vom reveni cu UPDATE-uri odată ce programul și lista evenimentelor de la Sinaia Forever 2021 va fi stabilită de autoritățile locale din acest oraș turistic unic în România prin ospitalitatea și încărcătura istorica pe care o emană în mod natural.

De la PRIMA EDITIE din 1994 si pana astazi SARBATOAREA TOAMNEI s-a transformat in multiubitul festival: SINAIA FOREVER.

Mereu cu ARTISTI a caror muzica ne incanta si binedispune. SINAIA este orasul REGAL al ROMANIEI cu traditii si un mod de viata care respecta CULTURA si adevaratele valori.

Cu tematici diverse care INSPIRA si aduc zambete. FESTIVALUL SINAIA FOREVER nu se teme de starea vremii.

Lumea care iubeste SINAIA si FESTIVALUL SINAIA FOREVER vine si va veni. Sa se bucure de MAGIA unui FESTIVAL UNIC si in 2021.

MAI POTI CITI