PROGRAM SINAIA FOREVER 2021, 1-3 Octombrie. Festivalul toamnei revine la Sinaia: CARNAVAL

O veste bună pentru iubitorii Sinaiei! Festivalul SINAIA FOREVER revine după un an de pauza, în 2021 în perioada 1-3 Octombrie!

În acest moment, nu știm care este programul Sinaia Forever 2021, ce trupe vor concerta pe scena din Parcul Ghica, știm însă sigur că festivalul anual din Sinaia revine după ce în 2020 condițiile medicale au împiedicat desfășurarea acestuia.

În 2021, conform teaser-ului oficial publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Sinaia, Sinaia Forever 2021 se va desfășura sub tematica CARNANAVAL.

Sperăm că lista evenimentelor de Sinaia Forever 2021 va fi una captivanta, în ciuda restricțiilor impuse de starea de alerta generată de pandemia de Covid-19.

program sinaia forever 2021 lista evenimentelor

Cu siguranță autoritățile locale din Sinaia, împreună cu Primarul VLAD OPREA vor face și în în 2021 ca evenimentul atât de iubit de turiști si de locuitorii orașului să respecte cele mai înalte standarde de calitate și de... securitate!

Vom reveni cu UPDATE-uri odată ce programul și lista evenimentelor de la Sinaia Forever 2021 va fi stabilită de autoritățile locale din acest oraș turistic unic în România prin ospitalitatea și încărcătura istorica pe care o emană în mod natural.

De la PRIMA EDITIE din 1994 si pana astazi SARBATOAREA TOAMNEI s-a transformat in multiubitul festival: SINAIA FOREVER.

Mereu cu ARTISTI a caror muzica ne incanta si binedispune. SINAIA este orasul REGAL al ROMANIEI cu traditii si un mod de viata care respecta CULTURA si adevaratele valori.

Cu tematici diverse care INSPIRA si aduc zambete. FESTIVALUL SINAIA FOREVER nu se teme de starea vremii.

Lumea care iubeste SINAIA si FESTIVALUL SINAIA FOREVER vine si va veni. Sa se bucure de MAGIA unui FESTIVAL UNIC si in 2021.