Păreri Gunnar INTERCEPT ONYX forumuri Ochelari Protecție Calculator FĂRĂ DIOPTRII. Preț accesibil.

Gunnar INTERCEPT ONYX ochelari protecție calculator fără dioptrii beneficiază de păreri și impresii majoritar pozitive pe forumurile dedicate, peste 85% dintre cei care și-au exprimat opiniile au acordat un rating maxim de cinci stele acestui produs.

Iată un exemplu de comentariu / recenzie despre ochelarii Gunnar INTERCEPT ONYX pentru protecție la calculator, care scoate în evidență atat aspecte pozitive cât și minusurile acestui produs.

”... mi-am luat inima in dinti si am inceput sa-i port. Dupa 2-3 zile deja nu mai puteam sta la pc mai mult de 15 minute fara sa-i port. Ochii nu ma mai deranjeaza si nici nu se mai inrosesc (si stau peste 10 ore zilnic in fata ecranului).Ca posibil minus, sa zic ca ochelarii INTERCEPT ONYX sunt putin cam rigizi. Dar asta tine de modelul ochelarului, avand ramele groase. Dar ca functionalitate, isi fac treaba perfect, iar la acest pret, nu am de ce sa ma plang.

ochelari protectie calculator gunnar intercept onyx pareri forumuri pret calitateGunnar INTERCEPT ONYX forumuri Ochelari Protecție Calculator FĂRĂ DIOPTRII caracteristici și beneficii terapeutice

Cu o rama retro, clasica, realizata insa cu cea mai moderna tehnologie, ochelarii INTERCEPT combina designul cu tehnologia pentru a oferi gamerilor un avantaj competitiv: prin lentilele late, jucatorii împătimiți au o perspectivă mai larga, neobstrucționata, si mai clara a jocurilor hi-definition.

Sesiunile prelungite de joc pe calculator devin mult mai confortabile datorita designului lentilelor.

CARACTERISTICI

• Lentile cu anvergura mare
• Montaj rigid al lentilelor ce previne flexarea lentilelor
• Pernute pentru nas curbate pentru confort
• Materialul este prelucrat cu ultimele tehnologii si ofera stabilitate dimensionala si durabilitate
• Balamale multiple ce confera stabilitate rotativa si durabilitate
• Lentile Amber cu patentul GUNNAR
• Filtreaza eficient lumina albastra emisa de ecranele digitale si razele UV
• Straturi antireflex amplasate pe ambele fete ale lentilei
• Strat de protectie antizgarieturi din silicon dur


Ochelarii GUNNAR blocheaza lumina albastra emisa de ecranele digitale si previne oboseala ochilor indusa de factori digitali. 

Acest lucru va ajuta sa beneficiati de o odihna buna peste noapte si previne aparitia insomniilor cronice care cauzeaza la randul lor o serie de alte probleme de sanatate.

Lentilele Amber de la GUNNAR sunt concepute cu grija pentru a asigura o filtrare si o echilibrare a luminii care ajunge la ochi, in timp ce absoarbe 65% din lumina albastra (HEV) emisa de dispozitivele digitale. 

In comparatie cu competitorii principali de lentile de protectie impotriva luminii albastre, GUNNAR se dovedeste a asigura cea mai eficienta protectie contra luminii albastre HEV. 

Lentilele AMBER filtreaza cu cel putin 58% mai multa lumina albastra daunatoare decat orice alta marca.
MAI POTI CITI