INOGEST plicuri păreri forumuri rezultate. Rezumat prospect, beneficii și contraindicații.

Să ne facem o părere despre Inogest plicuri Solartium un supliment special recomandat pentru pacientele cu sindromul ovarelor polichistice (SOPC) apreciat pozitiv pe forumuri pentru beneficiile sale vizibile.

Conform prospectului, INOGEST® plicuri este un aliment dietetic destinat scopurilor medicale speciale, conceput și destinat pacientelor cu sindrom de ovare polichistice sau în subfertilitatea masculină la persoanele al căror regim nu poate fi realizat numai prin modificarea dietei normale.

INOGEST® plicuri este o formulă inovativă bazată pe efectul sinergic al substanțelor componente (Mio-inozitol, N-acetil-L-cisteină, Acid folic și Nutriose® fibră) dezvoltată de laboratoarele Solartium pentru a veni în întâmpinarea pacientelor cu sindrom de ovare polichistice și bărbaților cu subfertilitate.

pareri inogest plicuri rezultate si beneficii

Proprietati și beneficii:

- Restabileste ciclicitatea menstruala si creste rata ovulatiei;

- Imbunatateste calitatea ovocitelor, creste rata de sarcini spontane si imbunatateste si eficacitatea procedurilor FIV;

- Tratament eficient pentru acnee si hirsutism;

- Scade nivelul insulinei, imbunatateste toleranta la glucoza si reduce rezistenta la insulina;

- Scade nivelul androgenilor;

- Reduce nivelul lipidelor sangvine, greutatea corporala si indicele de masa corporala (IMC);

- Reduce subfertilitatea masculina

- Prezinta o siguranta si o tolerabilitate buna.

Compoziție INOGEST plicuri

Fiecare plic contine: mio-inozitol 2000mg, N-acetil-cisteina 600mg, acid folic 200mcg si Nutriose® fibra 5000mg.

Mio-inozitol este o substanță produsă în mod natural de corpul uman, prezentă în fructe, legume, semințe și nuci și care a fost studiată ca un nou tratament pentru femeile cu sindrom de ovare polichistice (SOPC) și bărbații cu subfertilitate. 

N-acetil-L-cisteină (NAC) este un derivat al aminoacidului L-cisteină prezent în alimente. NAC se comportă ca un agent mucolitic ce acționează asupra mucusului cervical, vâscozității lichidului seminal și timpului de lichefiere, dar și ca un antioxidant sau sensibilizator al insulinei. 

Acidul folic este esențial în dezvoltarea și funcționarea organismului și are un rol important în creșterea și regenerarea celulelor, necesare adulților și vitale în cazul sarcinilor.

Nutriose® este o fibră prebiotică solubilă în apă, care îmbunătățește toleranța la glucoză și scade rezistența la insulină.


Mod de administrare INOGEST plicuri

Se recomandă administrarea unui plic INOGEST® de două ori pe zi, la fiecare 12 ore. Conținutul unui plic se dizolvă în 150 ml de apă (o jumătate de pahar), iar suplimentarea cu încă 150 ml de apă va determina schimbarea gustului (de mentă), dar nu va influența acțiunea produsului.

INOGEST® plicuri conține îndulcitor natural din stevie fără calorii și nu determină creșteri ale nivelului glicemiei în sânge putând fi administrat și pacienților diabetici în deplină siguranță.

Și nu în ultimul rând să vedem ce contraindicații și efecte secundare are INOGEST plicuri

INOGEST trebuie administrat in asociere cu o dieta corecta si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica maxima admisa.

Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati medicul referitor la dieta dumneavostra inainte de a administra INOGEST.

In cazul in care urmati un tratament cu alte medicamente cu sau fara prescriptie medicala, consultati medicul inainte de a lua INOGEST.

Acest produs nu este destinat prevenirii, tratarii sau vindecarii unei afectiuni, se administreaza pacientilor cu cerinte suplimentare, identificate din punct de vedere medical.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A se pastra INOGEST in locuri uscate si racoroase.

A nu se utiliza produsul dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
MAI POTI CITI