Informatii NOUL SERIAL turcesc 3 CENTI produs de AY YAPIM dupa finalul serialului LEGEA FAMILIEI aka CUKUR

Wiki: un nou serial dramă turcesc 3 CENȚI (Üç Kurus) promite să continue succesul serialului CUKUR (LEGEA FAMILIEI) 

Vara asta unii actori turci au plecat intr-o binemeritata vacanta dupa terminaraea proiectelor altii au preferat sa continuie sa lucreze amanand vacanta.

ANUL 2021 a insemnat sfarsitul unei munci de 4 ani a echipei care a lucrat la serialul "CUKUR". 4 ani si 4 SEZOANE cam cat durata unei facultati. 

AU FOST O ADEVARATA FAMILIE pe platouri FAMILIA KOCOVALI cu cei 5 frati : CUMALI, KAHRAMAN, SELIM, YAMACH si SALIH aka VARTOLU SADDETIN.

AM indragit fiecare personaj fratii KOCOVALI, MAMA SULTAN, BABA IDRIS ,AISHE nevasta lui SELIM, DAMLA nevasta lui CUMALI , serafica SENA prima nevasta a lui YAMACH apoi NEHIR femeia care i l-a daruit pe micul fiu YAMACH, si REGINA cea de-a doua nevasta EFSUN KENT , SAADET nevasta lui SALIH aka VARTOLU, NEDRET nevasta lui KAHRAMAN.

Fetele scumpele ASKIN, KARACA mica MASAL,ASYA ce sa mai zicem de ALICO , METIN, CELASUN, MEKE, EMMY, PASHA MAHSUN toti actorii si personajele pe care le-au interpretat toti cei care au facut din serialul CUKUR UN FENOMEN.

trei centi rezumat serial turcesc drama

MUZICA la SUPERLATIV compozitori care si-au consolidat pozitia de LEGENDE. Toti am SUFERIT cand s-a terminat serialul. S-au format grupuri de prieteni toti fani ai serialului CUKUR.

NIMIC NU VA EGALA acest serial au fost de acord fanii din toate colturile lumii din AMERICA pana in ETIOPIA si inapoi.

CE GALA a avut serialul CUKUR UN ADEVARAT EVENIMENT. I-am vazut pe actorii preferati dansand cantand i-am vazut cum sunt ei in afara platourilor dezinvolti plini de energie si umor UNITI CA O FAMILIE.

CE SERIAL! UNI fani ai serialului au spus ca au reluat vizionarea pentru ca NU SE POT DESPARTI DE CUKUR aka THE PIT aka LEGEA FAMILIEI. ESTE INEXPLICABIL cum in ROMANIA serialul a fost ANULAT pentru ca audientele au fost mici. E INCREDIBIL! UN ASA SERIAL !

OAMENI EXTREM DE TALENTATI ne inclinam in fata energiei a talentului a profesionalismului lor. Stiti de citatele scrise de oamenii din CUKUR pe pereti citate pe care noi le-am indragit si care reflectau evenimentele din CUKUR.

In ultimul episod al serialului a aparut scris pe pereti asa : WE LEFT INCERDE, WE GOT TO THE PIT THE NEXT WILL BE 3 KURUS.

Adica se face referire la serialele produse de AY YAPIM : INCERDE aka INSIDER cu protagonistii CAGATAY ULUSOY si ARAS BULUT IYNEMLI dragul de YAMACH KOCOVALI apoi am cazut nimerit in CUKUR aka THE PIT si va urma "3 CENTI".

Asa am aflat ce serial NOU va produce casa de productie AY YAPIM. Dupa succesul international al serialului CUKUR care a creeat si o adevarata campanie de impadurire lumea clar se asteapta sa vada un serial care sa ii faca sa uite ca s-au despartit de eroii si actorii din CUKUR.

LUMEA spera sa ii vada in noul serial pe actorii din CUKUR. DIN PACATE doar actrita HAZAL SUBASI cea care a dat viata personajului NEHIR din CUKUR va face parte din NOUL serial produs de AY YAPIM.

ARAS BULUT IYNEMLI cel care a dat viata personajului YAMACH KOCOVALI a spus ca este prea devreme sa spuna in ce alt serial va juca. Nici superba EFSUN ultima iubita si sotia lui YAMACH aka actrita DAMLA SONMEZ nu va juca in noul serial.

Este posibil ca ARAS BULUT YINMELI aka YAMACH sa semneze un contract cu o platforma digitala iar DAMLA SONMEZ nu are inca niciun proiect nou.

PUBLICUL vrea sa ii vada din nou in acelasi proiect pe YAMACH si EFSUN. Unii au speculat aceasta dorinta si au spus ca intre cei doi actori a aparut o POVESTE de IUBIRE/ Stire dezmintita atat de ARAS BULUT IYNEMLI cat si de adorabila EFSUN aka DAMLA SONMEZ.

Dupa ce AY YAPIM a facut o miscare excelenta promovandu-si urmatorul serial in finalul serialului CUKUR lumea a inceput sa se intrebe ce este cu NOUL SERIAL produs de AY YAPIM care este povestea si cine sunt protagonistii.

Ce au in comun serialul FENOMEN CUKUR cu noul serial produs de AY YAPIM numit 3 CENTS?

In NOUL SERIAL produs de AY YAPIM "3 CENTS" vom urmari o poveste legata de MAFIE CRIMINALITATE, POLITIE despre cartierele in care locuiesc protagonistii asa ca in CUKUR.

Filmarile serialului"UKURUS aka" 3 CENTS au inceput la mijlocul lunii iunie 2020. S-a filmat in ISTABUL.

Regizorul serialului este acelasi care a stat la baza sucesului serialelor: MIRACOLUL DIN CELULA 7 , INCERDE aka INSIDER si CUKUR aka THE PIT UNICUL regizor SINAN OZTURK.

Si sunt si aceeasi scenaristi care au lucrat la serialul CUKUR. Ei sunt : TOPRAK KARAOGLU, GOKHAN HORZUM si DAMLA SERIN.

Ce INSEAMNA semnificatia titlului serialului? De UNDE acest titlu?

TITLUL este UC KURUS aka 3 KURUS aka "THREE CENTS". KURUS este o SUBDIVIZIUNE A LIREI TURCESTI.

Cum ar fi trei centi. ACESTA SUBDIVIZIUNE KURUS este EMBLEMA folosita de unul dintre personajele serialului "UC KURUS"

DESPRE CE ESTE VORBA IN SERIALUL UK KURUS aka THREE CENTS?

VOM vedea povestea a trei prieteni buni care fiecare o apuca pe un drum si la un moment drumurile li se incruciseaza.

Din acest moment al reintalnirii urmeaza pentru cei trei prieteni o lunga aventura plina de adrenalinala care vom asiista si noi publicul.

CEI trei prieteni sunt UN CRIMINAL, UN PATRON DE CAZINOU si UN POLITIST. Vom vedea actiunea in jurul legaturii uneori dintre mafie si politie si povestile unui cartier in care locuieste unul dintre persoanje alaturi de familie.

E musai sa fie si ceva povesti de dragoste. KARTAL este unul dintre persoanajele principale. acest rol i-a fost oferit actorului URAZ KAYSIGILAROGLU.

EFE este seful politiei iar IRFAN este criminalul. UNUL dintre rolurile pricipale i-a fost oferit actorului TANER OLMEZ adica DOCTORUL CEL BUN. Obosit dupa terminarea filmarilor la THE GOOD DOCTOR in varianta turca actorul a fost nevoit sa refuze.

Mai ales ca TANER OLMAZ doar ce s-a casatorit in luna iunie 2021. Alte nume vehiculate in serial au fost : MURAT YILDIRIM care a refuzat fiind prins la alt proiect, OZAN DOLUNAY, LEYLA TANLAR, SINEM USAL.

Actorului URAZ KAYSIGILAROGLU i-a fosy oferit rolul polistitului EFE dar el a preferat sa il joace pe KARTAL.

IRFAN comite o serie de crime si dupa ce isi omora victimele arunca asupra trupurilor victimelor 3 kurusi. CE se va intampla cand IRFAN este prins de politie?

CUM il va ajuta KARTAL? In jurul acestora KARTAL si IRFAN se invarte actiunea. O poveste de actiune se invart crimele , gloantele. ASteptam sa vedem cand va avea loc premiera noului serial 3 KURUS" si cine sunt actorii care vor interpreta personajele.

Cine a scris muzica ce locatii vom vedea si cum va reactiona publicul fata de acest serial cu mafioti.

E greu sa depasesti legendara poveste a fratilor KOCOVALI si a cartierului CUKUR.

Sunt multi turisti care merg sa vada locurile d efilmare s avada cartierul devenit LEGENDA . Cu adevarata un FENOMEN. OAMENII din intreaga lume si-au tatuat simbolul cartierului CUKUR.

Vom reveni cu informatii despre acest nou serial produs de compania AY YAPIM si anume "3 KURUS" aka UC KURUS".
MAI POTI CITI