Înapoi la școala înseamna și înapoi la sport. Decathlon îți propune cel mai bun echipament de sport la prețuri accesibile

Încă puțin și clopoțelul va suna pentru începerea unui nou an școlar pe care cu toții ni-l dorim a fi unul al normalității, în care sportul să numai fie reprezentat doar de mișcarea degetelor pe tastatura laptop-ului.

Copii se vor întoarce fizic la ore, astfel încât înapoi la școala va însemna și înapoi la sport, un lucru pe care școala online ”ni l-a furat”, iar efectele negative asupra sănătății celor mici s-au observat din păcate în multe cazuri.

Pentru Back to School 2021, Decathlon a pregătit o selecție impresionantă de echipament sportiv pentru copii la un preț accesibil.

De la trening-uri, încălțăminte copii pentru sport, la rucsacuri, palete și mingii, oferta Decathlon este special concepută să facă sportul accesibil cât mai multor copii și adolescenți oferind un raport cât mai bun calitate/preț pentru toate produsele și echipamentele pentru sport.

Parcurgând produsele din campania Decathlon, am făcut o lista cu ceea ce ne-a plăcut, și care ne-a atras atât din punct de vedere a calității cât și din punct de vedere a prețului. 

Hainele sport (trening-uri) pentru copii, încălțăminte pentru sport si rucsacurile pe care vi le prezentăm au prețuri care nu depășesc 100 lei, fiind ideale pentru orice buget și în același timp nefăcând rabat de la calitate.

Să începem cu treningurile pentru educație fizică.

a) TRENING EDUCAȚIE FIZICĂ NEGRU-ROZ FETE PUMA - preț 99.99 lei

Acesta echipament sportiv este confecționat dintr-un material ușor, respirant și extensibil. Poliester-ul asigură elasticitate optimă și libertate de mișcare în timpul activității sportive.


Pareri TRENING EDUCAȚIE FIZICA NEGRU-ROZ FETE PUMA Decathlon


b) TRENING EDUCAȚIE FIZICĂ ALBASTRU-NEGRU BĂIEȚI PUMA - preț 99,99 lei

Acest trening pentru băieți  pentru educație fizică și sport. Material ușor, respirant și extensibil, ce asigură libertate de mișcare. Trening-ul asigură o deplină libertate de mișcare în timpul antrenamentelor. 

Poliesterul din care este confecționat este rezistent la spălări: nu se șifonează și nu se răsucește.

Acum să trecem la încălțămintea copii pentru sport, din care am ales un model de ghete de fotbal  și o pereche de încălțăminte tenis.

a) ÎNCĂLŢĂMINTE TENIS TS130 NEGRU COPII ARTENGO - preț 64,99 lei

Încălțăminte de spot concepută pentru tenis şi sport la scoală, pe orice tip de suprafață, practicare ocazională (nivel începător).

Încălțăminte de tenis polivalentă, cu benzi cu arici, care se întreţine uşor. Talpă din cauciuc rezistentă, care nu lasă urme. O încălțăminte sport ideală pentru copii la orele de educație fizică!

b) GHETE FOTBAL AGILITY 140 HG ALBASTRU-GRI COPII KIPSTA - preț 74.99 lei

Produs conceput pentru fotbal (nivel începător), 1 dată/ de 2 ori pe săptămână, pe teren sintetic.

Pentru mai mult confort, încălțămintea a fost concepută cu o formă adaptată pentru picioarele copiilor. Talpa ghetelor de fotbal Kipsta asigură o rezistență deosebită.


Și nu în ultimul rând ne-a plăcut RUCSAC FOTBAL ESSENTIEL 35L ALBASTRU-NEGRU KIPSTA! Calitatea deosebită la prețul de doar 79.99 lei

Acest produs  a fost proiectat pentru transportarea echipamentului de sport. Bretelele sunt reglabile și spatele este matlasat.

Rucsacul Essentiel este practic, prevăzut cu buzunare destinate transportării echipamentului de sport și buzunare pentru obiectele personale, precum laptopul.

RUCSAC FOTBAL ESSENTIEL 35L ALBASTRU NEGRU KIPSTA

Un produs de calitate, material destul de durabil, foarte încăpător și rezistent în același timp care are 7 buzunare, dintre care unul pentru încălțăminte și unul pentru laptop.

Desigur, mica selecție de echipament de sport propusă este pur subiectivă și nu are cum să se potrivească multitudinii de necesități. 

Astfel încât vă încurajăm să vizitați cu încredere pagina campaniei Back to School Decathlon și să alegeți ceea ce îi este necesar copilului vostru pentru a se bucura de orele de sport și educație fizică de care cu siguranță i-a fost dor!
MAI POTI CITI