WIKI nunta MILIONARULUI CLAUDE SENHORETI cu ALINA VIDICAN

Nunta mare, nunta mare. ALINA VIDICAN fosta nevasta a lui CRISTI BORCEA s-a casatorit a doua oara si de data asta ALINA spera sa fie pentru totdeauna. A suferit enorm dupa CRISTI BORCEA barbatul al carui nume si l-a tatuat pe spate.

L-a asteptat ani la randul l-a idolatrizat. S-a casatorit cu MILIONARUL CRISTI BORCEA dar acesta a inselat-o cu VALENTINA PELINEL . A urmat DEZASTRUL ALINA si-a simtit sufletul facut bucati.

A avut nenumarate restrictii din partea lui BORCEA chiar daca s-au despartit. Pana acum patru ani ALINA VIDICAN nu a aparut in compania vreunui barbat s-a ocupat de cei doi copii ai sai si ai lui BORCEA.

Incet incet ALINA a deschis o noua fila de vita acolo pe taramul fagaduintei unde toate sunt posibile.

Pasionata d emasini d elux ALINA si-a dorit sa isi cumpere o masina noua. Avea deja un PORCHE.

A facut o dreplasare in orasul d eund eputea sa isi achizitioneze masina visurilor. Aiic l-a intalnit pe patronul CLAUDE SENHORETI.

nunta alinia vidican milionar american claude senhoreti

Nu a putut sa isi cumpere masina vista dar a doua zi de dimineata a primit o invitatie la un brunch din partea lui CLAUDE SENHORETI.

ALINA a onorat invitatia si dupa acest brunch ce avea sa fie memorabil ALINA si-a dat seama ca avea in comun cu barbatul din fata ei pe lanaga altele MAREA PASIUNE PENTRU MASINI.

CLAUDE a fost atars de frumusetea ALINEI si de parca ar fi stiut ca ALINA VIDICAN este FEMEIA lanaga care isi va petrece tota vita nic ca a mai lasat-o sa plece.

Timp de patru ani s-au vazut au petrecut impreuna momente frumoase si au avut timp sa se cunoasca.

In primavara acestui an americanul MILIONAR CLAUDE SENHORETI S-A LOGODIT cu aleasa inimii sale ALINA VIDICAN.

In 26 august 2021 a avut loc NUNTA MILIONARULUI AMERICAN cu ALINA VIDICAN.

Timisoreanca a stiut ce barbat sa ii fie aproape de la un ex sot milionar a trecut tot la un sot MILIONAR.

CINE ESTE ACTUALUL SOT MILIONAR ala ALINEI VIDICAN?

WIKI CLAUDE SENHORETI SOTUL ALINEI VIDICAN.

CLAUDE SENHORETI este stabilit in AMERICA dar are origini braziliene. Este tanar ambitios si rebel.

ESTE FONDATOR si CEO al mai multor forme ce se ocupa cu vanzarea masinilor de lux si in timpul liber este un pasionat PILOT DE CURSE.

Este proprietarul : SIENNA MOTORS EST 1999, SPEED 51 MOTORS SPORTS, MIAMI EXOTICAUTORACING, 2021 LAMBORGHINI & FERRARI.

Se pare ca fosta nevasta a lui BORCEA chiar a dat lovitura. ARE UN SOT TANAR MILIONAR care chiar o IUBESTE si o rasfata.

CUM a decurs NUNTA MILIONARULUI cu ROMANCA ALINA VIDICAN?

CLAUDE SENHORETI a ales un local de lux intr-o zona istorica cu vechime THE ADDISON la BOCA RATON . Sute de flori lumini. Un meniu international cu bucate braziliene, americane si romanesti vestitele sarmalute romanesti.

La cununia civila ALINA a purta o rochie simpla dintr-un material de lux. In dimineata nuntii a fost rafatat de sot cu micul dejun la pat si un buchet imens de flori crini si flaoraea soarelui.

ALINA patita la prima casatorie unde invitatii au purtat tinute in alb a dorit sa impuna un DRESS CODE si asa doamnele NU AU AVUT VOIE sa vina imbracate in ALB.

SI domnii au avut de respectat un dress code le era impus sa vina in costume negre cu camasa alba si vesta.

Si asa NUNTA a avut un aer nobil.

Ce credeti ca le-au cerut MIRII INVITATILOR? Sa depuna bani in 3 conturi unul dintre conturi fiind cu destinatie caritabila.

Nimic mai simplu pentru invitatii la NUNTA UNUI MILIONAR. Nu stim ce fel d emuzica au ascultat invitatii dar este sigur ca NUNTA a fost de succes.

De acum romanca noastra nu va mia primi referiri ca FOSTA NEVASTA a lui CRRISTI BORCEA. GATA! EA ESTE ALINA VIDICAN aka ALINA SENHORETI.

Mirele a tinut ca aleasa inimii sale ALINA sa ii poarte numele. De acum soarele strălucește puternic pentru ROMANCA noastra ALINA SENHORETI.

Suferintele ALINEI au luat sfarsit. Acum este liniștită si fericita stiind ca are langa ea un BARBAT BOGAT dar cel mai important lucru este ca stie ca e IUBITA.

SA fie intr-un CEAS BUN.! Ambitioasa romanca a stiut ce sa aleaga de data asta ! Parca nu merita sa astepte atata vreme sa isi gaseasca fericirea.

Dar la inceput ALINA VIDICAN i-a rupt inima primei doamne BORCEA. MIHAELA BORCEA a fost FEMEIA care l-a ajutat pe CRISTI BORCEA sa ajunga unde este astazi. Si in plus aveau 3 copii impreuna.

Cum sa nu fie adevarataa zicala romaneasca " NU DISTRUGE FERICIREA UNEI FAMILII CU COPII. BARBATI liberi si necasatoriti gasesti din plin.

ALINA VIDICAN a invatat o lectie dura pe propria -i piele. Acum ALINA VIDICAN a devenit DOAMNA ALINA SENHORETI.

Cum banii nu vor fi o problema ALINA va avea timp de pasiunile sale si e sigur ca are posibilitatea de a le oferi COPIILOR ei si ai lui BORCEA o educatie aleasa,

Copii sunt acum americani cu origini romanesti. Si speram ca ALINA sa nu uite sa le vorbeasca d etara unde s-au nascut.

De-a lungul vremii de la despartirea de CRISTI BORCEA ALINA s-a schimbat enorm. Acum trecuta printr-o experienta dureroasa a unui divort si a unor restrictii a INVATAT sa aprecieze valoarea celor mai importante lucruri in viata.

O FEMEIE ADEVARATA are nevoie in primul rand sa fie IUBITA si APRECIATA. Apoi daca sotul e si MILIONAR e si mai bine.

Doar sa nu fie un milionar care se uita si la alte femei in afara casniciei. Probabil a invatat ALINA sa fie O FEMEIE INDEPENDENTA .

De aceea AMERICA e puternica acolo FEMEILE TIN la independenta financiara proprie si nu gandesc ca nu au nevoie de altceva daca s-au maritat cu un barbat puternic si influent. CASA DE PIATRA, ALINEI si lui CLAUDE SENHORETI!
MAI POTI CITI