Biografia actorului TIMUCIN ESEN aka HEKIMOGLU aka DR. HOUSE de TURCIA

WIKI TIMUCIN ESEN INALTIME, ZODIE, DATA NASTERII, PROIECTE PROFESIONALE, FAMILIE, PASIUNI.

Cine este actorul TIMUCIN ESEN cel care da viata personajului ATES HEKIMOGLU adica DR. HOUSE de TURCIA in serialul turcesc HEKIMOGLU realizat dupa serialul american DR. HOUSE.

TIMUCIN ESEN s-a nascut in ZODIA LEULUI la 14 august 1973. Masoara 1.89 m inaltime si are o greuttae de 75 de kg.

Familist convins insurat din 2012 cu BILGE TURE. Cei doi au doi copii AYDA si GOKYUZU ESEN.

Amandoi isi concentreaza eforturile pentru a le oferi copiilor cea mai buna educatie si o viata fericita.

Pe numele real din buletin TIMUCIN ESEN adica MAHMUUT TIMUCIN ESEN este deopotriva ACTOR de filme, seriale si teatru si MUZICIAN.

wiki timucin esen biografie varsta iubita

 

Parintii actorului sunt NIHAL si USTUN ESEN amandoi d eprofesie AVOCAT. Dca in viata reala TIMUCIN ESEN nu a urmat profesia parintilor a reusit sa devina AVOCAT in filme in serialul de succes GULPERI unde a avut-o partenera pe frumoasa si profesionista actrita NURGUL YESILCAI.

Actorul are doua porecle : FARYALI si MUSHUM. Pana sa ajunga sa jaoce rolul personajului HEKIMOGLU rolul i-a fost oferit altui actor HALIK BILGNER.

Acesta din urma a accepta rolul dar apoi s-a razgandit si producatorii i-au facut o NOUA OFERTA actorului TIMUCIN ESEN care si el initial declinase prima oferta de a-l juca pe DR ATES HEKIMOGLU.

Actorul TIMUCIN ESEN a terminat LICEUL TED ANKARA COLLEGE. In timpul liceului a realizat un scurt metraj semn ca avea ganduri seriaoase de a deveni ACTOR.

A facut faculttaea de actorie la mai multe universitati din TURCIA mai inatai la ANKARA UNIVERSITY &CONSERVATORY specializarea TEATRU.

S-a transferat mai apoi la MIMAR SINAN UNIVERSITY OF FINE ARTS.

TIMUCIN ia decizia de a pleca in AMERICA pentru a-si desavarsi studiile. A urmat INSTITUTE FINE ARTS din CALIFORNIA unde a urmat si un program de MASTER.

Mentor i-a fost LARRY MOSS care l-a ajutta sa invete trucuri tehniic de actorie. Duapa ce a simtit ca a invatat cam tot ce tine de ARTA ACTORULUI actorul se intoarce in tara natala in TURCIA.

Incet pune caramida cu caramida la ZIDUL CARIEREI sale. Rabdator, ambitios a ajuns sa fie un actor multipremiat penntru performantele sale actoricesti.

In prezent traieste alaturi de familie in ISTANBUL. In 20013 apre in serialul GURBET KADINE.

FILMOGRAFIE actor TIMUCIN ESEN

FILME

2018- MUSHUM

2017- MARTILANN EFENDISI

2013-SENIN HIKAYEN

2012- SEABURNERS

2011- LABIRENT

2015- GONUL YARASI

SERIALE

2019-2021- HEKIMOGLU- DR. ATES HEKIMOGLU

2019-2018- GULPERI

2017-2016- BODRUM MASALI

2015-2014- GUNL ISLERI

2014-2013- VICDAN

2007-2005- HIRSIZ POLIS

2005-2003- GURBET KADINI

ALBUME MUZICALE

BODRUM MASALI vol 3

MAYHOS KOPLICARSI

Actorul TIMUCIN ESEN nu s-a multumit cu studiile in AMERICA a studiat actoria si in ITALIA.

S-a apucat sa cante in baruri in timpul studiilor si a ajuns sa scoata albume. MUZICA este a doua mare pasiune a actorului.

Extrem d ediscret cu vita sa de familie actorul iis vede de cariera, S-a tinut mereu de scandaluri.

Un ACTOR PROFESIONIST pasionat de meserie. Apreciat de PUBLIC si CRITICI. haideti sa il vedem la lucru pe DR ATES HEKIMOGLU aka actorul TIMUCIN ESEN.

HEKIMOGLU serialul care aduce in fata publicului povestea DR GENIAL care sufera si el de o boala ia medicamnete care ii dau dependenta un serial inspirat de alt serial american de succes DR. HOUSE.

La 48 de ani actorul TIMUCIN ESEN este in culmea gloriei profesionale. Are o familie frumoasa e care este mandru si a reusit sa stranga o avere frumusica in jurul sumei de 9 milioane de doalri.
MAI POTI CITI