SENSY biografie, vârstă, data nașterii, înălțime și Instagram

Cine este SENSY  (zodia Gemeni) și care este numele real. SENSY biografie, vărstă, înălțime. Instagram @__sensy__

8 din 10 persoane ii pronunță greșit numele fie intenționat, fie nu. De la Sensy Blue la Sensey, Seni, Sensi cu ï.

Conform biografiei Sensy vine în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 7 cu o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu, cum ar spune unii o ”influenceriță”.

A descoperit puterea rețelelor sociale în anul 2009, când colabora cu diferite branduri pentru promovarea în mediul online, dezvoltând și implementând pentru acestea strategia de comunicare și conținutul digital.

Vârsta și înălțimea lui Sensy? Ei bine nu știm precis ce să vă spunem fără să greșim. Cert este ca nimeni nu cunoaște precis în acest moment ce vârstă și înălțime are Sensy.

sensy wiki vrâsta înălțime nume real

Din 2016 Sensy a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food.

Sensy se caracterizează ca fiind o fire calculată și perfecționistă, dar și sensibilă, emotivă și foarte empatică.

Are grijă să fie mereu punctuală cu campaniile pe care le are de livrat, scrie pe blog, editează poze, face poze, filmează, montează video, merge la evenimente, pe lângă activitățile normale, cum ar fi gătitul, curățenia, rutina de skincare respectată atât dimineața, cât și seara. 

Lui Sensy îi plac la nebunie parfumurile! Prima ei dragoste a fost Tom Ford Black Orchid, iar de atunci se învârt în zona aceea miros lemnos. Acum îi plac multe alte parfumuri nu ar putea să se decidă: Amouage Interlude, Xerjoff Erba Pura, Montale Black Aoud, etc.

Își descrie stilul vestimentar ca fiind cameleonic și așteaptă startul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a dezvălui telespectatorilor toate stilurile pe care ea le apreciază și nu le poate aborda în viața cotidiană.

Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. «Bravo, ai stil! Celebrities» mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere”, mărturisește Sensy.
MAI POTI CITI