Păreri TOPPIK România Nanofibre pentru par apreciate pe forumuri tratamente par rar si subtire

Înainte de a ne face o părere despre produsele TOPPIK România, vă spunem că mulți cumpărători au fost interesați de informații despre Nanofibre pentru par, Ce sunt nanofibrele, Fibre pentru par rar, Sampon toppik tratament par rar si subtire sau spray pentru mascarea cheliei.

Aceasta arată interesul și încrederea acestora în produsele TOPPIK pe bază de nanofibre de cheratină pură care și-au dovedit pe deplin eficiența în timp fie că vorbim despre Toppik Fibers, Ser Densificator Toppik, Şampon Densificator Toppik sau Balsam densificator Toppik.

Așadar ce este TOPPIK și pentru ce se utilizează

Toppik a devenit în foarte scurt timp cel mai eficient şi apreciat produs cosmetic pentru mascarea părului rar şi subţire.

Toppik este un produs complet natural ce are la bază nanofibre de cheratină pură, aceeaşi substanţă ce formează părul uman.

Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare să fie atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des şi plin de volum.

VEZI AICI MAI MULTE PĂRERI TOPPIK ROMÂNIA

pareri Balsam Densificator Toppik forum nanofibre pentru par

Având aceeași compoziţie ca şi părul uman, Nanofibrele Toppik sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de câţiva centimetrii.

Toppik este alcătuit din nanofibre de cheratină naturală şi nu conţine chimicale nocive sau aditivi de nici un fel. Asftel acestea sunt complet inofensive, nu provoacă mătreaţă sau iritaţii şi nu au efecte negative asupra părului.

Tocmai de aceea sunt recomandate de către medicii dermatologi din toată lumea tuturor celor care şi-au făcut un implant de păr sau urmează un tratament pentru regenerarea părului pierdut, până la apariţia rezultatelor.

Nanofibrele Toppik sunt complet compatibile cu minoxidil, substanța activă din majoritatea produselor împotriva căderii părului

Cum se foloesc nanofibrele pentru păr TOPPIK pentru mascarea cheliei

Nanofibrele Toppik se aplică uşor şi rapid, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray.

În câteva secunde, mii de nanofibre de culoarea părului se vor amesteca și atașa de părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui "implant" de păr INSTANT, însă la un preţ mult mai mic.

VERIFICĂ AICI PREȚURI / PROMOȚII TOPPIK ROMÂNIA

Fiind încărcate cu electricitate statică, nanofibrele vor sta perfect fixate iar efectul va rezista câteva zile, până la o nouă aplicare.

Însă pentru un plus de siguranță, la final poți folosi 2-3 pufuri de fixativ Toppik Fiberhold, care pe lângă faptul că întărește legătura dintre nanofibre și firele de păr, dă și un luciu și aspect natural părului.
MAI POTI CITI