Noutati despre actorul ARAS BULUT IYNEMLI: despărțire de iubita BIGE ONAL, sfârșit de serial CUKUR cu scandal

Cine nu il cunoaste acum pe YAMACH COKOVALI mezinul familiei de mafioti din serialul de mare succes CUKUR aka THE PIT aka GROAPA aka LEGEA FAMILIEI?

Un prim sezon a rulat si la noi la postul KANAL D dar mai apoi a fost anulat din cauza audientelor mici.

Cum DUMNEZEU sa aiba in ROMANIA asa audiente cand in TURCIA si strainatate a avut un SUCCES COLOSAL? Producatorul firma AY YAPIM au cules laurii si actorii principali au ajuns CELEBRI.

Iar unii si-au desavarsit CELEBRITATEA asa cum este cazul actorului ARAS BULUT IYNEMLI.

Personajul YAMACH KOCOVALI i-a fost tare drag actorului si i-a fost greu sa se desparta de el,

Filmarile serialului CUKUR in original aka THE PIT aka GROAPA si la noi "LEGEA FAMILIEI" au durat 4 ani ! O munca absolut istovitoare.

Si in luna mai 2021 la finalul filmarilor celui de-al patrulea sezon si sfarsitul serialului toti actorii au plecat in vacanta.

ARAS BULUT IYNEMLI desparitre de iubita sa BIGE ONAL

Asa a procedat si ARAS BULUT IYNEMLI. A plecat intr-o prima vacanata in TURCIA in GOKCE apoi in alta statiune celebra CESME apoi intr-o vacanata in GRECIA pe un yacht.

Din pacate pentru fanii actorului vestea despartirii acestuia de iubita sa BIGE ONAL a cazut ca un trasnet totii se asteptau ca frumosul cuplu sa isi anunte oficializarea relatiei.

BIGE ONAL a trait o frumoasa poveste de dragoste cu ARAS BULUT IYNEMLI relatie ce a durat sase ani. BIGE ONAL face parte dintr-o familie celebra si bogata a ISTANBULUI.

BIGE ONAL a fost initiatoarea despartirii de ARAS BULUT YINEMLI posibil prea lovita de moartea tatalui si de faptul ca a tot asteptat o cerere in casatorie.

Jurnalistii o intrebau la fiecare interviu cand s eva marita situatie ce incepuse sa o enerveze pe frumoasa BIGE.

Tatal actritei BIGE ONAL a fost celebrul fotbalist al echipei nationale a TURCIEI ERHAN ONAL.

A jucat si la echipa GALATASARAY ISTANBUL in perioada 1985-1992, In luna martie a acestui an celerul fotbalist a murit la varsta de 63 de ani.

La inmormantare BIGE a fost sustinuta de partenerul sau ARAS BULUT IYNEMLI. Si alti actori prieteni cum ar fi HANDE ERCEL au cautat sa vina la inmormantare dar nu li s-a permis din cauza proiectelor in care erau implicati.

HANDE ERCEL stie ce inseamana suferinta pierderii parintilor intrucat acum doi ani mama sa a murit dupa o grea suferinta.

ARAS BULUT si-a achizitionat o casuta din lemn si era tare fericit. Nimic nu prevestea despartirea dintre ARAS BULUT I si BIGE ONAL.

Ceva s-a intamplat dupa prima vacanta a celor doi in GOKCE. Extrem de discreti niicunul nu a comentat in vreun fel DESPATIREA.

Cert este ca acum fiecare e pe drumul sau. Inainte de BIGE ONAL, ARAS a avut cel putin trei relatii oficiale.

Iubitele sale ELVIN LEVINLER 2012-2013 si CEYLAN CAPA 2014 sunt la fel de cunoscute in lumea serialelor.

Ce a facut ARAS BULUT IYNEMLI dupa despartirea de iubita BIGE ONAL ? ARAS s-a mutat in casa bunului sau prieten si partener de scena in serialul CUKUR si anume domnul ALICO aka ALI CHOBAN.

Actorul RIZA KOCAOGLU interpretul personajului ALICO l-a primit cu draga inima pe ARAS BULUT IYNEMLI.

ARAS a legat prietenii in timpul filmarilor serialului CUKUR nu doar cu ALICO aka RIZA KOCAOGLU dar si cu altii.

Sa muncesti timp de patru ani zi de zi cate 12 -14 ore la un proiect e istovitor si de aceea s-au legat multe prietenii.

Tocmai de aceea fanii nu au inteles ce s-a intamplat inante d efinalul serialului. De ce nu au fost invitati fanii la vizionarea ultimului episod ?

De ce nu au venit scenaristul iniatiatorul proiectului si actorii la gala de incheiere si de ce s-a zvonit ca actorul ARAS BULUT s-ar fi batut cu cineva la sfarsitul serialului si ca banii au fost marul discordiei ?

Dca nu s-au certta din cauza unei femei ceea ce nu e cazul atunci banii au fost samanta scandalului.

Se spune ca ARAS i-ar fi dat UNFOLLOW regizorului KEREM CATAY. Pe de lata parte se spune ca producatorii ai fost nemultumiti ca actorii nu si-ar fi reinnoit contractele pentru urmatorul proiect UC KURUS proiect alcompaniei AY YAPIM.

Si asta nu e totul. O parte din echipa serialului intre care ARAD BULUT IYNEMLI, RIZA KACAOGLU, NECIP MEMILI, ONER ERKAN , SARP APAK si SINAN OZTURK AU FOST FATI IN JUDECATA de cate administratia orasului KARABURUN din IZMIR.

Care este motivul ? Se pare ca actorii din serialul CUKUR ar fi taiata copacii din zona si au initiat o constructie ilegala de casute pentru camping . Au vrut sa faca mai multe hoteluri o plaja un baeach bar un cazinou ce mai O ZONA TURISTICA.

Municipalitatea si politistii au intervenit si au anulat constructia. Si sunt decisi cei indreptati din municipalitate sa procedeze si la anularea unui numar de 600 de constructii ilegale.

Municipalittaea a declarat ca zona unde vroiau actorii sa construiasca a fost declarata ZONA PROTEJATA inca de acum doi ani si asta chiar de catre presedintele tarii.

Municipalitatea s-a aratat dezamagita ca asa actori celebri s-au facut de rusine si au distrus o arie proterjata.

ACTORII NU AU COMENTAT asupra acestui subiect. Prezent la inaugurarea brandului VODAFONE al caruir imagine este actorul a fost intrebat de urmatoarele proiecte profesionale.

ARAS BULUT IYNEMLI a declarata ca e prea devreme sa se pronunte asupta viitoarelor proiecte. E clar ca nu va juca in serialul AY YAPIM UC KURUS.

Probabil ca isi va lua o pauza de un an si apoi va semna un contract pentru un serial ce va fi produs pe o platforma digitala.

E posibil sa jaoce totusi din toamna in alt serial al altei comapnii de productie. E sigur ca cei d ela NETFLIX si AMAZON au o grmada de proiecte asa ca ARAS BULUT IYNEMLI nu iis face griji in privinta viitoarelor proiecte profesionale.

Poate iis va lua o vacanta sabatica de un an sa isi puna gandurile in ordine. Ultimii ani au fost grei. Pandemia si moartea tatlui ex iubitei de acum si-au pus amprenta asupra lui ARAD BULUT IYNEMLI.

Noi fanii abia asteptam sa il vedem in urmatoarele seriale si ii uram liniste si armonie. E clar ca o vreme nu il vom vedea in compania vreunei domnite.

Sau cine stie paote s eva ivi o frumoasa domnisoara care sa ii aline dorurile lui ARAS BULUT IYNEMLI. Urmariti-l pe actor si in alte seriale precum "THE INTRUDER: aka INTRUSUL , "MIRACOLUL di CELULA 7 ".

E posibil sa il vedem pe ARAS BULUT IYNEMLI in cel putin doua episoade ale serialului "UNFAITHFULLY" aka " SADAKATSIZ" ale carui filamri vor incepe la toamna.

ARAS BULUT IYNEMLI a devenit un SUPERSTAT IN TURCIA e adorat si pretuit de public.

Vom sta cu ochii pe ARAS BULUT IYNEMLI pentru a va informa cum mai decurge viata lui. E UN BARBAT care a muncit pentru a atinge CELEBRITATEA.

Si o merita din plin. In orice caz personajul sau din CUKUR mezinul familiei de mafioti KOCOVALI domnul YAMACH a intrat in galeria personajelor favorite ale publicului.

A sa nu o uitam pe alata IUBITA CELEBRA a lui ARAS personajul SENA din CUKUR aka actrita DILAN CICEK . Ce cuplu pe ecrane si in vita reala SENA si YAMACH !

Cum de s-au despartit ? Dar stiti cum se spune CE ESTE AL TAU E PUS DEOPARTE domnule YAMACH aka ARAS BULUT IYNEMLI.

E cazul sa inceperi sa revedeti acest serial CUKUT aka THE PIT ! O galerie de personaje de mai mare dragil . De la nazbatiosul SEDDATIN VARTOLU aka SADDISH cu al sau " frate " MEDET, apoi ALICO, BABA IDRIS, SULTAN , MELIHA, fratii SELIM. JUMALI, KAHRAMAN o cat sunt de profesionisti!

De DRAG sa ii urmaresti ! CUKUR aka THE PIT aka LEGEA FAMILIEI Un SERIAL DE SUCCES !

MAGISTRAL! Si ai atatea de invatat tu dragule telespectator ! Nu este doar despre razbunare si batai e vorba de vita !

DESPRE FAMILIE !
MAI POTI CITI