Biografia MIRUNA DIACONESCU MINUNEA de AUR LOGODNICA celebrului OMAR ARNOUT

Mai ieri micutul OMAR ARNOUT uimea lumea prin extraordinarul talent si modestia sa. Castigatorul primei editii de "NEXT STAR" a devenit VEDETA in ROMANIA fara voia lui. Si-a cultivat talentul muzical a cantat pe scenele lumii a castigat premii.

ESTE IUBIT dar si APRECIAT in TARILE ARABE in special in QUATAR dar OMAR si-a gasit linistea langa familie si prieteni in ROMANIA.

JUMATATE LIBANEZ, JUMATATE ROMAN, OMAR ARNOUT a urcat pas cu pas treptele succesului. A absolvit "LICEUL DE MUZICA "DINU LIPATTI" si apoi a devenit STUDENT al ACADEMIEI DE MUZICA din capitala.

In ultimul an de liceu si-a cunoscut IUBITA. O fata extrem de frumoaa si talentata. Dragostea lor a crescut prin MUZICA marea pasiune a celor doi OMAR ARNOUT si MIRUNA.

miruna diaconescu biografie varsta inaltime studii

OMAR a crescut si in ultimii ani a realizat ca MIRUNA este fata care va sta langa el o viata. Discret niciodata nu a vrut sa dea prea multe amanunte despre viata sa sentimentala.

OMAR ARNOUT la 20 de ani S-A LOGODIT cu frumoasa sa iubita despre care OMAR a spus ca L-A CUCERIT DEFINITIV.

LOGODNA LOR a fost una simpla in prezenta familiilor si a prietenilor. VA urma deigur o NUNTA care va fi la fel de discreta precum a fost si LOGODNA.

Cine este fata care l-a cucerit pe CELEBRUL OMAR ARNOUT?

WIKI MIRUNA MIHAELA DIACONESCU LOGODNICA LUI OMAR ARNOUT

NUME, FAMILIE, ZODIE, PASIUNI, INALTIME MIRUNA MIHAELA DIACONESCU

MIRUNA MIHAELA DIACONESCU s-a nascut la PLOIESTI la 25 iulie 1999 in ZODIA LEULUI. Masoara 1.65 m inaltime. Are un chip de papusa satena cu ochii verzi.

LOREDANA GROZA a apreciat frumusetea si stilul rebel al MIRUNEI i-a prevazut un viitor muzical.

LOREDANA GROZA i-a spus MIRUNEI ca SEAMANA cu marea nostra campioana de tenis SIMONA HALEP.

Si da, MIRUNA MIHAELA DIACONESCU este si EA O CAMPIOANA IN MUZICA.

De la o varsta frageda MIRUNA a stiut ca viata ei profesionala va fi doar MUZICA. Acum va implini in cateva zile 22 de ani.

Talentul muzical al MIRUNEI este o MOSTENIRE DE FAMILIE. MAMA MIRUNEI MIHAELA DIACONESCU este cunoscuta interpreta de MUZICA POPULARA GABRIELA DIACONESCU originara din BARLAD.

Mama si-a incurajat fata sa urmeze o cariera in muzica. MIRUNA a cantat la cele mai cunoscute evenimente muzicale si festivaluri unde a castigat numeroase premii.

Un premiu al UNIUNII MUZICOLOGILOR si COMPOZITORILOR din ROMANIA la FESTIVALUL DE MUZICA "GEORGE GRIGORIU" consfiinteste inca o data talentul muzical al MIRUNEI.

MIRUNA a urmat scoala generala si primele doua clase de liceu la BARLAD. Clasele a 9-a si a 10-a le-a facut la COLEGIUL "GHEORGHE ROSCA CODRESCU|" .

La 17 ani vine in capitala si termina COLEGIUL NATIONAL DAN NECULCE". Devine apoi STUDENTA ACADEMIEI DE MUZICA.

In clasa a 5-a MIRUNA se inscrie la SCOALA DE CANTO"SOUL MUSIC ART si aici este descoperita de profesorul si directorul scolii. Aici MIRUNA va pune baza studiilor muzicale.

Ca instrument a ales PIANUL. O data cu venirea in BUCURESTI incepe colaborarea cu RADU BOLFEA de la "PLAY&WIN " si MARCEL PRODAN la prima ei piesa,"RUN FOR YOU".

Cu aceasta piesa participa la EUROVISION si se califica pe locul 5 din 12. Incepe participarea la cele mai mari showuri de la "VOCEA ROMANIEI""X FACTOR",|"ROMANII AU TALENT".

Locuitorii BARLADULUI au numit-o pe fata GABRIELEI DIACONESCU "VOCEA DE AUR A BARLADULUI " si MINUNEA DE AUR A BARLADULUI".

Din pacate tatal MIRUNEI a decedat dar tatal a plecat cu convingerea ca fata lui va fi o mare cantareata,

La un moment dat mama GABRIELA cereaaajutorul in lumea muzicala pentru a o sprijini pe MIRUNA.

MIRUNA face parte dintr-o familie care nu s-a laudat cu resurse financiare. Dar parintii au facut tot ce le-a stat in putere pentru ca viitorul fetei sa fie luminos.

De aceea mamasi fiica s-au mutat in capitala. MIRUNA MIHAELA DIACONESCU A REUSIT GRATIE TALENTULUI SI MUNCII INDARJITE.

A colaborat cu trupa lui ANDI CONSTANTINESCU "ENERGIES BAND". In prezent este VOCEA feminina a trupei M" S.

MIRUNA MIHAELA DIACONESCU a electrizt publicul la partiicparea la showul d ela PRO TV " CANTA CU MINE". A reusit sa faca 70 de jurati din totalul de 100 de jurati sa cante alturi de ea.

CANTA muzica populara, usoara . A colaborat cu iubitul OMAR la piesa "DRAGOSTE PACATOASA" o melodie ce a bucurat sufletele tinerolor indragostiti de MUZICA ADEVARATA.

MIRUNA MIHAELA DIACONESCU , "MINUNEA DE AUR A BARLADULUI" s-a logodit cu celebrul OMAR ARNOUT.

Un nou cuplu de indragostiti de acum LOGODNICI in lumea muzicala romaneasca. Spre deosebire de EDWARD SANDA si CLEOPATRA STRATAN , OMAR ARNOUT si logodnica sa MIRUNA DIACONESCU sunt DISCRETI si nu au vrut sa apara pe la emisiuni sa povesteasaca despre POVESTEA LOR DE IUBIRE.

DOI OAMENI FRUMOSI SI TALENTATI - MIRUNA MIHAELA DIACONESCU si OMAR ARNOUT! Doi oameni care canta din INIMA.

MOTTO-UL de vita la MIRUNEI MIHAELA DIACONESCU este acesta " MUZICA E O REVELATIE MAI TARE CA INTELEPCIUNEA si FILOSOFIA.

MUZICA le face iubirea mai frumoasa. Pentru ca acesti doi tineri talentati IUBESC si TRAIESC prin si pentru MUZICA.

MAI POTI CITI