Păreri MASCĂ de față cu VENIN de ȘARPE forum beneficii și mod de utilizare

Părerile despre Masca de față cu peptide din venin de șarpe ReGlam de pe forumurile de cosmetice arată că aceasta reduce semnificativ și eficient aspectul ridurilor, lăsând pielea vizibil mai fină și întinerită. 

Masca cu venin de șarpe are la baza o compoziție pe bază de extracte din plante, precum unt de Karité și Aloe Vera, completate de acidul hialuronic. 

Toate ingredientele formulei au un puternic efect hidratant și de relaxare a tenului. Utilizarea regulată a produsului cosmetic pe bază de venin de șarpe va lăsa pielea moale, catifelată și bine protejată de agresiunile externe.

Îmbogățită cu retinol și pantenol, marca va reda strălucirea, elasticitatea și prospețimea tenului.

Ingredientele active acționează sinergic pentru uniformizarea tenului.

masca cu venin de șarpe păreri forum

Veninul de sarpe reduce contracțiile musculare la nivelul fetei si reduce mișcarea celulelor,menținând astfel pielea mai neteda si fără riduri.

Structura stratului dermal este reconstruită, iar pielea devine moale și plăcută la atingere. Produsul stimulează sinteza colagenului, care umple liniile și brazdele, eliminând imperfecțiunile.

Mod de folosire Masca de față cu peptide din venin de șarpe ReGlam

Masca cu peptide din venin de șarpe se aplică într-un strat uniform pe față, se lasă să acționeze timp de 10 minute, se masează produsul cu vârful degetelor și apoi se clătește bine. 

Este recomandat sa folosiți masca de fata cu venin de șarpe o data sau de doua ori pe săptămână.


Atenționări și precauții în utilizarea Măștii de față cu peptide din venin de șarpe ReGlam

Produs cosmetic pentru uz extern;

A nu se lăsa la îndemâna copiilor;

Dermatocosmetic testat dermatologic;

A se evita zona ochilor și buzelor.
MAI POTI CITI