Ivatherm SER depigmentant intensiv păreri forumuri albirea petelor hiperpigmentare

Să ne facem o părere despre Serul depigmentant intensiv Ivawhite de la Ivatherm care pe forumurile despre tratamente pentru albirea petelor hiperpigmentare beneficiază de opinii si comentarii pozitive care subliniază că iluminează, uniformizează și reduce petele pigmentare eficient și fără a avea efecte secundare.

Potrivit prospectului, Serul depigmentant intensiv Ivawhite de la Ivatherm depigmentează, uniformizează și îmbunătățește strălucirea și radianța feței. 

Stimulează dispariția petelor hiperpigmentare și previne reapariția lor. Are o eficiență dovedită clinic în melasmă. 

Este indicat tuturor tipurilor de piele sensibilă.

pareri ser ivatjerm pt dipegmentare mod de utilizare beneficii

Serul are un dublu mecanism de acțiune asupra petelor pigmentare:

Reduce producția de melanină (pigmentul întunecat) prin inhibarea enzimelor implicate în formarea sa (TYR, TRP-2, TRP-1)

Inhibă transferul melaninei către straturile superioare ale pielii.

Iata pe scurt ingredientele active din compoziție și beneficiile acestora în tratarea petelor pigmentare

a) Care Active White TG (4-n-butilrezorcinol) este cel mai puternic inhibitor al tirozinazei umane (TYR) şi al producţiei de melanină, superior acidului kojic, arbutinei sau hidrochinonei. Iluminează, uniformizează, reduce petele pigmentare şi melasma (teste in vivo).

Melasma este o afecțiune întâlnită mai ales la femei și e caracterizată prin apariția la nivelul feței sau gâtului a unor pigmentații maronii sub formă de pete sau plăci. 

2) SCIRPUSOL favorizează depigmentarea pielii şi îi îmbunătăţeşte luminozitatea (teste in vivo). Este un inhibitor al tirozinazei, de trei ori mai eficient decat acidul kojic.

3) CinderellaCare stopează transferul melaninei către keratinocite şi previne pigmentarea pielii pe termen lung. Reduce cu peste 90% expresia kinezinei (enzima care transportă celulele pigmentate către suprafața pielii).

4) Extract de Licorice inhibă enzimele implicate în producerea melaninei, la concentrații foarte mici, sporind astfel tolerabilitatea produsului.

5) Iar Apa Termală Herculane are efect calmant, decongestionant şi protectiv asupra pielii sensibile.


Modul de utilizare a Serului depigmentant intensiv Ivawhite de la Ivatherm  este simplu si facil

Se aplică dimineaţa şi seara pe faţă, gât şi mâini, timp de cel puțin 56 de zile. 

Pentru potenţarea rezultatelor se recomandă folosirea în asociere cu Ivawhite Cremă depigmentantă.
MAI POTI CITI