Ce înseamnă ESCROC sentimental. Profilul psihologic al escrocului sentimental.

În acest articol vom încerca să vă oferim câteva informații despre escroc sentimental dex, pradatori sentimentali, înșelăciune sentimentală, înșelătorie sentimentala și psihologia escrocilor sentimentali semne.

Wiki dex: Escrocul sentimental este genul de bărbat care ştie mereu ce să spună şi cum să spună, pentru a te face să te simţi minunat în prezenţa persoanei lui.

Escrocul sentimental nu este atât de greu de recunoscut precum ai crede. Escrocul sentimental wste acel gen de bărbat care arată bine, de câte ori vorbeşte te convinge că ţi-ar dărui oricând stelele de pe cer, este politicos şi întotdeauna pare că te ascultă.

Un astfel de bărbat nu va ezita să facă promisiuni măreţe, declaraţii îndrăzneţe şi planuri de viitor.

Un astfel de escroc sentimental este greu de identificat, la timp, pentru că este expert în tehnica manipulării.

wiki Psihologia escrocilor sentimentali semne

De regulă, victimele inocente sau nu, realizează cu cine au de-a face abia după ce au rămas cu contul bancar gol sau cu sufletul plin de traume psihologice.

Un escroc sentimental este, de obicei, plin de el și preocupat întotdeauna de cum arată. Observă-l cu atenție și vei vedea că niciodată nu este interest cu adevărat de ce ai tu de spus și nu îi pasă prea mult de problemele sale. El este centrul universului, tu ești doar o trecătoare!

Profilul psihologic al escrocului sentimental.

Din perspectivă psihologică, escrocul sentimental poate juca cu naturalețe trei tipuri de roluri:

1) Rolul victimei inocente. Îţi spune cât de mult a suferit, că a avut o familie cu probleme ce l-a traumatizat îngrozitor.

Sau că a mai avut iubite care şi-au bătut joc de el, chiar dacă el a investit totul în acea relație. Îşi construieşte o poveste de viaţă lacrimogenă, cu ingredientele emoționale la care a văzut că reacţionezi. 

În acest mod reuşeşte să îţi dovedească faptul că el este doar o victimă ce merită să fie iubită, după cât a suferit şi după cât ghinion a putut să aibă.

2) Rolul masculului alfa. Bărbatul joacă acest rol folosindu-se de rolul social pe care îl are (are o profesie foarte bună), de banii părinţilor sau ai lui, de imaginea personală (în cazul în care arată bine). 

Oricare aspect dintre cele trei de mai sus sau toate la un loc îl vor face pe acesta să joace un rol de cuceritor ce poate avea orice, însă el te alege pe tine.

3) Rolul prietenului dezinteresat. Este bărbatul care îţi este aproape în orice împrejurare. Nu îl placi şi el ştie asta. 

De aceea, va juca rolul prietenului care te sfătuieşte, te ascultă, te înţelege şi îţi suportă toate mendrele, sperând să apară la un moment dat şi şansa lui. 

Eventual, după ce un alt bărbat te părăseşte sfâşiindu-ţi sufletul, poate reuşeşti să îl vezi şi pe el şi să îl accepţi ca partener, pentru tot ceea ce a făcut pentru tine.
MAI POTI CITI