SER Perfect Anti-Age Gerovital H3 Evolution păreri personale și un preț atractiv

După câteva utilizări îți poți face o părere despre SER-ul Perfect Anti-Age Gerovital H3, iar opinia noastră nu a fost prea diferita de majoritatea recenziilor de pe forumurile de cosmetică, care evidențiază calitatea și eficiența acestui produs care face pielea să fie mai ferma iar ridurile mult estompate.

Serul anti-age Gerovital H3 Evolution are un efect imediat, de destindere a fetei si de creștere a luminozității; este foarte util si ca baza de machiaj pentru tenurile mixte, întrucât nu este gras.

Efectele anti-age imediate ale serului Perfect Anti-Age Gerovital H3 Evolution constau în diminuarea ridurilor într-un timp scurt, prin acţiunea extractului Gatuline Expression şi a lipozomilor cu Acid Hialuronic.

Iar efectele anti-age de durată țin de sistemul anti-age original - Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G care iniţiază modificări structurale ale fibrelor de colagen, asigură suportul energetic necesar şi protecţie antioxidantă.

pareri ser Perfect Anti-Age Gerovital H3 Evolution forum cosmetice bune

În acest ser s-au inclus mai multe principii active pentru a obtine un anumit efect, dar care se amplifică reciproc prin sinergism de actiune.

De aceea, uneori nu este relevanta concentratia unui singur activ. In cazul de fata, au fost asociate mai multe principii active pentru efectul anti-age.

Unul dintre acestea contine acid hialuronic sub forma de lipozomi, dar fiind asociat cu alte principii active nu are o concentrație mare de acid hialuronic pur. Aceasta forma de conditionare (lipozomi) asigura pătrunderea acidului hialuronic in profunzime si este eficient chiar si in cantitati mici.

Nici modul de utilizare al serului Perfect Anti-Age Gerovital H3 Evolution nu este unul complicat

Se utilizează zilnic, dimineaţa şi seara, după ce faţa a fost curăţată şi tonifiată. Se asociază cu crema de întreţinere zilnică, hidratantă sau nutritivă.

Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless


Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. 

Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. 

La prima utilizare sunt necesare aproximativ 15-20 de acționări pentru amorsarea pompiței.
MAI POTI CITI