REISTILL Ser pentru păr Brilliant Plus MiOrganics păreri forumuri cosmetice care previn ruperea și căderea părului

Să ne facem o părere despre Serul pentru păr Brilliant Plus Reistill MiOrganics un produs cosmetic apreciat pozitiv pe forumuri pentru că acționează încă de la prima aplicare îngrijind delicat părul degradat.

Serul pentru Reistill este destinat persoanelor expuse frecvent la factorii ce afectează sănătatea părului. Și acest ser conține ulei de argan obținut prin presarea la rece a sâmburilor fructelor arborelui de argan.

Serul strălucitor cu ulei de argan oferă strălucire instantanee și regenerare pe termen lung. Părul arată mai sănătos, mai mătăsos și mai strălucitor. 

Formula fără grăsime pătrunde în axul părului și sigilează vârfurile despicate.

Cu o varietate de vitamine, minerale şi uleiuri esenţiale, produsele MiOrganics oferă rezultate uimitoare, nu au efecte adverse şi oferă o hidratare a pielii semnificativ crescută. 

Păreri REISTILL Ser pentru păr Brilliant Plus forum MiOrganics


Serul de păr Reistill este foarte hidratant. Mai mult, repară firul de păr și creează o barieră protectoare, prevenind deteriorarea acestuia.

Aici, vei găsi produsul ideal pentru fiecare dintre nevoile corpului tău: de la îngrijirea scalpului cu un șampon natural revitalizant și până la hidratarea pielii picioarelor cu o cremă hrănitoare. Dacă te-ai îndrăgostit de acest ser, comandă acum online!

Ingrediente compoziție: Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Ci 47000 (Yellow 11), Parfum (Fragrance)

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Mod de utilizare Serul de păr Reistill MiOrganics

Aplicați o cantitate mică de produs pe părul proaspăt spălat, umed sau uscat, pe lungimea firelor de păr spre vârfuri. 

Puteți folosi uscătorul de păr sau să lăsați părul să se usuce în mod natural. 

Atenționări: evitați contactul cu ochii și cavitatea bucală, în caz de înghițire consultați un medic specialist. Volum: 7 5 ml
MAI POTI CITI