Ioan Crişan wiki tragic. Ioan Crişan a fost ucis în explozia mașinii sale. Crimă la comandă?

Ioan Crişan biografia unui om de afaceri cu o avere și carieră frumoasă. Ioan Crişan o moarte misterioasă. Ioan Crişan tatăl Laurei Bîlcea și fostul socru al deputatului PNL Bîlcea wiki horror la o vârstă în care avea toată viața înainte.

Moartea afaceristului Ioan Crișan crimă la comandă sau accident tragic?

Astăzi o mașină a explodat pur și simplu în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (in fata la Profi)

Potrivit presei locale, care citează martori de la fața locului, victima, Ioan Crişan (vârsta 66 de ani), un cunoscut om de afaceri din Arad. 

Se pare că omul de afaceri Ioan Crișan s-a urcat în mașină în jurul orei 7.00, după ce a băut o cafea la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Explozia mașinii în care se afla omul de afaceri Ioan Crișan m s-a auzit până la UTA.

biografie ioan crisan avere familie moarte


Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI. 

Conform biografiei, Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. 

Ferma de somn african are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele de lux din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

UPDATE! Unele surse mai informate zic că nu aruncă nimeni pe nimeni în aer în România pentru niște peșt.

Firma cu peștii avea profit minuscul și era înregistrată ca firmă de transport. Și pe cealaltă firmă de transport Crișan avea profit de 10 ori mai mare. 
MAI POTI CITI