CRISTINA VASIU biografie, vârstă, înălțime, zodie, iubit, Foto Instagram oficial

Wiki cântăreața Cristina Vasiu (Zodia Berbec), biografia, data nașterii, înălțime, studii, iubitul șoț, și lista de melodii. Instagram @cristina.vasiuu

Născută pe data de 19 aprilie 1992 (vârsta 29 de ani) la Deva, Cristina Vasiu de la ”Te cunosc de undeva” a câștigat premiul II la interpretare in 2009 la Festivalul Mamaia. 

Pe numele întreg, Cristina Florentina Vasiu cântă de la vârsta de 7 ani când a participat la concursul "Stelutele Cetatii" unde a castigat locul doi. Apoi a participat la diferite festivaluri naționale si internaționale.

Cristina Florentina Vasiu a participat la mai multe festivaluri de muzică și a câștigat Festivalul de la Mamaia, fiind considerate una dintre cele mai promițătoare voci la acea vreme.

Căpătând încredere în propriul talent, Cristina a participat în 2015 la Selecția Națională Eurovision, unde a cântat piesa „Nowhere”. În 2016, ea a semnat o colaborare cu Whats Up.

Cristina Vasiu wiki data nasterii zodie studii iubit


În 2020, Cristina Vasiu a participat la emisiunea X Factor, sezonul 9, ajungând în echipa Deliei.

În 2018, Cristina s-a căsătorit în secret în Canada, dar doar la câteva luni după nuntă, ea și soțul ei au decis să divorțeze.

După o perioadă tulbure, Cristina pare că a regăsit dragostea în brațele actualului său iubit,Alin Stancu. Frumoasa blondină postează adesea poze cu iubitul ei și împreună par foarte fericiți.

.... suntem vecini în același bloc, iar pe grupul complexului ne-am cunoscut. A venit la un moment dat când aveam febră. Primul contact a fost foarte ciudat, eu am vomitat aproape pe el, am vomitat în fața lui. El m-a cunoscut fix încercănată, plânsă, în pijama, horror. Mi-am dat seama că e un băiat foarte bun care nu caută lucrurile de suprafață. Nu ne-am mutat împreună, el e la 4, eu la parter.”, a declarat într-un interviu recent Cristina Vasiu 

CRISTINA VASIU are și alte pasiuni in afara de muzica:dansul modern si cel de societate: adora călătoriile, sportul preferat este tenisul de camp si de asemenea ii place sa cante la vioara si pian instrumente care le-a studiat.

Listă Muzica noua Cristina Vasiu, melodii noi cu Cristina Vasiu

Cristina Vasiu - Buna, ce faci?
Cristina Vasiu - Linii Paralele
Cristina Vasiu - Linii Paralele
Cristina Vasiu feat. J. Yolo - Sa te iubesc un pic
DiezZ feat. Cristina Vasiu - E vara
Alama feat. Cristina Vasiu - Fetita cu chibrituri
Cristina Vasiu feat. What's UP - Hot de inimi
DiezZ & Cristina Vasiu - Scurtmetraj
Cristina Vasiu - Vara se poarta single
Cristina Vasiu - Nu pot uita (feat. Mika Moupondo)
MAI POTI CITI