Cremă Regenerantă pentru Mâini Gerovital H3 Classic păreri forumuri cosmetice contra îmbătrânirii pielii mâinilor

Crema Regenerantă pentru Mâini Gerovital H3 Classic este un produs cosmetic inovator care pe forumuri cât și în magazinul online Farmec are parte de păreri pozitive care exprimă încrederea și mulțumirea consumatorilor.

Aceștia consideră că această cremă Regenerantă pentru Mâini Gerovital H3 Classic este cea mai buna crema de mâini încercată pana acum! 

Intra repede in piele si aspectul cel mai important e ca hidratarea pielii rămâne si după ce te speli pe mâini! Chiar si după spălare, mâinile rămân la fel de catifelate ca si dimineața la aplicare.

Complexul anti-age, inovator previne şi atenuează semnele îmbătrânirii pielii mâinilor, primele afectate de trecerea timpului.

Acidul hialuronic hidratează în profunzime.

pareri crema de maini gerovital h3 clasic forum tratamente regenerante

 Vitamina E şi Juvinity întârzie îmbătrânirea metabolică şi revigorează replicarea celulară.

Se aplică pe pielea umedă, prin masaj ușor, lăsând o senzație plăcută de catifelare.

Aceasta crema ajuta la menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii mâinilor, previne semnele îmbătrânirii precum mâini uscate, piele subtire, aspect vene proeminent si le atenuează.

Împotriva petelor pigmentare va recomandam Corectorul de pete pigmentare, acesta are acțiune si asupra petelor de pe maini. 

Pentru a ține petele sub control folosiți aceasta cremă în fiecare toamnă-iarnă, timp de aproximativ 3-4 luni pe an.


Tratamentul de decolorare a petelor si de albire a pielii se face de preferinţă în anotimpurile cu soare mai puţin, respectiv toamna şi iarna, asigurând, concomitent cu procesul de decolorare, o bună protecţie UV a pielii, prin utilizarea unor creme de întreținere cu factor mediu sau mare de protecţie UV (minim 30 factor de protecţie).

La orice semn de iritaţie a pielii, se suspendă temporar aplicarea cremei şi se reia după 2-3 zile.
MAI POTI CITI