WIKI noua emisiune "HAI CU FETELE" la PRIMA TV cu IOANA PETRIC, cântăreața GIULIA, actrița GABRIELA MARIN si DIANA BART prezentatoare

PRIMA TV va oferi telespectatorilor din 1 MARTIE 2021 un show dedicat DOAMNELOR si DOMNIȘOARELOR. SHOW-UL se va numi "HAI CU FETELE".

In rol de prezentatoare ale emisiunii vor fi doamne cunoscute din Showbiz.

Cântăreața GIULIA, actrita GABRIELA MARIN, IOANA PETRIC de la dansatoare in CRONICA CÂRCOTAȘILOR la prezentatoare in emisiune si DIANA BART prezentatoare.

De ce aceasta emisiune? Pentru ETERNUL FEMININ, pentru POEZIE pentru ca FEMEIA a fost si rămâne O MUZA pentru ARTISTI fie ei din literatura, pictura, muzica, sport, film.

Daca se aduna la o masa 4 FETE atunci subiectele de discuție sunt interminabile.

E o provocare sa stai intre 4 doamne nu-i asa DOMNILOR? Fetele prezentatoarele ne-au spus ca emisiunea "HAI CU FETELE" desi este destinata FEMEILOR ei, DOMNII sunt asteptati cu drag.

wiki hai cu fetele prima tv cine sunt prezentatoarele


Pana sa vedem dacă vreun DOMN va fi interesat sa se bage in discuția lor sa vedem ce au de spus despre emisiune cele patru doamne.

Sa le dam cuvântul :

IOANA PETRIC "Va fi o emisiune fara circ si cancan important este mesajul de incurajare de speranta un fel de "HAI CA SE POATE".

SUNTEM O GAȘCĂ FAINA si sunt sigura ca toate telespectatoarele vor dori sa faca parte din GASCA NOASTRĂ.

VORBA aceea: O EMISIUNE PENTRU FETE. FEMEI, BUNA DACA O VOR URMARI SI BARBATII".

Clujeanca venita in capitala pe cand avea 16 ani IOANA PETRIC a intrat pe un alt palier al carierei sale.

Va face parte dintr-o emisiune noua in rol de prezentatoare si in plus va lucra in continuare si la "CRONICA CARCOTASILOR" care a consacrat-o in rolul de DANSATOARE.

Si anii treceau si la un moment dat desi se specula ca intre EA si HUIDU ar fi ceva mai mult decat o simpla colegialitate IOANA a ajuns din dansatoare PREZENTATOARE chiar la " dreapta " lui HUIDU" si langa CODRUT KEGES vorba aceea cu o mai mare experienta de televiziune.

Asteptam sa vedem daca IOANA PETRIC a meritat sa ajunga PREZENTATOARE.

DIANA BART prezentatoarea de la PRIMA TV se bucura ca va face parte din acest proiect pentru ca va fi un FORMAT DINAMIC fix ce si-a dorit.

DIANA BART crede ca impreuna cu colegele de prezentare impreuna vor reusi sa ofere telespectatoarelor o emisiune de calitate .

In emisiune vom prezenta multa informatie si va vom ajuta sa radeti sa va simtiti bine exact cum ati fi VOI intre PRIETENE.

Actrita GABRIELA MARIN stie sigur ca va fi un SHOW pe cinste.

Un FEL DE"AFTERNOON DELIGHT" adica fetele vor fi ciocolata fiecarei doamne ca semn al rasfatului si starii de bine.

Ne dorim ca doamnele si domnisoarele sa ne inteleaga.

Cantareata GIULIA este fericita ca revine la televiziune una dintre pasiunile ei.

GIULIA a aparut prima oara intr-o emisiune pe cand avea 11 ani.

Acum este canatareata, bloggerita mama si sotie o FEMEIE incantatoare din a carei experienta de viata cu toate vom avea de invatat.

Din 1 MARTIE la postul PRIMA TV vom urmari o emisiune de dupa amiaza cu fetele : IOANA PETRIC, GIULIA, GABRIELA MARIN si DIANA BART.

Asteptam cu drag GASCA de FETE diferite, frumoase gata sa ne incante cu subiecte dinamice subiecte pentru DOAMNE.

HAI CU FETELE! noua emisiune de la PRIMA TV. Asteptam cu nerbadare sa vedem daca fetele au o chimie intre ele.

Sa nu cumva sa devina o COMPETITIE intre ele. Au mai fost emisiuni pe vremuri cu trei fete diferite si nu prea a iesit bine.

Va amintiti de matinalul prezentat la un post tv anuntat cu surle si trambite in care prezentatoare erau ANAMARIA REGHECAMF, CATINCA ROMAN si parca NUAMI DINESCU.

CATINCA ROMAN si ANAMARIA REGHECAMF s-au dovedit ca doua teci ce nu incap intr-o singura sabie.

HAI CU FETELE! SA VEDEM ce POT : GABRIELA MARIN-ACTRITA, GIULIA-CANTAREATA, DIANA BART prezentatoare si IOANA PETRIC prezentatoare.

O emisiune ce va dori sa ne faca sa spunem : DA, FEMEILE POT ORICE ele sunt si au fost FORTA.

Sunt sigura ca va fi o emisiune pe care o asteptau acele FEMEI care nu suporta sa se uite la emisiuni ca : ACES DIRECT, PUTEREA DRAGOSTEI si altele din genul acela de emisiuni cu circ si lipsa de continut.

PAREREA MEA! MULT SUCCES FETELOR ! GIULIA, DIANA BART, GABRIELA MARIN, IOANA PETRIC.
MAI POTI CITI