PARFUM SULTANE NOIR VELOURS păreri forumuri, persistență, când se poartă și ce prețuri are

PARFUMUL Jeanne Arthes Sultane Noir Velours Eau de Parfum pentru femei părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri pentru femei de la Jeanne Arthes.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

53% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri Jeanne Arthes Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca SULTANE NOIR VELOURS este un parfum floral / senzual foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Jeanne Arthes Sultane Noir Velours Eau de Parfum pareri forumuri

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul SULTANE NOIR VELOURS are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

La ce ocazie se poartă parfumul SULTANE NOIR VELOURS

• Petreceri de noapte - 15%
• Timp liber - 15%
• Seara - 15%
• Zilnic - 30%
• Bussines - 25%

Pentru cine este parfumul Jeanne Arthes Sultane Noir Velours Eau de Parfum pentru femei, cum miroase și cât de persistent este


APA de PARFUM SULTANE NOIR de la brandul JEAN ARTHES a fost lansat in anul 2010. Se adresează exclusiv doamnelor încrezătoare in frumusețea lor fizica.

Doamnele care sunt mandre de fizicul lor cu care isi fac vita mai frumoasa sigur au in colecție lor de parfumuri si acest parfum surprinzător SULTANE NOIR VELOURS.

Este un parfum FLORAL, ORIENTAL potrivit pentru OCAZII dar si in serile frumoase de vara.

PREȚUL pentru 100 ml PARFUM SULTANE NOIR VELOURS este de 49 ron.

Un comentariu drăguț al unei doamne este acesta : "PISICA MEA este realmente îndrăgostită de acest parfum si ori de câte ori il folosesc ea pisica sare la mine in brațe.

Acum cine nu stie de simțurile ascuțite ale pisicii? E clar ce fel de ingrediente prețioase conține APA DE PARFUM SULTANE NOIR VELOURS

NOTE DE VARF: BERGAMOTA, MIMOZA, VANILIE, MANDARIN

NOTE DE MIJLOC / INIMA: TRANDAFIR, HELIOTROP. IASOMIE. BOABE DE TONKA

NOTE FINALE: CEDRU DE VIRGINIA, MOSC. TONKA CITRICE

Clar un parfum care semăna cu o gradina înflorită intr-o noapte de vara.

Cine are in colecția sa ca parfumuri preferate : SHALIMAR de la GUERLIN, LOLITA LEMPIKA, ALIEN de la THIERY MUGLER, ANGEL de la THIERY MUGLER, SAMSARA de la CASHEMERE sigur va dori sa aibă parfumul SULTANE NOIR VELOURS.

SULTANE NOIR VELOURS eau de parfum va poate aminti de parfumuri ca : JASMIN NOIR si OMNIA CRISTALINNE de la BVLGARI, FANTASY parfumul lui BRITNEY SPEARS, CAN CAN parfumul lui PARIS HILTON.

APA DE Parfum sultane noir velours A FOST CREAT DE PARFUMIERUL JEAN -PIERRE BEHOURT.

Sper ca stiti unele lucruri din bucătăria unei adevarate femei care stie anumite lucruri despre cum sa recunoasca un parfum REAL nu unul contrafăcut.

Orice parfum ORIGINAL are anumite lucruri înscrise ori pe cutie si cel mai important este un COD care ne asigura de veridicitatea parfumului.

De pilda CODUL DE GARANȚIE al EAU DE PARFUM SULTANE NOIR VELOURS este:

COD EAN adică EAU DE PARFUM SULTANE NOIR VELOURS este 13 urmat de 3430750034388

Știți și diferențele dintre EDP aka APA DE PARFUM. EAU DE TOILETTE si EAU DE COLOGNE.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

EAU DE PARFUM are o concentrație de parfum intre 7 si 14 %.

EAU DE TOILETTE are o concentrație de 3%de parfum.

EAU DE COLOGNE conține ulei de parfum dizolvat in apa.

Hai fetelor, parfumurile sunt un atuu al nostru. Sa incercam sa ne diversificam colectia de parfumuri.

Si sa învățam si despre PARFUMURILE DE NISA /ARTISTICE. Pentru fiecare personalitate de femeie exista un PARFUM. Unul care o face sa se simta unica.
MAI POTI CITI