Păreri Ochelari VR 3D smartphone 3.5-6 inch, telecomandă bluetooth, Android iOS, Esperanza

Părerea comentariilor de pe forumurile cu opinii și recenzii despre Ochelari VR 3D smartphone 3.5-6 inch, telecomandă bluetooth, Android iOS, Esperanza

➤ Utilitatea produsului: 4,55 din 50
➤Funcționează produsul asa cum este descris: 4,49 din 50
➤ Este produsul usor de utilizat: 4,33 din 50
➤ Este produsul de calitate buna: 4,43 din 50
➤ Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,22 din 50
➤ Suport service: NA
➤ Care este raportul calitate pret: 4,12 din 5.,00
➤ Au avut altii o experiență buna cu  produsele VR Esperanza: 4,40 din 50

Opinia noastră despre Ochelarii VR 3D smartphone 3.5-6 inch, telecomandă bluetooth, Android iOS, Esperanza este una bazata pe experiența celor câteva zile în care am avut la testare aceste gadget.

pareri ochelari vr 3d esperanza

Ochelarii VR 3D smartphone 3.5-6 inch, telecomandă bluetooth, Android iOS, Esperanza sunt clar ENTRY LEVEL ei adresându-se din punct de vedere al prețului și al performanțelor celor care vor sa vadă și să experimenteze ceea ce numim REALITATE VIRTUALA!

Nu trebuie să aveți mari pretenții de performanță însă nici nu poate fi ignorat raportul calitate / preț care este în favoarea acestui device VR care va permite să gustați un pic din experiențele imersive ale realității virtuale.

Un alt punct slab il reprezintă conținutul. Videoclipurile de pe Youtube 360 sunt slab calitative, pline de reclame deranjante. 

Aplicațiile pentru Android și iOS compatibile cu acești Ochelarii VR 3D Esperanza sunt la rândul lor puține, iar majoritatea lor nu sunt gratuite, trebuie plătite. 

În schimb cu un pic de tarnspirație veți găsi conținut VR de calitate, exclusiv pentru ADULȚI, compatibil cu acești Ochelarii VR 3D Esperanza chiar la rezoluții video de 2160 p.

Conținut video pentru care trebuie să dețineți un Smartphone performant și o conexiune bună de internet.

Un al minus este că  reglarea distantei intre lentile de doar maxim 10 mm nu este în favoarea persoanelor care poartă ochelari de vedere și au dioptrii relativ mari.

În rest, calitatea materialelor, construcția, ușurința de utilizare sunt puncte pozitive ale Ochelarilor VR 3D Esperanza.

Cu un preț de aproximativ 100 lei, Ochelarii VR 3D Esperanza sunt recomandați celor fără mari pretenții, care vor să testeze pe pielea lor ceea ce înseamnă REALITATEA VIRTUALĂ. 

Pentru ceilalți însă, orientarea spre alte device-uri mai performate dar și mult mai scumpe este recomandată!

Despre  Ochelarii VR 3D Esperanza

Vizionați filme 3D sau sa jucați jocuri in realitate virtuala cu ajutorul acestor ochelari VR 3D. 

Trebuie doar sa descarcați jocurile sau filmele marcate VR din App Store sau Google Play Store. Apoi, ochelari va vor conduce rapid și ușor in lumea virtuala de 360 grade.

Ochelarii dispun de telecomanda cu interfața bluetooth, care îndeplinește funcția de navigare pe telefonul mobil si funcția de joystick pentru jocuri.

Lentile sunt asferice asta însemnând ca ochelarii nu denaturează imaginea, iar acestea se por reglează individual in funcție de necesitățile dumneavoastră.

Stratul protector de spuma moale, nu numai ca oferă ușurință in utilizare, dar, de asemenea permite o buna fixare a ochelarilor pe fata. Curele cu cauciuc rezistent păstrează in siguranță ochelarii pe cap fiind reglabile in functie de forma si mărimea capului.

Prevazuti cu gauri pentru ventilatie precum si cu fante pentru caști si cablu de încărcare a telefonului mobil, iar capacul detasabil permite folosirea camerei telefonului mobil.

Caracteristici tehnice:

- ochelari de realitate augumentată;

- lentile asferice 3D;

- dispun de telecomadă cu interfață bluetooth;

- telecomanda compatibila cu sistemele de operare Android si iOS;

- diametru lentile 40 mm;

- reglare distanta intre lentile pana la 10 mm;

- reglare distanta dintre lentile si ochi intre 55 si 72 mm;

- potriviți pentru telefoanele mobile ce au ecran cu diametrul cuprins intre 3.5 si 6 inch;

- capac detașabil pentru folosirea camerei telefonului mobil;

- găuri pentru ventilație;

- fante pentru caști si cablu de încărcare a telefonului;

- strat protector din spuma moale;

- curele cauciucate si reglabile;

- telecomanda funcționează alimentata de 2 baterii AAA (nu sunt incluse);

- sunt confecționați din ABS;

- dimensiune 19.5x13x10 cm;
MAI POTI CITI