Păreri BUFNIȚE EXPRESIVE Hoo-Hoo 3în1 Dormeo iubite pe forumuri, beneficii, mod de utilizare și prețuri

BUFNIȚE EXPRESIVE Hoo-Hoo 3în1 Dormeo păreri forumuri, beneficii, utilizare, tipuri de bufnițe expresive și numele lor


Bufnițele expresive Hoo-Hoo 3în1 de la Dormeo beneficiază de opinii si păreri pozitive pe forumuri, comentariile exprimând aprecierea pentru faptul că fiecare bufniță poate fi folosită ca jucărie, pernă moale încântătoare și pătură catifelată.

Ce sunt BUFNIȚELE EXPRESIVE Hoo-Hoo 3în1 Dormeo și pentru ce se folosesc


Bufnițele expresive Dormeo Hoo-Hoo sunt un cadou 3 în 1 pentru oricine, tânăr sau bătrân, care nu se teme să-și exprime sentimentele. 

Fiecare bufniță expresivă poate fi folosită ca jucărie, pernă moale încântătoare și pătură catifelată. Cu acest set te bucuri oricând de o îmbrățișare caldă. 

Acum, tu sau persoana iubită puteți să vă împărtășiți sentimentele cu bufnita expresivă Dormeo Hoo-Hoo 3-în-1, o jucărie, pătură și pernă, pentru confort și distracție oriunde v-ați afla.

Bufnitele expresive Dormeo Hoo-Hoo Emotion Owls pareri forumuri preturi

Alege una dintre cele patru expresii diferite pentru a explora și a te bucura.

BENEFICII

Studiile de știință arată că sănătatea emoțională te poate ajuta să trăiești o viață mai fericită, mai împlinită. Oamenii care se pricep să-și gestioneze emoțiile și pe ale celorlalți:

♦ Relații mai sănătoase și mai stabile.
♦ Mai multă încredere de sine și sentimente pozitive față de propria persoană și privesc viața mai pozitiv.
♦ Rezultate de succes la școală sau la job.
♦ Mai puține probleme de comportament.
♦ O mai bună atenție și concentrare.

Moduri de utilizare BUFNIȚE EXPRESIVE Hoo-Hoo 3în1 Dormeo


Setul are 3 utilizări în 1, ceea ce îl fac un cadou ideal și un partener de călătorit perfect. 

Bufnița expresivă este:

♦ O jucărie încântătoare, jucăușă, o față familiară și un prieten iubitor.

♦ O pernă pentru a dormi oriunde sau când este nevoie de un extra confort, în mașină sau la picnic.

♦ O păturică moale și catifelată care se simte grozav la atingere și ține de cald. Ideală pentru a fi folosită în timpul orelor de somn și oriunde dorești să ai cu tine confortul casei într-un pachet drăguț și fermecător.

♦ Păturica are dimensiunea de 130x180 cm iar fiecare bufniță are o înălțime de 26 cm. 

Atât păturica cât și bufnița în sine se pot spăla la mașina de spălat, pentru a le menține proaspete și în formă bună pentru mulți ani de prietenie ce vor urma.

Tipuri de  Bufnițele Dormeo Emotion și ce nume au ele


Bufnițele expresive Dormeo Hoo-Hoo 3-în-1 îți oferă o șansă de a explora lumea sentimentelor într-un mod sigur și distractiv. 

Fă cunoștință cu Bufnițele expresive Dormeo Hoo-Hoo Emotion Owls

Bufnița Yuu-Huu

Yuu-Huu este bufnița fericită. Ea vede binele în orice, iar pozitivitatea ei se va lipi și de tine! Iuu-Huu îți va aminti să vezi binele în tot ceea ce te înconjoară. Aa fost astăzi o zi însorită? Yuu huu! Ai fost lăudat la grădiniță? Yuu huu! Ai zâmbit astăzi de cel puțin 5 ori? Yuuhuu, bine pentru tine!

Atunci când închizi ochii Yuu-Huu te va ajuta să vezi că lumea este plină de lucruri și momente pentru care merită să fii fericit.

Bufnița Shoo-Shoo

Bufnița Shoo-Shoo este o bufniță foarte curajoasă. Te va ajuta să-ți depășești toate fricile și este în mod speial curajoasă atunci când ai coșmaruri - aceasta va zice »boo« și va alunga coșmarul.

Shoo-Shoo te va proteja și te vei simți în siguranță.

Bufnița Blu-Blu

Blu-Blu te va învăța că există momente când suntem puțin triști și că acest sentiment este perfect OK. Spune-i lui Blu-Blu ce anume te-a făcut să fii trist în ziua aceasta, în mod sigur acest prieten știe că trebuie să vorbești despre această emoție puternică și astfel, spunându-ți of-ul te va ajuta. Apoi, îți va oferi cele mai catifelate îmbrățișări și vei ști că toate momentele triste vor trece într-un final.

Bufnița Loony-Coo

Loony-Coo este bufnița care este întodeauna pregătită să înceapă distracția. Ea se va asigura că ai un somn cu vise plăcute. Te va invita în tărâmul viselor amuzante, astfel încât să nu-ți pierzi niciodată imaginația și să te trezești cu un zâmbet pe față. Loony-Coo , visele amuzante sunt aici pentru tine!

Loony-Coo  îți va aminti că nu trebuie să pierzi niciodată, nici măcar o scânteie de nebunie copilărească și că viața ar trebui să conțină întotdeauna puțină nebunie Loony-Coo !


Bufnița Love-You

 Love-You știe că nu există un sentiment mai frumos decât cel de iubire și de care nu te poți sătura. Te va învăța că e important să primești iubire la fel de mult pe cât poți să oferi.

Love-You se va asigura că ești mereu iubit.

Bufnița GRU-GRU

Gru-Gru te învață că e bine să fii nervos uneori. Nu trebuie să-ți ascunzi emoțiile, așa că data viitoare când ceva te supără, poți să-i spui lui Gru-Gru totul despre asta. Ia-l în brațele tale și scoate sunetul»grrrrr« până când vă simțiți mai bine.

Gru-Gru te va ajuta să-ți exprimi furia într-un mod sănătos.
MAI POTI CITI