Armani Acqua di Giò Profondo păreri forumuri, persistență, cum miroase, prețuri

PARFUMUL Armani Acqua di Giò Profondo pentru bărbați părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la AR;MANI.


1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

53% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Armani. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Armani Acqua di Giò Profondo este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Armani Acqua di Giò Profondo pareri forum parfumuri pt barbati


Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Armani Acqua di Giò Profondo are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Giò Profondo


Descoperiți invitația parfumului Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo de a vă accepta adevăratul eu. 

Compoziția sa intensă și masculină, care se întoarce la rădăcina emblematicului parfum Acqua di Giò , vă oferă o imersiune în profunzimile propriei ființe.

Flaconul greu, din sticlă mată bleumarin, contrastează cu accentul metalic de pe capac și cu monograma Giorgio Armani. 

De altfel, Armani a declarat că eleganta nuanță de albastru evocă senzualitate. 

Parfumul Acqua di Giò Profondo a fost creat de legendarul maestru Alberto Morillas.

Plonjați în adâncimile mării, acolo unde nuanțele de albastru sunt întunecate și magice, cu apa de parfum pentru bărbați Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo

CARACTERISTICI

♥ un parfum acvatic aromatic, pentru un bărbat modern

♥ o continuare mai intensă a liniei de parfumuri Acqua di Giò

♥ nuanța flaconului este considerată emblematică, de însuși Giorgio Armani

CUM MIROASE

Note vârf - bergamota, mandarina verde

Notele de mijloc (sau inima parfumului) - lavanda, rozmarin, chiparos

Notele de bază - patchouli, cihlimbar, mosc

Cum și de unde cumperi parfumul Armani Acqua di Giò Profondo pentru bărbațiSpecialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația farmaciilor și plafarelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.
MAI POTI CITI