Antiperspirant pudră pentru picioare și pantofi Odaban păreri forumuri pudră pentru picioare urât mirositoare

Antiperspirant pudră pentru picioare și pantofi, 50g, Odaban părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cea mai bună pudră pentru picioare urat mirositoare, cum scăpăm de mirosul neplăcut al picioarelor.

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,38

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

55% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Odaban Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul că Antiperspirantul pudră pentru picioare și pantofi, 50g, Odaban este un produs cu care putem scăpa de mirosul neplăcut al picioarelor pe care majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Pareri Antiperspirant pudra pentru picioare si pantofi Odaban

Ce este Antiperspirantul pudră pentru picioare, 50g, Odaban și pentru ce se utilizează


Mirosul neplăcut al picioarelor si pantofilor apare atunci când piciorul transpira in exces si preparația este absorbita de șosete si pantofi.

Picioarele transpirate si urat mirositoare pot fi atat de jenante incat suferinzii simt de multe ori frica de a-si scoate pantofii atunci când situația o cere. 

ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi este un produs extrem de eficient in tratarea mirosului si transpirației picioarelor, având un efect uimitor si de lunga durata. 

ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi este atat de eficient încât va elimina chiar si cele mai puternice si mai persistente mirosuri urate, chiar si acelea din pantofii sport uzați si urat mirositori. 

ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi va va ajuta ca picioarele si pantofii sa rămână inodore timp de 6 luni si va tine departe mirosurile neplăcute. 

COMPOZIȚIE
  • Piatra de alaun (Potassium Alum), 
  • Talc, 
  • Oxid de Zinc, Zinc 
  • Undecylenate, Silicia,
  • Alcohol Denaturat
  • Extract din frunza de Macropiper Excelsum,
  • Ulei de Leptospermum Scoparium, Glicerina, Apa, Gluconolactona,
  • Benzoat de Sodiu
  • Combinație de plante medicinale Tradiționale din Polynezia si Noua Zeelanda precum: Kawa-Kawa,
  • Ulei de mentă si alte ingrediente active care distrug rapid germeni incluzând: Trichophyton Mentagrophytes, Micrococcus sp, Brevibacterium, Bacillus Acinetobacterium.

Cum se utilizează ODABAN Pudra Pentru Picioare si Pantofi 


Protecție la fiecare pas împotriva picioarelor urât mirositoare


Îngrijirea picioarelor si a încălțămintei nu a fost niciodată mai ușoară. 

Folosind lingurița, se presară o linguriță de pudra in ambii pantofi in fiecare zi timp de 7 zile consecutive, sau pana când se epuizează pudra. 

Picioarele si încălțămintea vor fi acum lipsite de miros pana la 6 luni. 

Orice alt tip de încălțăminte, purtata intermitent, ar trebui sa fie tratata de fiecare data când este purtată până când pudra este epuizată.
MAI POTI CITI