NICOLAE CULIȚĂ STERP biografie, vârstă, înălțime, iubită, Instagram fostul soț a lui Carmen de la Sălciua

Vezi care este biografia CULIȚĂ STERP (nume real Nicolae Sterp) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are CULIȚĂ STERP (iubită Daniela Iliescu) și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu CULIȚĂ STERP le gasiti pe pagina lui de Instagram

WIKI: Nicolae Sterp, alintat Culiță (vârsta 28 de ani) a copilărit în Hațeg, unde a a absolvit cursurile colegiului IC Brătianu. 

Provenit dintr-o familie înstărită, care deține peste 800 de oi, Culiță Sterp a preferat să lase afacerea familiei și să se dedice muzicii, mai ales după ce a cunoscut-o pe Carmen de la Sălciua, cu care s-a și căsătorit (2017–2018). 

Culiță și Carmen au cunoscut un succes fulminant și păreau nedespărțiți. Doar că în 2018 au divorțat cu scandal, aducându-și multe acuze unul altuia, în special legate de infidelitățile din cuplu.

culita sterp wiki varsta iubita nume real


Culiță Sterp a ajuns în lumina reflectoarelor datorită poveștii sale de dragoste cu cântăreata de muzică populară și de petrecere, Carmen de la Sălciua. Multiplele împăcări și despărțiri dintre cei doi au făcut deliciul presei, care i-a promovat intens.

De curând însă Culiță Sterp a spart gheața și le-a prezentat-o fanilor de pe Instagram, unde are aproape 500.000 de urmăritori, pe noua iubită. 

Se numește Daniela Iliescu, este mai mică cu câțiva ani decât Culiță și pare o fată liniștită. Nu a prezentat-o familiei, însă surse din anturajul lui spun că își dorește să se însoare. 

Iubita lui Culiță Sterp va deveni mămică peste câteva luni, însă nu-și face probleme. Și-a asigurat partenerul că va fi bine cât timp va sta plecat în Republica Dominicană. 

Daniela Iliescu este de acord ca iubitul ei să participe în noul sezon Survivor România.
MAI POTI CITI