Câștigătorii tombolei YOXO bicicletă electrică PEGAS anunțați pe 16 februarie 2021

Lista câștigătorilor concursului YOXO „Activezi YOXO și câștigi o bicicletă electrică Pegas” va fi anunțată pe data de 16 februarie 2021

Câștigătorii vor primi pe adresa de email informare că au câștigat premiul în cadrul concursului cu premii Activezi YOXO și câștigi o bicicletă electrică Pegas.

Contactarea Participantului câştigător se va face prin emai de pe adresa YOXO" <news@newsletter.orange.ro>, apel sau SMS, iar premiul va preluat dintr-un magazin Orange Shop,
conform prevederilor regulamentului.

Cum participi la tombola cu premii YOXO

In perioada 27-31 ianuarie 2021 clienții Orange care cumpăra si activează un abonament YOXO intra automat in tragerea la sorti in urma căreia pot câștiga una dintre cele 3 biciclete electrice Pegas.

castigatori concurs yoxo bicicleta electrica

Mecanism de înscriere în concursul YOXO

1) Achiziționează un abonament YOXO (valideaza cardul bancar) și activează abonamentul (numărul fiind funcțional), indiferent de valoarea lui, în perioada 27 ianuarie 2021 și 31 ianuarie 2021.

2) Deții un număr activ YOXO la data extragerii cât și la momentul semnării procesului verbal de înmânare a premiului;

ATENȚIE! Activarea unui abonament YOXO este definita ca fiind momentul în care numărul de telefon al clientului este înregistrat cu un abonament YOXO în rețeaua Orange.


Ce premii se câștigă la tombola YOXO

YOXO oferă 3 premii prin tragere la sorți, fiecare constând într-o bicicletă electrică Pegas, în valoare de 4406 lei.

Premiul YOXO acordat nu poate fi înlocuit cu alte premii şi nici nu se poate acorda contravaloarea
acestuia în bani. 
MAI POTI CITI