Biografia LENA PREDA, înălţime, vârstă, iubit. ELENA moldoveanca fierbinte din CHISINAU.

WIKI  LENA PREDA, ÎNĂLȚIME, ZODIE, CARIERA, MESERIE, SOȚIE, MAMA, CĂSĂTORIA cu artistul MIHAI RĂZVAN PREDA aka SONNY FLAME.


Moldovencele din REPUBLICA MOLDOVA au darul de a înnebuni bărbații de orice nationalitate.

De la XENIA DELI cea care a deschis drumul moldovencelor spre celebritate au urmat si alte frumoase moldovence ce au atras atentia publicului.

Cine este frumoasa care a primit titlul de CEA MAI SEXI NEVASTA DIN SHOWBIZ-ul romanesc. Cine este femeia ale caror forme sunt atat de fierbinti incat DOAMNA cea casatorita a fost chiar asemanata cu ROMANCA SUBLIMA MADALINA GHENEA ?

ELENA DUMINICA s-a nascut in REPUBLICA MOLDOVA la CHISINAU. A mostenit frumusetea mamei asa incat s-a gandit sa iis faca un trai mai bun.

lena preda biografie varsta inaltime


A venit in ROMANIA si s-a stabilit la ONESTI ca adaptarea sa fie mai lina la noua vita in alta tara.

La vârsta de 18 ani a vazut un clip al artistului SONNY FLAME. I-a plăcut bărbatul dar nu isi imagina ca EA ar putea sa il cucerească.

S-a apucat de VIDEOCHAT si nu s-a rusinat cu aceasta meserie care i-a permis sa traiasca o vita lipsita de stress.

A venit mai apoi in capitala si s-a ocupat de IMAGINEA ei urmand astfel reteta aplicata de milioane de fete in căutarea celebritatii care sa o scota din anonimat.

Si-a pus silicoane si-a pus acis hialuronic in buze. Obsedata de fitness parca uita sa plece din sala de sport.

Asa a ajuns posesoarea unui trup sculptat a avut grija sa posteze poze cu ea in bikini si asa fanii au inceput sa o urmareasca.

Era in 2011 cand ELENA a dat un like pe pagina de socializare a artistului SONNY FLAME barbatul care i-a atras atentia pe cand avea 18 ani

SONNY FLAME i-a dat un mesaj s-au intalnit si in scurt timp au devenit iubiti si din 2011 sunt de nedespartiti.

LENA DUMINICA a devenit DOAMNA ELENA PREDA NEVASTA artistului SONNY FLAME.

In februarie 2014 se nastea fetita celor doi care a fost botezata NATALIA ELENA.

SONNY FLAME pur si simplu isi idolatrizeaza sotia ar fetita ii umple inima de bucurie Cuplul a mers n vacanta in MALDIVE si toti au putut sa vada ce nevasta sexi are artistul.

SONNY FLAME nu si-a mai lasat nevasta sa lucreze din momentul in care a devenit MAMA.

Principla preocupare a LENEI este sa se ingrijeasca de cresterea si educatia fetitei NATALIA ELENA.

Dar LENA mai posteaza din cand in cand poze cu ea in ipostaze provocatoare. Iar SONNY nu e gelos cum nici ea nu e geloasa.

SONNY FLAME a participat la showul SURVIVOR. Un concurent pe numele lui GHITA BALMUS a insinuat ca SONNY ar avea o idila cu ELENA IONESCU.

GHITA BALMUS a spus ca din momentul sosirii in concurs a lui SONNY FLAME . ELENA IONESCU nu l-a slabit deloc ba chiar a indepartt=o pe ASIANA.

Ce a avut de spus LENA PREDA despre asa zisa presupusa relatie dintre sotul ei si cantareata ELENA IONESCU?

LENA PREDA a fost invitta sa dea replica insinuarilor despre relatia dintre sotul ei si ELENA.

LENA a declarata ca GHITA BALMUS spune rautati ca nu baga la suflet rautatile si ca ea o admira pe ELENA IONESCU pentru taria de caracter si rezistenta la barfele indreptate spre ea.

LENA a spus ca stie ce are acasa si stie foarte bine care a fost motivul pentru care SONNY FLAME a participat la concurs.

ELENA DUMINICA devenita ELENA/ LENA PREDA moldoveanca sexi a spus răspicat ca este FERICITA cu familia sa si stie ca este iubita de sotul ei SONNY FLAME

LENA si SONNY FLAME sunt împreună din 2011 si spuneti la ce femeie s-ar putea uita SONNY FLAME cand are acasa CEA MAI SEXI SOTIE din showbiz?

In casnicia lor domneste DRAGOSTEA, RESPECTUL si FIDELITATEA. Împreună cu sotul SONNY FLAME, LENA a infruntat scandalul dupa ce s-a aflat ca a facut videochat.

Indiferent de motivele care au determinat-o sa faca videochat lui SONNY FLAME NU I-A PASAT si si-a aparat sotia spunând lumii intregi ca o iubește si nu se va desparti niciodată de ea.

LENA PREDA este in continuarea detinatoarea titlui de CEA MAI SEXI NEVASTA dn showbizul romanesc si cine i-ar putea ameninta SUPREMATIA:

Cel mai probabil toto O MOLDOVEANCA din REPUBLICA MOLDOVA.

Moldovencele din REPUBLICA MOLDOVA sunt ambitioase si stiu ce sa faca pentru a duce o viata lipsita de griji si pentru a fi IUBITE si RASFATATE.

INDRAZNESC, RISCA, IES IN FATA si asta se vede!
MAI POTI CITI