Biografia IRINA GOLOGAN noua prezentatoare FOCUS LA PRIMA ORA de la PRIMA TV

WIKI : IRINA GOLOGAN, VÂRSTĂ, ZODIE, ÎNĂLȚIME, FAMILIE, PASIUNI. SECRETELE JURNALISTEI IRINA GOLOGAN


De la 1 februarie 2021 IRINA GOLOGAN alături de DANIEL OSMANOVICI vor prezenta NOUL MATINAL la postul PRIMA TV. Adica FOCUS de la PRIMA ORA.

CINE ESTE IRINA GOLOGAN jurnalista care a acceptat provocarea de a prezenta matinalul?

IRINA GOLOGAN pe numele de fata s-a născut la PIATRA NEAMȚ. Are un frate care s-a stabilit in AUSTRIA si de sărbători se reunește familia.

IRINA GOLOGAN a venit la studii in capitala si la 21 de ani începea sa facă jurnalism. Ambițioasă, sociabila, muncitoare s-a adaptat la viata capitalei.

A intrat in echipa PRO TV si a rămas aici timp de 12 ani. Nu a avut un motiv anume sa plece de la PRO TV doar ca OBOSISE. Dupa nașterea celei de-a doua fetite a decis ca vrea un job de birou fără alergătura, zile si nopti pierdute, deplasări.

IRINA GOLOGAN biografie data nasterii


S-a despartit cu greu de colegi a fost o colega buna si iubita. Daca chiar MAREA ANDREEA ESCA si sotul sau au venit la nunta ei ... sau chiar ESCA iubeste dansul si nu putea sa piarda o asemenea ocazie.

Sotul IRINEI GOLOGAN se numeste SORIN CHIRIAC. Barbatul a stat langa IRINA si la un moment dat a decis sa o ceara de sotie.

A pacalit-o pe IRINA ca merg in BULGARIA si trebuie sa fie in picioare la patru dimineta. Cand colo la aeroport i-a marturisit IRINEI ca vor merge intr-o vacanta in VENETIA.

CE LOC mai romantic decat VENETIA unde sa ceri in casatorie FEMEIA IUBITA.?

Sorin avea emotii si IRINA il simțea încordat dar nu bănuia ca barbatul iubit ii va face cererea in casatorie.

SORIN si-a luat inima in piept a îngenunchiat si sub privirile gondolierului a pus intrebarea : VREI SA FII SOTIA MEA?

IRINA fericita a spus "DA" A urmat LOGODNA si apoi CASATORIA. A venit primul copil o fetita si apoi a urmat si cel de-al doilea copil tot o fetita.

Sotii CHIRIAC. IRINA GOLOGAN CHIRIAC si SORIN CHIRIAC sunt mandri parinti ai celor doua fetite. IRINA a devenit O MAMA DEVOTATA.

A simtit nevoia sa se retraga un pic din tumultul lumii jurnalistice. Si iat-o pe IRINA GOLOGAN dupa doi ani de absenta si-a pregatit revenirea pe drumul ei la postul PRIMA TV.

La 35 de ani IRINA GOLOGAN se afla la apogeul carierei este implinita in casnicie. Se simte iubita si iubeste.

Din 1 februarie 2021 de la 7 la 10,  IRINA GOLOGAN si DANIEL OSMANOVICI vor prezenta zilnic de luni pana vineri FOCUS DE LA PRIMA ORA un MATINAL cum nu s-a mai vazut.

IRINA ne spunea ca are emotii dar abia asteapta sa intre in lupta. Va avea competitia  ea si DANIEL se vor "bate" pe audiente cu TVR-ul cu matinalul lor " CU CAPU-N ZORI" si cu cei de la ANTENA 1 cu "SUPERNEATA". Plus cei de la DIGI 24.

IRINA GOLOGAN si DANIEL OSMANOVICI se vor trezi in fiecare zi la 4 dimineta.

La ora 5 incep pregatirile emisiunii. In matinalul lor vor fi prezentate stiri deloc rigide din lifestyle, tehnologie cele mai interesante stiri plus invitati pe masura.

IRINA spunea ca a dus dorul televiziunii si adrenalinei data de "DIRECT". IRINA si DANIEL asteapta sa intre in casele dar mai ales in inimile oamenilor care se uita la PRIMA TV.

IRINA GOLOGAN a facut de toate pe rand a fost reporter, redactor a lucrat si in marketing si in PR.

Nu este neaparat o fire sportiva dar a avut curajul sa faca rafting intr-o vacanta in TURCIA la BELEK.

I-a placut si in DUBAI orasul unde nu ai cum sa te plictisesti. Ati inteles IRINA si SORIN sunt mari pasionati de calatorii si oare cine nu este ?

Diferența e facuta de TIMP si BUGET. IRINA GOLOGAN a studiat la UNIVERSITATEA MEDIA BUCURESTI.

Bruneta IRINA crede in puterea femeilor crede ca FEMEILE POT MUTA MUNȚII DIN LOC.

La inceput de an 2021, IRINA GOLOGAN si-a propus sa iubeasca VIATA si OAMENII IN VIATA MAI MULT. Asa cum declara ar desface trecutul si anul 2020 ca pe un cadou.

S-ar uita la el la cadou ar multumi pentru el si apoi l-ar pune in coltul amintirilor. VREA sa cuprinda ziua de maine si nu sa fie cuprinsa de ZIUA DE MAINE.

Avem întâlnire cu MATINALII de la PRIMA TV.  IRINA GOLOGAN CHIRIAC si DANIEL OSMANOVICI o ex PRO TV -ISTA si un ex ANTENIST 1 care isi unesc fortele pentru a INVINGE.

TOTUL zi de zi de la 1 februarie 2021 la FOCUS DE LA PRIMA ORA. Asteptam sa vedem ce arunca in lupta audientelor PRIMA TV. Si sa nu il uitam pe producătorul SEPTIMIU SARATEANU si el EX PRO TVIST.

O echipa ambitioasa ramane de vazut daca vor ave SUCCES in lupta cu RIVALII de la ANTENA 1 si TVR.
MAI POTI CITI