Biografia DANIELA ILIESCU IUBITA lui CULITA STERP vârsta, înălțime, Instagram

Vezi care este biografia Daniela Iliescu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Daniela Iliescu iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania. Cele mai frumoase poze cu Daniela ILIESCU le găsiți pe pagina ei de Instagram

CULITA STERP a mărturisit ca pana la vârsta de 28 de ani a fost "golan" a umblat cu multe femei. A fost căsătorit doi ani de zile cu solista de muzica de petrecere CARMEN DE LA SALCIUA.

Au cunoscut împreună un succes profesional răsunător. S-au certat s-au despartit cu acelasi rasunator succes. A existat o tentativa de împăcare, fanii celor doi erau incantați ca formeaza iar un cuplu de îndrăgostiți.

DAR INEVITABILUL S-A PRODUS si din NOU CULITA si CARMEN si-au spus ADIO. CULITA a spus ca a IUBIT-O NEBUNEȘTE, CARMEN a spus ca EL NU O ÎNȚELEGEA. NU O ASCULTA.

Au trecut sase, șapte luni de la divorțul celor doi si fiecare a pornit pe alt drum in viata. In luna iulie a anului 2020, CULITA le spunea fanilor ca are o NOUA PRIETENA ca se înțeleg foarte bine si ca o va prezenta familiei.

Si am aflat ca NOUA IUBITA se încadrează in categoria FEMEILOR PERFECTE in viziunea lui CULITA STERP.

wiki daniela iliescu biografie iubita culita sterpNOUA IUBITA se numește DANIELA ILIESCU si are varsta de 26 de ani. Nu face parte din showbiz. Ba mai mult CULITA si DANIELA se cunosc de 13 ani ?

CUM A fost POSIBIL ca fosta colega de liceu sa ii devina prietena , iubita si acum viitoarea nevasta a adoratului CULITA STERP si mai presus de toate MAMA VIITORULUI PRIMULUI COPIL?

CINE ESTE DANIELA ILIESCU actuala iubita? CUM l-a cucerit pe CULITA STERP?

WIKI: DANIELA ILIESCU. ZODIE, ÎNĂLȚIME, MESERIE, PLANURI DE VIITOR, NUME COPIL CULITA STERP.

DANIELA ILIESCU si CULITA STERPI au fost COLEGI LA ACELAȘI LICEU. Aveau aceeași gașcă de prieteni se simpatizau se înțelegeau de minune. NIMIC la orizont care sa o faca pe DANIELA sa creada ca VOR DEVENI din simpli colegi de liceu si prieteni de gașcă in IUBITI.

CULITA avea treburile lui DANIELA ILIESCU a plecat in AMERICA la studii. Nu stim ce a studiat acolo dacă a mai apucat sa studieze sau a fost o forma de a se integra de a vedea daca s-ar putea adapta pe tărâm american.

DANIELA fata cu chip de căprioară slăbuță cu parul lung bruneta si zâmbet ștrengăresc si-a făcut prieteni in AMERICA si s-a distrat de minune.

A revenit in tara a reluat legatura cu fostul coleg de liceu dar nimic neobișnuit. CULITA si DANIELA se cunosc de 13 ani iar legatura lor a trecut LA UN ALT NIVEL absolut de la sine doar nu credeti ca DRAGOSTEA VINE FORTAT asa cum a declarata DANIELA.

AU FOST IMPREUNA la munte si acolo povestea de prietenie s-a transformat intr-o poveste de iubire.

DANIELA ILIESCU transformata acum in ȘATENA cu aceeasi OCHI DE CAPRIOARA nici nu a vrut sa fie cu CULITA pentru ca era ferm convinsa ca adoratul CULITA era încă implicat intr-o relație.

Cam asa era si EA era implicata într-o relație dar si CULITA. INCURCATE MAI SUNT CAILE DRAGOSTEI.

CULITA avea sa se împace cu fosta CARMEN DE LA SACIUA in luna octombrie când a avut loc nunta ILENEI STERP una din surorile STERP.

In fapt la aceasta petrecere a participat si DANIELA ILIESCU. Ba chiar DANIELA a fost invitata la NUNTA LUI CULITA cu CARMEN DE LA SALCIUA.

Fosta nevasta il acuza cumva pe CULITA ca in 2018 in timp ce erau căsătoriți CULITA era începuse deja relația cu DANIELA ILIESCU.

DANIELA spune ca in niciun caz nu ar fi intrat intr-o relație cu un bărbat căsătorit întrucât EA ARE PRINCIPII PUTERNICE si NICI NU II PLACE SA FIE a 5-a ROATA LA CARUTA.

DANIELA crede ca CULITA AL EI este CEL MAI FRUMOS BARBAT, Responsabil, muncitor si dornic sa isi întemeieze o FAMILIE.

Asta a spus si familiei in special MAMEI GETA , CULITA cand a prezentat-o familiei. Si MAMA l-a lăsat sa vada dacă se tine de promisiune.

FATA, DANIELA a fost bine primita in familia lui CULITA: NICOLAE /CULITA, IANCU, GETA si ILEANA STERP surorile si a MAEI GETA si TATALUI cap de familie.

CULITA a spus ca a fost incantata sa vada ca DANIELA se înțelege si s-a integrat in sanul familiei la care CULITA tine enorm.

PRESA era dornica sa asculte părerea doamnei GETA despre NOUA IUBITA DANIELA ILIESCU.

MAMA GETA a declarat ca A IUBIT-O ENORM pe fosta sotie a lui CULITA pe CARMEN mai ales ca aceasta provenea dintr-o familie din zona ALBEI IULIA locul de naștere al GETEI STERP.

DESPRE DANIELA actuala iubita are o părere foarte buna daca băiatul ei este fericit cu DANIELA ce ar avea de spus împotrivă?

CULITA si-a impresionat MAMA cand i-a promis ca s-a facut BAIAT DE CASA ca s-a maturizat si vrea sa lase trecutul in urma sa iis faca propria familiei.

Sarcina surprinzătoare a DANIELEI a facut intrega familie sa fie fericita. CULITA a fost in al noulea cer si la poza de lângă brad a spus ca ANUL 2020 i-a adus ce isi dorea O FATA pe placul lui.

Cei doi radiază de fericire. DANIELA A spus ca stia exact in ce se bagă cand a acceptat sa fie IUBITA lui CULITA. Frumoasa si mignona șatena ce măsoară nu mai mult de 1, 63 m inaltime stie ca adoratul ei iubit este ținta femeilor care au facut o fixatie stiind ca pe langa aspectul fizic este si bogat.

CULITA i-a dat încredere cand i-a spus ca e gata sa isi formeze o familie si ca isi dorește cel putin 4 copii. Stie ca CULITA are o meserie pe care o iubește si de aceea ea nu i cere sa ii arate ce video-uri face si cu ce femei pe langa el.

DANIELA stie sa il lase liber stie ca tot ACASA se întoarce. CULITA a declarat ca o IUBEȘTE pe DANIELA pentru ca ESTE FATA pe care a cautat-o mereu fata demna de a fi dusa la altar.

PENTR CA DANIELA ESTE FATA PERFECTA, CUMINTE, IUBITOARE, TANDRA, ÎNȚELEGĂTOARE. ASCULTĂTOARE si de acum MAMA PERFECTA.

CULITA a spus ca NU AR AVEA CUM SI DE CE SA O SUPERE pe DANIELA pentru ca atunci cand ii sta aproape FEMEIA IUBITA el este in stare sa mute munții din loc.

DANIELA ILIESCU NU FACE PARTE DIN SHOWBIZ. NU ARE PRETENTII LA BANII DE LA CANTARI asa cum probabil avea CARMEN care este ARTISTA.

Multele concerte pe care le-a avut in tara alaturi de ex sotia ARTISTA a starnit MULTA GELOZIE intre ei se stie ca SOTII ARTIȘTI au nevoie de timp si intelegere ca sa nu se iveasca scandaluri si apoi despărțiri.

DANIELA ILIESCU il va astepta cuminte acasa sa vina d ela cantari. Se va ocupa de copii caci acum stim ca CULITA vrea 4 copii.

Dupa concerte si drumuri de cle mai multe ori obositoare ARTISTII AU NEVOIE DE CALDURA, LINISTEA SI INTIMITATEA data de FAMILIE. De bratele IUBITEI de o mancare buna .

Probabil ca DANIELA va sti sa ii ofere si liniste si tandrete si mancare buna. DAR CA TOTUL SA FIE PERFECT e nevoie ca ambii sa se implica in cresterea si educarea copiilor altfel EA ar putea sa se simta obosita.

VA DATI SEAMA CA adoratul CULITA va fi ca un LEU PENTRU FAMILIA lui? I-a fost greu sa ia drumul in REPUBLICA DOMINICANA stiind ca o lasa pe DANIELA acasa insarcinata.

A lansat doua melodii a lasat-o pe DANIELA in grija familiei si a plecat linistit sperand ca vrea sa se intoarca acasa cu PREMIUL CEL MARE de 250.000 de lei pentru FETITA lui.

DANIELA a spus ca il va lasa sa aleaga NUMELE FETEI lor intrucat CULITA a declarat SUS si TARE ca el trebuie sa faca aceasta alegere intrucat este TATA DE FATA.

DE CE ESTE DIFERITA DANIELA ILIESCU fata de celelate iubite ale lui CULITA.? DANIELA spune ca este cu capul pe umeri si are simtul realitatii are principii serioase.

CULITA i-a aratat ce mesaje primeste de la femei si s-a ingrozit. CUM POATE SA SE UMLEASCA O FEMEIE uneori este ceva de groaza intr-adevar.

DANIELA ILIESCU are la rându-i fani care doresc sa afle lucruri din viata ei mai ales acum ca este o FEMEIE aflata la prima sarcina si NU MAI ESTE O FATA OBISNUITA este IUBITA CELEBRULUI CULITA STERP.

Fanii i-au spus DANIELEI ca s-a schimbat de când a ramas însărcinată, DANIELA le multumeste fanilor este O DOAMNA adica NU SE CEARTA, NU RASPUNDE JIGNIRILOR, NU TIPA stie ce face.

Il iubește mult pe CULITA pe care il considera BARBATUL PERFECT si sincer ce si-ar putea dori mai mult o fata normala. cuminte tandra dornica sa se căsătorească acum cand este însărcinată si va aduce pe lume primul ei copil.

DANIELA ILIESCU are avantajul de a-l fi cunoscut pe CULITA din timpul liceului. Stie cum este si acum când A DEVENIT CELEBRU.

Le dorim lui CULITA STERP si DANIELEI ILIESCU sa devina CEA MAI FRUMOASA FAMILIE. SA SE ÎNȚELEAGĂ si sa se iubească.

DANIELA a spus ca isi dorește ca atunci când VA NAȘTE CULITA sa ii fie alaturi .

DANIELA ILIESCU este o fata obișnuită care a DEVENIT IUBITA UNUI CÂNTĂREȚ CELEBRU.

ESTE IUBITA ATIPICA pentru ca dacă are lângă ea O CELEBRITATE poate si-ar dori sa fie si ea CELEBRA.

DAR DANIELA nu isi doreste celebritatea. Ar fi prea multa celebritate într-o familie.

Doar am văzut prin ce chinuri a trecut si LIVIU VARCIU. A luat de nevasta o FATA SIMPLA care a vrut sa fie mai CELEBRA ca sotul. L-A CHINUIT pe VARCIU.

Acum ADELINA PESTRIȚU a devenit CELEBRA ba chiar INFLUENCER. Da, un INFLUENCER care la examenul de bacalaureat a luat nota 3,60 la limba romana a confundat scriitorii.

DANIELA ILIESCU va aduce pe lume primul copil a lui CULITA STERP es ESTE CEA MAI CUMINTE IUBITA a unei celebrități de la noi.
MAI POTI CITI