Biografia DANIEL OSMANOVICI prezentator al MATINALULUI de la PRIMA TV in echipa cu IULIA GOLOGAN

WIKI: DANIEL OSMANOVICI, VÂRSTA, ZODIE, ÎNĂLȚIME, PROFESIE, FAMILIE, IUBITA. PLANURI DE VIITOR


DANIEL OSMANOVICI si IULIA GOLOGAN vor fi NOII prezentatori ai MATINALULUI de la PRIMA TV care va debuta din 1 februarie a lui 2021.

Cei doi au misiunea dacă nu sa ii bată pe DANI OTIL si RAZVAN SIMION cel putin sa le incetineze viteza si longevitatea de CEI MAI BUNI din secțiunea matinalelor .

CINE SA II BATA pe realizatorii matinalului "SUPERNEATA" de la ANTENA 1? RAZVAN SIMION, DANI OTIL au început emisiunea in 2008 și luni 1 februarie 2021 vor sărbători alături de prieteni si vedete 13 ani de emisiune.

GREA MISIUNE sau altfel spus ei matinalii de la ANTENA 1 sunt precum BRUCE WILLIS "HARD TO KILL".

CINE ESTE DANIEL OSMANOVICI?


DANIEL OSMANOVICI s-a nascut in BUCURESTI in anul 1978. In liceu a primit primele porecle: "COSMA","OFFFMANOVICI si "RUNNING MAN".

daniel osmanovici biografie varsta familie avere

Isi amintește cu drag de prima vizita la OBOR in piață împreună cu mătușa care l-a crescut. A primit prima lui mașinuță.

A urmat perioada liceului cu prima călătorie la mare la COSTINESTI la nudisti. Si sumedenia de " nebunii" specifice perioadei liceului.

Scrisorile de dragoste primite de la iubitele pe care le avea la casa bunicilor.

DANIEL OSMANOVICI a primit in dar de la ursitoare o mulțime de calități: frumusețe, punctualitate, principii serioase, dorința de a-i face pe cei din jurul sau fericiți.

De asta se consuma prea mult. Fetele ii spuneau ca seamănă cu HUGH GRANT dar el nu crede asta. Mai apoi după ce parul sau a căpătat culoarea gri i s-a spus ca seamănă cu GEORGE CLOONEY.

Una peste alta ati înțeles mereu a avut suces la fete. Înalt, ochii albaștri si cu vorbele la el.

Chit ca pare un clișeu DANIEL OSMANOVICI considera ca CEA MAI MARE REALIZARE a sa sunt cei doi copii fata TEA si băiatul RADU.

A declarata sus și tare ca este un BĂRBAT ASUMAT, SOȚ, TATA si mai apoi SUPER SPORTIV cu recorduri naționale.

In liceu asculta muzica rock de la METALLICA, BON JOVI, GUN S ROSES. Il admira pe PETRE TUTEA.

Pasiunea pentru jurnalism a venit dintr-o greseala, noroc, fericire. A absolvit FACULTATEA DE MARKETING in cadrul ASE BUCURESTI.

In 2013 a dat o proba la televiziune si de atunci viata sa s-a schimbat complet. Daca nu ar fi facut jurnalism s-ar fi ocupat de turism sau ar fi lucrat ceva prin agricultura.

VREMEA si studiul ei de ea s-a ocupat DANIEL OSMANOVICI care a fost CLEVER WEATHER.

In 2011 a alergat la maraton 42.192 de kilometri era primul lui maraton. A alegat pentru fetita KASSANDRA un caz atât de mediatizat.

DANIEL este un mare iubitor al lucrurilor fine al mâncărurilor gustoase si sanatoase. E preocupat de problemele de MEDIU si de soarta animalelor.

Ii place sa fie înconjurat de oameni frumoși si zâmbitori. Prietenii il apreciază pentru onestitate, simt al umorului si pentru personalitatea jucăușă.

Si-a ținut mereu promisiunile ii plac călătoriile filmele. E neobosit. S-a molipsit de "SCRIS". Si-a deschis un blog in care povestește despre experiențele lui de TATIC ÎNCEPĂTOR.

Si-ar fi dorit 3 copii dar a explicat ca e nevoie de o mare cantitate de energie, timp si e mai bine sa se oprească la doi copii.

Isi iubește la nebunie soția, cei doi copii dar si familia , bunicii. Uneori e ingrozit de vremurile pe care le trăim dar se adaptaeza din mers.

In 2013 a deschis blogul WWW. TATAINCEPATOR.RO. Materialele sale le puteti vedea pe steul DANIEL OSMANOVICI.RO.

A petrecut aproape opt ani la ANTENA 1 si a avut curajul sa deschidă un alt nou drum. A descoperit social media a

Deschis si inchis conturi pana ce a fost mulțumit. Pe viitor s-ar apuca si de VLOGGING. E dependent de mersul pe bicicleta si de alergari.

Ii place sa scrie despre vita si considera ca VIATA e frumoasa uneori este precum un avion al carui zbor nu poate fi controlat avionul este in cădere libera.

Un om dedicat oamenilor nu putea sa nu faca munca de VOLUNTARIAT DANIEL s-a implicat in actiunile "WINGS FOR LIFE" unde a fost AMBASADOR.

La ANTENA 1 a stabilit UN RECORD a stat 37 de ore in emisie NON STOP asta se petrecea in 2011.

A lucrat si ca ANGAJAT pe cont propriu.

A fost HEAD of PR la CNAS dar a fost nevoit sa demiși după ce a fost criticat de public in urma declarațiilor făcute despre CARDUL DA SANATATE.

A trecut si pe la REALITATEA TV in perioada 2007-2010. In perioada 2006-2008 a lucrat la ROMANIAN MUSICAL PERFORMING and MECHANISM RIGHTS SOCIETY.

Din decembrie 2020 a intrat in echipa celor de ea PRIMA TV a inceput o noua perioada pentru DANIEL OSMANOVICI.

Ce au spus cei care au lucrat cu DANIEL OSMANOVICI?

DANIEL OSMANOVICI are o personalitate grozava. este prietenos, amuzant, indragostti de bicicleta lui sportiv deci si profesionist.

II ies interviurile corecte si amuzante.

Il vedem de maine e 1 februarie 2021 la PRIMA TV in calitate de prezentator al MATINALULUI pe DANIEL OSMANOVICI aalturi de colega IRINA GOLOGAN.

SEPTIMIU SARATEANU producătorul MATINALULUI de la PRIMA TV a mizat pe DANIEL OSMANOVICI si IRINA GOLOGAN.

Le uram succes in misiunea lor. Un alt competitor pe piață. Un alt MATINAL.

Trebuie sa traeca proba de foc a timpului si publicul sa vina spre acest nou MATINAL.
MAI POTI CITI