BIOGRAFIA ANDI CONSTANTIN NOU BURLAC de la ANTENA 1 dornic sa se insoare in 2021

WIKI: ANDI CONSTANTIN, ZODIE, ÎNĂLȚIME, FAMILIE, IUBITE, MESERIE, PASIUNI, CE FEMEIE ÎL POATE CUCERI, MARELE SECRET din trecutul BURLACULUI.


S-a aflat numele NOULUI BURLAC emisiunea ce a cunoscut succes printre tineri.

ANTENA 1 reia emisiunea BURLACUL. Pentru inima lui se vor lupta 25 de fete.

Cine este NOUL BURLAC si care sunt planurile lui de viitor?

CINE ESTE ANDI CONSTANTIN?


S-a născut la BAICOI in județul PRAHOVA acum 29 de ani. Familia i-a dăruit sprijin si iubire bani prea multi nu au fost familia fiind modestă.

Băiatul a crescut cu dorinta de a realiza lucruri mărețe. Așa ca a luat drumul capitalei. Viata sa profesionala se leaga de SPORT.

ANDI CONSTANTIN a deschis drumul spre CELEBRITATE odată cu apariția la SHOW-URILE : " INSULA IUBIRII", "SURVIVOR" iar acum se pregateste sa devină NOUL BURLAC in cel de-al șaselea sezon al emisiunii ce a urcat la cer audientele.

andi constantin biografie burlacul 2021

Se zvonea ca J'ADORE ar fi fost propus pentru BURLACUL dar unele lucruri nu sunt pentru cine cred unii ci taman pentru sa zicem cine se nimereste mai mult sau mai puțin.

Si a început presa să ii ia interviuri pentru promovarea emisiunii BURLACUL. Dacă nu v-ați uitat la INSULA IUBIRII emisiunea unde sportivul campion a făcut valva prin imaginea si abilitatea de a cuceri doamnele poate va veți uita la BURLACUL.

Emisiunea nu știm când va începe știm ca a avut loc castingul pentru alegerea celor 25 de fete care au venit in concurs dornice sa il cucerească pe BURLAC.

Cele 25 de fete si ANDI CONSTANTIN vor pleca împreună intr-o aventura intr-o călătorie in cele mai frumoase locații din Romania si Turcia.

NIMENI NU ARE DE PIERDUT. Toata lumea calatoreste in locații exclusiviste plus ca fetele se vor întrece într-o competiție la sfarsitul careia ar putea deveni casatorite sau femei cu amintiri frumoase dintr-o emisiune ce poate constitui AVENTURA VIEȚII.

Cu siguranța din cele 25 de tinere unele vor cunoaște CELEBRITATEA chiar dacă nu-l vor cuceri pe BURLAC. Si unele isi vor încerca norocul in televiziune este si o rampă de lansare in televiziune.

De la BURLACUL se pot recruta viitoarele prezentatoare la SPORT sau poate cine stie chiar ASISTENTE.

LA INSULA IUBIRII,ANDI CONSTANTIN era sportiv multiplu campion la fitness. Între timp a evoluat si a devenit ANTREPRENOR si mai nou si CREATOR DE CONȚINUT DIGITAL.

Un corp atletic doar primul lui job in capitala a fost de ANTRENOR DE FITNESS. Si-a lucrat muschii practic se mutase in sala de sport. In perioada aceea ANDI CONSTANTIN era si INDRAGOSTIT.

Avea 21 de ani iar EA prima lui IUBITĂ tot 21 de ani. Erau amandoi indragostiti. Doar ca fata nu locuia in același oraș. ANDI era la BAICOI iar fata intr-un oraș mai departe cam la vreo 300 de kilometri.

CUM ERA FATA? UN MONUMENT DE FEMINITATE SI CALDURA. FRUMOASĂ, EMPATICĂ si extrem de INTELEGATOARE.


FATA l-a IUBIT sincer si el dar la 21 de ani nu avea mintea de acum si habar nu avea ce INSEAMNA sa pierzi o asa FEMEIE. Acum zice ANDI o PREȚUIEȘTE si o tine in INIMA sa precum o BIJUTERIE într-un loc APARTE.

DRAGOSTEA s-a terminat după doi ani pentru ca e greu sa iubesti la distanța zice ANDI. Ca unele lucruri se pierd la un moment dat se uzează si DISTANTA a contribuit decisiv la despărțirea lor.

Acum cand o femeie ii sta alături ANDI face mereu comparație intre femeia respectivă si PRIMA LUI IUBITĂ oare ce ar face ce ar spune in anumite situații.

De ce v-am povestit despre PRIMA IUBITĂ a lui ANDI? PENTRU CA PRIMA lui IUBITĂ RAMANE IDEALUL DE FEMEIE pe care BURLACUL il cauta.

FEMEIA care l-ar putea CUCERI pe frumosul ANDI trebuie sa fie : FRUMOASA, ULTRA FEMININA, ÎNȚELEGĂTOARE, EMPATICA. GRIJULIE. FERMECĂTOARE, CU SIMȚUL UMORULUI si cu O DRAGOSTE INFINITA pentru EL.

Fizic sa fie înaltă. Bine proporționată cu mers de gazela. ONESTA, FRAGILA si PUTERNICA in același timp.

De prisos s spunem ca FATA NU AR TREBUI sa fie si sa arate ca si cum ar fi iesit din cabinetul doctorului estetician.

Daca are extensii de par, lentile de contact, gene si sprâncene, buze sâni cu silicon , operata sa aibă fund de brazilianca ce ar fi ?

FATA trebuie sa fie cat mai naturala si neapart o fire sportiva caci ANDI este un sportiv si campion.

Sa aiba AMBIȚIE sa stie sa il incurajeze si sa il motiveze.

La INSULA IUBIRII , ANDI CONSTANTIN a făcut deliciul publicului. A cucerit -o pe HANNELORE a fost un copu de foudre.

A contat locul superb in care se aflau. Daca unii s-ar fi gândit ca ANDI si HANNELORE vor iesi din concurs si isi vor continua iubirea s-au înșelat pentru ce cei doi s-au despărțit.

DE CE ? Iata ce spunea la momentul respectiv ANDI: |A fost frumos dar a fost ATUNCI, ACOLO. Acum NU MAI ESTE NICI MEDIUL PROPICE NICI DIN PARTEA MEA SI PROBABIL NICI DIN PARTEA EI.

NU ARE ROST SA PRELUNGIM UNELE LUCRURI DOAR DE DRAGUL VREMURILOR TRECUTE CAND NOI NU MAI SUNTEM ACEEASI OAMENI.

I-AM SPUS SI EI SI VA SPUN SI VOUĂ ACELAȘI LUCRU".

SI asa s-a terminat povestea de iubire dintre ANDI CONSTANTIN si HANNELORE. Ce iubite a mai avut ANDI? Tot dintre concurentele de la INSULA IUBIRII.

Adica domnitele DENISA câștigătoarea neoficial a CELEI MAI DETESTATE CONCURENTE din istoria concursului dar si DIANA CONSTANTIN.

Ce spunea ANDI CONSTANTIN la despărțirea de HANNELORE? AM simțit BUCURIE PENTRU CA EA A SIMTIT NEVOIA DE A SE ELIBERA. I-am EXPLICAT CA NU O NUNTA, UN ACT O POATE FACE FERICITA.

Si cum trecut-au anii si ANDI se aproprie de 30 de ani s-a decis sa se căsătorească si vrea sa iis întemeieze o FAMILIE.

Pana acum a zburat cum a vrut a pierdut nopțile dar acum e hotărât sa isi facă o familie si un copil poate doi cati or fi ANDI IUBEȘTE COPIII.

S-a uitat in jurul lui la prieteni toti s-au căsătorit unii au si copii si a văzut ca vita capătă alt sens când esti responsabil pentru FAMILIA pe care ti-ai facut-o.

Pleacă in aceasta călătorie a BURLACULUI decis sa iis găsească JUMATATEA.

ANDI CONSTANTIN CAMPIONUL NATIONAL la CULTURISM, ANTRENORUL DE FITNESS, ANTREPRENORUL si CREATORUL DE CONTINUT DIGITAL este un BARBAT MISTO.

CUM ? ASA il descrie pe BURLAC, domnul RAZVAN FODOR nasul familiei CABRAL si ANDREEA IBACKA.

RAZVAN FODOR spune ca este gata sa ii ofere lui ANDI sfaturi pertinente din experiența lui de BARBAT CĂSĂTORIT care pana sa se așeze la casa lui cu IRINA actuala sotie a avut multe iubite celebre.

Dca ar fi sa ne gândim ca RAZVAN FODOR a fost PRIMUL BARBAT in vita superbissimei femei CATRINEL MENGHIA aka MARLON care acum trăiește in ITALIA.

RAZVAN era un super-cuceritor când s-a oprit la micuța de numai 16 ani CATRINEL care vrea in capitala de la IASI. Si ce VALVA a creat atunci relația lui RAZVAN cu minunea de fata de 16 ani.

In fapt toti cei care lucrează la emisiunea BURLACUL împreună cu RAZVAN FODOR vor sa il ajute pe ANDI sa isi găsească ALEASA.

Acum spune prezentatorul RAZVAN FODOR TOATA ECHIPA COMUNICA si FUNCTIONEAZA ca o MARE FAMILIE.

Dar ANDI nu va fi usor de cucerit. De ce ? Este adeptul provocărilor simte nevoia sa iasă din cotidian uneori de la regulile închise si închistate al societății.

Ar putea sari din peisaj un asa REBEL lăsându-si partenera cu ochii in soare? FATA care ii va sta alături lui ANDI trebuie sa fie si ea obișnuită cu ADRENALINA caci ANDI NU AR PUTEA trai fara ADRENALINA.

ADRENALINA care era cât pe ce sa il coste viata. ANDI a povestit ca la câteva ore după ce si-a achiziționat o mașină a făcut un ACCIDENT GRAV a intrat cu mașină intr-un tir.

Masina proaspăt cumpărată a ajuns aproape ZOB si el a fost rănit nu chiar foarte grav dar a avut coaste rupte, julituri dar cel mai rănit era in interior se simțea rușinat , frustrat si îngrozit.

Lunile care au urmat au fost grele de tot. Nu se mai regăsea in peisajul si tumultul capitalei asa încât s-a retras o perioada de jumătate de an acasa la părinti la BAICOI.

"Mi-au trebuit sase luni sa îmi revin sa accept ca AM GRESIT si sa invat din aceasta gresela imensa. Nu mai suportam presiunea orasului m-am retras la parintii mei sa ma timp sa contemplu si am avut timpul necesar SA MA DESCOPAR PE MINE."

ANDI este mare iubitor de natura, călătorii, motoare kick boz si sport in genearal. Practic toata viata a facut sport 11 ani de fotbal apoi s-a apucat de kick boxing, culturism si fitness.

ANDI spunea ca are multi prieteni care spun ca il cunosc dar in realitate NU ESTE ASA. Sunt foarte putini care il stiu pe adevăratul ANDI si nu imaginea pe care le-a oferit-o fanilor.

Si dacă tot are fani pe rețelele de socializare si a devenit si CREATOR DE CONȚINUT a venit vremea sa va dezvălui SECRETUL pana nu demult si lui ANDI CONSTANTIN.

Imediat după ce a iesit din concursul INSULA IUBIRII au apărut pe net poze mai îndrăznețe sa spunem asa cu ANDI. ANDI CONSTANTIN a RECUNOSCUT ca a făcut o perioada VIDEOCHAT.

O doamna l-a certat mai ceva ca propria mama si ghiciți ce replica i-a dat ANDI?

"POZELE au aparut in 2018. DOAMNA MEA ATI FOST IN LOCUL MEU? V-AM CERUT BANI DE MÂNCARE SAU BANI SA PLĂTESC ÎNTREȚINEREA SI FACULTATEA si BILETELE DE TRANSPORT IN COMUN? AM MUNCIT CATE 12 ore , OPT ORE si PATRU ORE PART TIME, AM AVUT 2 JOBURI. AM VENIT IN CAPITALA CU 1 MILION DE LEI ATÂT AU PUTUT SA IMI DEA PĂRINTII, CA BANI DE BUZUNAR. CU ATÂT AU PUTUT PĂRINTII SA MA AJUTE.
CREDEȚI CA I-AM JUDECAT CA NU MI-AU PUTUT DA MAI MULT? NU. LE-AM MULȚUMIT PENTRU CÂȚI BANI MI-AU DAT. IN LOC SA STAU SA IMI DEA DUPĂ POSIBILITĂȚILE LOR AM PLECAT SA MUNCESC. CÂND EȘTI TÂNĂR ESTI INFLUENȚABIL. TE IEI DUPĂ ANTURAJ CREDEȚI CA EXISTA CALE USOARA SA FACI BANI REPEDE? AM DAT PIEPT CU VIATA, EU MI-AM ÎNVĂȚAT LECTIA. NU SUNT MÂNDRU DE CE AM FĂCUT NU SUNT MÂNDRU DE O PARTE A LUCRURILOR PE CARE LE-AM FĂCUT DAR TOATE ACESTE LUCRURI M_AU FĂCUT CEEA CE SUNT AZI. CU BUNE SI RELE. POT SPUNE CA SUNT MÂNDRU DE CE AM DEVENIT. ÎNCERCAȚI SA NU MA MAI JUDECATI. NU SUNTEM PERFECȚI SUNTEM OAMENI MAI GREȘIM. NU NE NAȘTEM PERFECȚI .
"

ANDI CONSTANTIN s-a " spovedit" in fata publicului si nu se simte vinovat considera ca VIDEOCHAT-UL deloc onorabil a fost o slăbiciune de moment. Si in fond cine nu a greșit in viata lui ?

CINE POARE ARUNCA PRIMUL CU PIATRA IN CEL CE ESTE CONSIDERAT VINOVAT?

Noi romanii am căpătat gustul morbid uneori de a ne da cu părerea despre alti oameni pe care NU II CUNOAȘTEM. Aruncam cu noroi in alții ii denigram si apoi facem cale bătută cand maore omul respectiv.

VEDETELE ADEVĂRATE RAREORI SUNT APRECIATE LA JUSTA VALOARE IN TIMPUL VIETII si CE URAT SI ORIBIL este sa începi sa scotocești in vita OMULUI cand el a devenit PERSOANA PUBLICA.

Nici bine nu si-a gasit odihna OMUL ca jurnaliștii de CANCAN incep sa scormone precum hienele in vita omului sa ne dezvăluie noua publicul avid de picanterii cate neveste a avut omul ba uite apar copii din alta căsătorie.

REGRETABIL asa s-a întâmplat si la moartea actorului ex prim mistru BOGDAN STANOEVICI.

Voi va puteti explica de unde a știut jurnalistul care a scris ca BOGDAN STANOEVICI NU S_a CĂSĂTORIT DIN DRAGOSTE?

ANDI CONSTANTIN a declarat ca ACUM ȘTIE CE VREA DE LA VIATA. VREA O FAMILIE VREA COPII pentru ca ARE DE OFERIT DRAGOSTE SI VREA SA FIE IUBIT VREA SA FIE UN PARINTE GROZAV PENTRU COPIII LUI.

Si care nu ar avea de învățat un BĂIAT DE LA TATA ANDI CONSTANTIN. L-ar învăța sa fie un pic rebel, curajos, sa fie deschis la inima cu fata care merita. Sa aibă pasiunile lui sa ii placa adrenalina , motoarele sa iubească natura si animalele.

ANDI a mărturisit ca FEMEILE NU PREA L-AU FĂCUT SA AIBĂ ÎNCREDERE IN SEXUL SLAB.

Oare o va întâlni pe FEMEIA care va repara lipsa încrederii care il va cuceri pana intr-atât încât ANDI sa dorească sa vrea sa o ia de sotie?

Sper cum sperați si voi sa nu fie o PREFĂCĂTORIE si la sfârșitul emisiunii BURLACUL sa ne spuna ca NICI UNA din cele 25 de concurente nu l-au CONVINS ca merita sa fie luate de soție?

Sau si mai grav el deja sa aibă o iubita si sa fi intrat în pielea BURLACULUI pentru UN PLUS DE NOTORIETATE?

AM VĂZUT ca cel putin o perioada cei care participa la emisiuni ca ASIA EXPRESS, SURVIVOR căpăta publicitate si FAIMA si nu deloc de neglijat si BANI.

PRIMA editie , PRIMUL SEZON al showului BURLACUL a avut loc in 2010 si l-a avut ca protagonist pe CATALIN BOTEZATU.

AL DOLEA SEZON al "BURLACULUI" l-a avut in prim plan pe EDWARD POPESCU STROHLEN.

AL TREILEA SEZON al BURLACULUI a fost lăsat pe mana lui VLADIMIR DRAGHIA care s-a si retras. Nu pot uita cum l-au bârfit fetele nemulțumite cum l-au acuzat de prefacatorie dar cel mai tare m-a distrat una dintre concurente care a "dat din casa" si a spus ca VLADIMIR DRAGHIA nu isi schimba ȘOSETELE câte o săptămână.

ITI TRECE TOT CHEFUL ZAU! PRACTIC, "TEAPA" intr-un limbaj neortodox in trei sezoane NICIUN BURLAC NU A AJUNS LA STAREA CIVILA cu vreo concurenta.

Intre cei care au trecut in postura de prezentatori ai showului au fost : CATALIN BOTEZARU, BOGDAN VLADAU, ANDREEA MANTEA.

A existat si showul "BURLĂCITA" timp de trei sezoane.

BURLĂCITELE au fost : BIANCA DRĂGUȘANU, DANIELA CRUDU si ANDREEA MANTEA. DOAMNE ce sezone pline de fitele domnitelor ce azi au ajuns VEDETE.

RAZVAN FODOR spune ca BURLACUL care coboară din avionul privat se urca intr-o mașină decapotabila îmbrăcat la costum in buzunarul costumului are un INEL cu diamante cumpărat de la DAMASC NU EXISTA.

Asa ceva găsești NUMAI IN FILME.

ANDI este frumușel, un bărbat misto care se afla exact in punctul in care vrea sa isi întemeieze o familie.

ANDI CONSTANTIN a declarat si el ca VREA SA OFERE FERICIRE si SA ISI ÎMPARTĂ RESTUL VIEȚII cu FEMEIA care merita sa fie luata de soție.

In curând ne vom uita la "BURLACUL " SEZONUL 6 la ANTENA 1. BURLACUL ANDI CONSTANTIN fost atlet de performanta, campion la culturism, antrenor de fitness, antreprenor si creator de conținut digital.

BRABATUL vrea sa isi aleaga MIREASA din cele 25 de fete care vor calatori alaturi de el in aventura vietii.

Oare il va ajuta EMPATIA pe ANDI CONSTANTIN sa își dea seama ca una dintre concurente este chiar FEMEIA VIEȚII LUI? Va avea destul timp sa o descopere nu doar chipul dar si caracterul?

Niic nu e pretențios ANDI CONSTANTIN. Vrea ca viitoarea lui soție sa fie o SUPER WOMAN , frumoasa, inteligenta si independenta dornica sa se mărite sa ajungă la starea civila sa facă o nunta ca in povesti si sa facă copii.

VOI CE CREDEȚI ? Al ȘASELEA SEZON al showului BURLACUL se va termina cu o NUNTA?

JUST ENJOY, SOON WE WIIL MEET THE BACHELOR. MADE IN ROMANIA. Numele lui este ANDI CONSTANTIN.

Si va rog NU FACEȚI CONFUZIE DE NUME. BURLACUL este ANDY CONSTANTIN SPORTIVUL. In showbiu-zul romanesc avem deja VEDETA hairstylist ADI CONSTANTIN declarat STYLISTUL VEDETELOR. STYLISTUL GAY DUPA PROPRIILE DECALARATII.

Ina putin si vine BURLACUL, ANDI CONSTANTIN gata sa pornească la drum in căutarea SOȚIEI, IUBITEI.

ANTENA 1 MIZEAZĂ MULT pe show si iis doreste sa faca audiente precum a obținut odinioară. Rămâne de văzut cum va primi publicul cel de-al SASELEA SEZON BURLACUL cu sportivul ISPITA ANDI CONSTANTIN.
MAI POTI CITI