BIO ROSH păreri forumuri cosmetice ECO. Cum comanzi, cum plătești, politica BIO ROSH pentru retururi.

Părerea consumatorilor despre magazinul online de cosmetice www.biorosh.ro extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Bio Rosh cum comanzi, cum plătești cum faci returul:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,44
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indica o tendința mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Informații despre magazinul online de cosmetice biorosh.ro


BIO ROSH este o afacere dezvoltată din pasiune pentru o viață sănătoasă și din învățăminte realizate din propria experiență unde fondatorii business-ului au înțeles, în timp, că suntem ceea ce consumăm.. 

pareri opinii bio rosh forum produse cosmetice bio


BIO ROSH a dedicat încă de la început resurse și timp pentru clienții sai. Colaborează la nivel international cu producatori importanți și certificați căutând să aducă pentru dumneavoastră produse de calitate superioară, certificate de organizații internaționale.

Toate produsele sunt produse naturale sau BIO si ECO,  cu certificari internationale: Ecocert Cosmos Organic sau BDIH și BIO Conec sau Certificare Ecologică „Living Planet”.

Cum comanzi de pe www.biorosh.ro


Poti face comanda atât online, pe www.biorosh.ro simplu si rapid, dupa ce ti-ai făcut cont pe site, adăugând in coșul de cumpărături produsele dorite si verificând suma totala in aceeași sectiune dar poti face comanda si pe e-mail office@biorosh.ro unde consultantul de vânzări iti va întocmi comanda.

Care este politica BIO ROSH pentru retururi


Returul produselor se face in termen de 14 zile calendaristice de la data livrării produselor. 

Produsele vor fi obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achiziționate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire), produsele sunt nedeteriorate, nefolosite, nu prezintă urme de folosire. 

Acestea se returnează in unitatea de ambalare (cutie, tub, sticle, etc) si vor fi însoțite de toate accesoriile cu care au fost livrate, precum si de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achiziție, precum si documentația aferenta (etichete, certificate de garanție si/sau conformitate).

Nerespectarea condițiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzătoare repunerii in vânzare, duce la refuzul returului.ICum platesc o comandă făcută pe www.biorosh.ro


Daca faci comanda online, după ce ai completat datele tale si ai adăugat produsele in cosul de cumpărături de pe site, poti achita astfel: plată ramburs la curier, plata online cu cardul, printr-un procesator de plati, fie vei primi prin e-mail o factura proforma ce poate fi achitata cu un ordin de plata.
MAI POTI CITI