OUD AFGANO KHANEEN parfum arăbesc bărbați, păreri forumuri, recomandări și prețuri

Recomandări cum alegi cel mai bun parfum arăbesc? Ce caracteristici trebuie să aibă parfumul arăbesc ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune parfumuri arăbești pentru EL. Citește ghidul nostru și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Părerile consumatorilor despre parfumul arăbesc OUD AFGANO KHANEEN extrasă din media comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre top 10 parfumuri bărbați arabești, ulei parfum arabesc original din emiratele arabe, parfumuri arabești dubai păreri, cele mai bune parfumuri orientale:

1. Păreri Favorabile: 0,71
2. Păreri Negative: 0,55
3. Păreri Neutre: 0,49

Scorul agregat al părerilor de pe forumurile despre parfumul arăbesc OUD AFGANO KHANEEN

Calități olfactive - 4,45 din 5
Persistă asa cum este descris - 4,40 din 5
Este parfumul de calitate - 4,40 din 5
Au avut alții o experiență buna cu parfumul - 4,30 din 5
Sunt avantajele mai mari decât dezavantajele produsului - DA
Care este raportul calitate preț - Bun

Descriere și caracteristici OUD AFGANO KHANEEN parfum arăbesc bărbați

OUD AFGANO KHANEEN parfum arabesc barbatesc pareri forum preturi


Oud Afgano de la Khaneen are un miros amețitor, absolut cuceritor. Un parfum arabesc lemnos aromatic cu  un siaj puternic si longevitate îndelungată. 

Notele de vârf deschid parfumul cu miros proaspăt-balsamic de cânepa si vetiver. 

Notele de mijloc întețesc aromele cu note lemnoase, rasini  cafea tabac si caramel. Iar notele de baza întregesc aromele parfumului cu smirna si lemn de agar (oud). 

Oudul este dominant de la un capăt la altul însă este incorporat intr-un melanj ierbos-lemnos captivant.

Oud Afgano de la Khaneen este o combinație olfactivă obscură, narcotică, rășinoasă a multor elemente. Mosc, tutun, oud, cafea, vetiver, zambile, acorduri lemnoase. 

Fum și o floare nocturnă ca violeta. Oud Afgano de la Khaneen este un parfum fascinant si pretentios. O colecție impresionantă de parfumuri arăbești distilate într-unul singur.

Cu Oud afgano de la Khaneen pășește în noua lume araba, modernă și mai sofisticată dar totuși puternic înrădăcinată în tradițiile Orientului!. 

Pentru a regăsi acesta mare istorie îmbinata cu elemente moderne Oud Afgano de la Khaneen te provoacă cu un amestec de note orientale a parfumurilor care vor deveni parte inseparabilă a fiecărei ocazii. Care reprezintă căutarea continuă a luxului si eleganței zi de zi.

De unde și cum cumpăr parfumuri arăbești originale și de calitate


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Magazinele online reprezintă o variantă bună, dar doar acele magazine online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților cum este si www.dubaiaromas.ro

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația magazinelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.
MAI POTI CITI