DIFUZOR Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES păreri forum, beneficii, mod de utilizare

Pe forumuri, părerile despre Difuzorul Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES sunt în marea lor majoritate pozitive și exprimă încrderea și mulțumirea consumatorilor care și-au exprimat opiniile despre eficacitate și modul de utilizare.

Conform manualului de utilizare,  inovatorul, elegantul si delicatul Difuzor Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES - LUXORISE poate fi folosit in locuinte rezidentiale, saloane de infrumusetare, spatii de birouri, hoteluri, pensiuni etc.

Cu un singur buton touch, Difuzorul Aromaterapie PURE VIBES impresioneaza printr-un design minimalist ce ofera pentru o experienta extraordinara. Acesta, se potriveste perfect oricarui utilizator datorita sistemului inteligent de operare.

Alături de uleiurile esentiale, Difuzorul Aromaterapie PURE VIBES raspandeste particule fine de arome delicate care improspateaza si umidifica aerul.

DIFUZOR Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES pareri forumuriBeneficii DIFUZOR Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES 

- Design minimalist, versatil, usor de folosit
- Nivel de zgomot redus
- 7 culori ambientale
- Indeparteaza mirosurile neplacute
- Improspateaza aerul
- Potrivit pentru terapii de relaxare si inlaturare a stresului


Mod de utilizare DIFUZOR Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES conform manualui de utilizare

♦ O singura apasare a butonului touch - Lumina difuzorului se aprinde. Daca in decurs de 5 secunde nu exista o a doua apasare a butonului, difuzorul se va stinge.

♦ Doua apasari a butonului touch, difuzorul incepe sa emane aburi. In acelasi timp, se activeaza functia de schimbare a celor 7 culori.

♦ Prin a treia apasare a butonului puteti selecta lumina ambientala dorita.

♦ A patra apasare a butonului touch, opreste lumina.

♦ A cincea apasare a butonului touch, opreste difuzorul.

Pachetul DIFUZORULUI de Aromaterapie pentru Uleiuri Esentiale PURE VIBES  contine:

- 1 buc x Difuzor aromaterapie
- 1 buc x Incarcator
- 1 buc x Recipient gradat
- 1 buc x Manual de utilizare
MAI POTI CITI