CĂŞTIGĂTORUL X FACTOR 2020 se alege dintre Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și grupul Super 4

Biografia Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și grupul Super 4, wiki de potenţial câștigător al X FACTOR 2020.


Loredana Groza este mentorul lui Adrian Petrache și va cânta alături de artistă. Mai mult, acesta va cânta pentru prima dată alături de unchiul său, Florin Salam.

„Am emoții de parcă m-am apucat acum de cântat! Mai ales că e vorba despre Adrian, probabil aș fi avut emoții mai mici pentru mine. E norocos că a ajuns până aici!”, a declarat Florin Salam.

Biografie Adrian Petrache

Adrian Petrache este nepotul lui Florin Salam și nu este pentru prima dată la un concurs de talente. A participat și la Românii au talent, în luna martie, unde, de asemenea, a impresionat juriul și publicul.

Adrian Petrache de la X Factor este student la Drept

wiki castigator x factor 2020 sezonul 9

✔ Super 4, trupa lui Florin Ristei, va cânta alături de Raluka.

„M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții. Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!”, a declarat Raluka.

Delia are o concurentă cu o voce senzațională, Sonia Mosca, care are toate șansele să câștige X Factor 2020. Sonia Mosca va cânta alături de Monica Anghel.

„Eu am văzut-o pe Sonia prima dată întâmplător, pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am ales eu o piesă pe care să o cântăm împreună, una care nu s-a făcut până acum în duel de către două femei și sunt convinsă că o să iasă un moment extraordinar de frumos și de emoționant”, a declarat Monica Anghel.

Biografie Sonia Mosca

Sonia Mosca a trecut prin momente dificile din cauza aspectului său fizic. Finalista ”X Factor România” 2020, sezonul 9, a declarat că a devenit obeză după ce s-a confruntat cu depresia. Cum viața i-a dat lovitură după lovitură, Sonia a fost marcată atât psihic, cât și fizic. Nu se simte bine în pielea ei, nu se regăsește, însă continuă să lupte.

Sonia Mosca încearcă să dea jos kilogramele în plus prin intermediul dietelor și chiar își dorește să revină la formele de la 20 ani, atunci când arăta exact cum și-a dorit dintotdeauna. Deși nu se iubește atât de mult pe sine, cei din jur o văd cu alți ochi. Inclusiv Ștefan Bănică Jr i-a spus cât de talentată este, dar mai ales, ce voce puternică are.

Ștefan Bănică merge în finală cu cântăreața Andrada Precup, tânăra cu voce extraordinară. Andrada va cânta alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

„Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut, pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă. Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”, a declarat Adrian Daminescu.

Biografie Andrada Precup

Andrada Precup are 17 ani și este finalista din echipa lui Ștefan Bănică jr Adolescenta este nevăzătoare, iar în audiții a ridicat publicul în picioare și l-a făcut pe artist să plângă, după ce a interpretat „Lie, ciocârlie”.

În urmă cu cinci ani, Andrada Precup participa la concursul "Românii au talent", unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp după emisiune, Andrada a fost invitată în platoul "Happy Hour", iar Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză de proporții! Andrada s-a aflat față în față cu cea a cărei melodie o cântase la "Românii au talent".
MAI POTI CITI