Biografia ARIADNA ELENA CARLIGEANU sefa TINERET al AUR demisie si sefie la PLATFORMA 2012

WIKI: ARIADNA ELENA CARLIGEANU, ZODIE, INALTIME, PASIUNI, ASCENSIUNE IN POLITICA, IDEAL DE VIAȚĂ.


La vârsta de 14 ani v-ați gândit sa schimbați lumea? Ati visat ați avut UN MENTOR? V-ați fixat un ideal?

EA , DA. Cine este fata care la 19 ani a avut un succes fulminant in politica? CO-PRESEDINTELE AUR GEORGE SIMION in vârstă de 34 de ani este MENTORUL ei.

Nu le vine multora sa creadă ca fata de 19 ani a adus ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR la 15 % după PSD si PNL? Acest scor l-a obținut orașul natal BOTOSANI prin concursul coordonarea in teren a domnișoarei ARIADNA ELENA CARLIGEANU.

ARIADNA ELENA CARLIGEANU a deținut funcția de SEF al AUR la secțiunea TINERET si a uimit lumea când si-a prezentat demisia a doua zi după câștigarea alegerilor de către partidul AUR.

ARIADNA ELENA CARLIGEANU BIOGRAFIE

De ce aceasta decizie si care este povestea de viata a ADRIANEI ELENA CARLIGEANU?

ARIADNA ELENA CARLIGEANU s-a născut la FOCSANI in anul 2001 IN ZODIA NOROCOASA.

Cum așa ? Nu știu ce i-au dăruit ursitoarele la botez dar ARIADNA spune așa

"UNEORI IN VIATA DUMNEZEU TI LE ASEAZA PREA BINE SAU PUR SI SIMPLU INTALNESTI OAMENI CARE ITI DAU CLAR O ANUMITA DIRECTIE, OAMENI CARE CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA TA".

Un astfel de OM care i-a călăuzit pașii spre o anumita direcție a fost GEORGE SIMION Co-FONDATOR AUR partidul care militează pentru UNIREA tuturor romanilor si activist convins pentru UNIREA BASARABIEI cu ROMANIA.

Pe la 14 ani mai in joaca mai in serios ARIADNA ELENA CARLIGEANU s-a gândit ca a venit vremea sa aibă un vis un tel.

Ce a învățat ARIADNA de la GEORGE SIMION? Sa ii dam cuvântul.

De la GEORGE am învățat ca trebuie sa crezi in visele tale oricât de nebuneștii sunt. Oricat de imposibile sunt sta in puterea ta sa transformi IMPOSIBILUL IN POSIBIL. Am învățat foarte multe lucruri de la GEORGE."

ARIADNA si nu ADRIANA cum au scris multi jurnaliști greșit numele ei este absolventa LICEULUI PEDAGOGIC " NICOLAE IORGA" din BOTOSANI.

La 16 ani ARIADNA s-a înscris VOLUNTAR in ORGANIZATIA prin intermediul PLATFORMEI ACTIUNEA 2012.

Si-a luat buletinul si la 14 ani s-a gândit ca visul ei este unul atipic cu șanse aproape imposibile de realizare.

ARIADNA si-a dorit sa înființeze o organizație prin intermediul căreia sa lupte pentru alipirea BASARABIEI si BUCOVINEI DE NORD si pentru REFACEREA ROMANIEI MARI.

A crezut in visul ei desi si pentru ea părea un vis IDEALIST NEBUNESC.

Atunci când s-a înscris ca VOLUNTAR la ACTIUNEA 2012 a SIMTIT ca ACOLO e locul ei e menirea ei.

A participat la toate acțiunile desfășurate in toata tara a ACTIUNII 2012.

Acolo l-a întâlnit pe GEORGE SIMION. De jumătate de an s-a înscris in AUR si a reușit sa parcurgă in ritm RAPID drumul de la VOLUNTAR la funcția de SECRETAR GENERAL al ORGANIZATIEI DE TINERET AUR.

Ce spune ARIADNA despre AUR?

AUR nu este un partid venit de nicăieri este format din oameni care au luptat ani de zile s-au implicat in societate oameni lângă care am activat si eu de trei ani de zile."

După afișarea rezultatelor in momentul când toata lumea se întreba cine este AUR , ARIADNA posta pe pagina ei de FACEBOOK

Va întrebați cine sta in spatele lui GEORGE SIMION? In spatele lui stau niște COPII. ACCEPTATI ca V-AU FACUT niște COPII."

Îndrăzneață afirmație dar din punct de vedere gramatical cam lasă de dorit. Ce exprimare manelistica este asta V-AU FACUT?

Mai elegant a fi fost sa zică :" Un FLEAC I-AM CIURUIT "sau V-AU INVINS NISTE COPII dar exprimarea cu V-AU FACUT posibil sa fi fost spusa pentru a fi înțeleasă limpede de cei care se exprima colorat in termeni populari.

ARIADNA ELENA CARLIGEANU si-a dat demisia după câștigarea alegerilor dar a făcut-o cu un scop si spune ca e mandra ca a făcut parte din proiectul AUR.

Acest proiect este șansa fiecărui roman de a contribui la construcția si reconstrucția unei noi vieți pentru NOUA GENERATIE DE TINERI.

ARIADNA ELENA CARLIGEANU este studenta la FACULTATEA DE DREPT din cadrul UNIVERSITATII NICOLAE TITULESCU din BUCURESTI.

De ce a demisionat ARIADNA ELENA CARLIGEANU tocmai acum in glorie in gloria partidului la al cărui succes si-a adus contributie?

Simplu pentru ca ARIADNA crede ca acum e nevoie de ea in alta parte. Trebuie sa fie cineva care sa se ocupe in continuare de ACTIUNEA 2012.

Si a trecut de la funcția de secretar general al ORGANIZATIEI DE TINERET AUR la NIVEL NATIONAL la șefia ACTIUNII 2012.

Pentru ca VISUL ei nu se termina acum . La 19 ani ARIADNA ELENA CARLIGEANU rămâne O VOCE ANTISISTEM care lupta pentru a-i combate pe cei care vor zădărnicirea ACTIUNILOR UNIONISTE.

Multi membri AUR au fost mai întâi membrii ai ACTIUNII 2012. După atâtea căzături a urmat si REVANSA a spus ARIADNA. Ce le-a transmis ARIADNA celor care au fost uimiți de demisia ei ?

"STIU CA PARE PREA DEVREME DAR A VENIT VREMEA SA MA RETRAG din AUR si din politica.

Ma retrag din viata politica pentru a-mi dedica timpul si energia si visele pentru O VIATA CIVICA.

Vreau sa lupt in continuare pentru ROMANII din BASARABIA si BUCOVINA DE NORD pentru a îndeplini visul de REFACERE A ROMANIEI MARI.

Am reenunțat la AUR pentru a prelua șefia ACTIUNII 2012. Am luat decizia sa preiau ACTIUNEA 2012 PENTRU CA ACUM ESTE CEL MAI MULT NEVOIE DE MINE.

De 7 ani GEORGE SIMION co fondator AUR a dus lupta pentru ROMANI si ROMANIA.

A stiut cum sa comunice cu pamenii si NU A FOST AROGANT paote de aceea lumea a VIBRAT la programul AUR.

Si daca in 2019 GEORGE SIMION nu reusea cu partidul ROMANIA pentru EUROPA s-a repliat si a facut alt partid AUR.

PARTIDUL pe care CEI MARI nu l-au pus la socoteala si de aici MAREA SURPRIZA rezultatele excepționale obținute de AUR un partid aproape necunoscut de UNII dar CUNOSCUT de cei care știau de GEORGE SIMION .

Am avut pentru scurt timp O TANARA POLITICIANA. Tânără extrem de tânără cu ambiții de a -si vedea visul împlinit.

Se îmbracă ca alti tineri Nu A EPATAT cu haine si pantofi de mii de euro .

Cu alte pasiuni diferite de a multor tineri. A partiicpat la actiuni a mers pe teren a cordonat AUR in orasul natal BOTOSANI.

Si s-a retras in glorie. A ales sa fie ACTIVISTA sa se ocupe de ACTIUNEA 2012.

Nu stim daca a avut timp de distracție si de cluburi pana acum daca a cunoscut fiorii dragostei daca a suferit din dragoste.

Pur si simplu asemena informații nu exista. Nu stim nici de familia ei daca are frați , surori si ce părere au părinții ei de parcursul politic .

Au avut încredere sa iis lase copila de 16 ani sa meargă prin tara sau ARIADNA s-a dovedit un COPIL mai apoi O TANARA cu PERSONALITATE.

Nu s-a preocupat de shopping , haine si alte chestii de care se ocupa tinerele domnișoare la 19 ani.

Ce prieteni are ce o mai pasionează nu stim dar va rămâne sa o descoperim in continuare pe ARIADNA ELENA CARLIGEANU.

Ex secretara ORGANIZATIEI de TINERET AUR actual sefa a ACTIUNII 2012 apare adeseori in dreapta sau stanga co fondatorului GEORGE SIMION.

Daca ar fi rams in continuare in AUR nu ar fi început jurnaliștii analistii sa ii caute in trecut domnisoarei?

Deja de AUR se scrie cu sârg de la închiderea urnelor se astern scenarii despre AUR cine sta in spatele AUR si tot așa.

La doua zile dupa intrarea in PARLAMENT a AUR au inceput sa vine zilnic informatii despre GEORGE SIMION.

Acm am aflat si despre tanara ex membra a AUR ARIADNA ELENA CARLIGEANU.

Ii vom urmari evolutia. CLAR s-au shimbat VREMURILE.

Avem printre noi COPIII care au dovedit ca sunt in stare "SA II FACA " pe Marii unor partide cu vechime in politica romaneasca.
MAI POTI CITI