Biografia actorului GOKHAN ALKAN aka ALI ASAF din serialul IN RITMUL INIMII un barbat cuceritor

GOKHAN ALKAN wiki biografie, vârstă, data nașterii, înălțime, zodie, Instagram


Cine este actorul GOKHAN ALKAN cel ce ii da viată personajului DR. ALI ASAF DENIZOGLU din serialul de succes "IN RITMUL INIMII".

Care ii sunt secretele? Haideți sa aflam.

WIKI: GOKHAN ALKAN, EDUCATIE, INALTIME, ZODIE, DATA NASTERII, IUBITA, SECRETE

GOKHAN ALKAN este unicul fiu al unei familii de imigranți. S-a născut in ZODIA SAGETATOR la 8 decembrie 1987 la ISTANBUL.

Măsoară 1,88 m înălțime. Se întreține prin sport. Înainte de a străluci in roluri in seriale si in piese de teatru GOKHAN a practicat meseriile de inginer si profesor de teatru.

A absolvit doua facultăți ce nu au legătură cu ARTA dar GOKHAN ALKAN a reușit sa dea glas firii sensibile si a simțit chemarea spre actorie.

Un BARBAT CUCERITOR, AMBITIOS ce nu s-a lăsat copleșit de boala. Ce boala? Actorul a fost diagnosticat cu BOALA ASPERGER tocmai de aceea fiecare etapa din viata a fost temeinic programata dinainte.

Admirabila voința acestui OM a absolvit doua facultăți a făcut cursuri de dezvoltare.

GOKHAN ALKAN a absolvit KOCAELI UNIVERSITY dar si ANADOLU UNIVERSITY- FOREIGN TRADE AND MARKETING si cursuri in arta actorului la MSM STUDIO si MUJDAT GEZEN ART CENTER.A fost instruit si in muzica.

GOKHAN ALKAN wiki inaltime varsta instagram
A jucat in piese de teatru la MUJDAT THEATRE in perioada 2010-2013. O perioada scurta a profesat ca inginer si profesor.

In showbiz activează din 2011 si mare surpriza a primit oferta de a juca in serialul fenomen SULEYMAN MAGNIFICUL.

Inca din liceu si mai apoi in facultate GOKHAN ALKAN s-a implicat in grupurile de teatru amator. Si in același timp si cântă .

Pasiunea pentru teatru l-a determinat sa fondeze alături de prieteni a unui teatru independent. Sa vedem care este filmografia acestui ACTOR premiat.

FILMOGRAFIE GOKHAN ALKAN


Seriale
2011 Muhtesem Yüzyil - Sah Tahmasp
2013 Her Sey Yolunda Merkez - Cem Karabey
2013–14 Gurbette Ask Bir Yastikta - Osman Türkoglu
2014–15 Kocamin Ailesi - Tarik Uygun/Engin Ar
2016–17 Seviyor Sevmiyor - Yigit Balci
2017–18 Kalp Atisi - Ali Asaf Denizoglu
2019 Zengin ve Yoksul - Karan Serezli
2020 Yasak Elma - Kerim Incesu

Filme
2016 Defne'nin Bir Mevsimi - Ferhat
2016 Makas - Fatih Kömürcü
2017 Organik Ask Hikayeleri - Hasan 

Chiar si in acest an de pandemie GOKHAN a filmat un serial "YASAK ELMA".

Talentul i-a fost consfințit prin premii. In 2016 a primit PREMIUL SPECIAL- STAR AWARD decernat de APAN pentru rolul din serialul SEVIYOR SEVIORUM.

In 2017 a prins rolul care l-a făcut sa strălucească si sa devina cunoscut si in afara tarii. E vorba de rolul doctorului ALI ASAF DENIZOGLU.

După acest rol a si primit porecla de ALI ASAF evident din partea prietenilor.

A colaborat cu actori din diverse generații de la BURAK CEYLAN, SARAY KAYA, BURCU GOKYILDIZ, TUGVE KAMRAL, ZEYNEP COMCI.

A apărut in 2017 pe coperta revistei MARIE CLAIRE. Succesul repurtat in serialul pe care il vor urmări si romanii "IN RITMUL INIMII" a fost atestă cu încă un premiu de BEST COUPLE.

GOKHAN ALKAN si OYKU KARAYEL au primit premiul de BEST COUPLE pentru performanta lor in serialul IN RITMUL INIMII.

Daca sunteți curioși puteți citi si reciti despre biografia actriței OYKU KARAYEL. BEST COUPLE si ei s-au certat si nu si-au mai vorbit?

Pai cum sa refacă cuplul cei doi actori pentru cel de-al doilea sezon al serialului "IN RITMUL VIETII".

GOKHAN ALKAN este iubit de fani si pe rețelele de socializare. Viață sa este urmărită de 1,9 milioane de oameni.

GOKHAN nu este doar un bărbat atrăgător fapt dovedit prin prezenta intr-un TOP 20 al celor mai frumoși bărbați ai TURCIEI dar este si MODEST si SINCER.

Actorul nu neaga ca ii face plăcere ca lumea il considera un BARBAT FRUMOS dar crede cu tarie ca mai mult ca o fata frumoasa contează sufletul omului al barbatului si al femeii.

Cu cine se iubește actorul GOKHAN ALKAN? Firește cu o actrița. Au fost parteneri de scena in serialul "PRETUL FERICIRII"" care a ajuns in TURCIA la SEZONUL 4.

De abia dupa ce a iesit din serial GOKHAN a recunoscut in același timp cu iubita ca formează un cuplu.

De ce au preferat sa iis tina relația de dragoste ascunsa ? Răspunsul ni-l dau cei doi. Nu au vrut sa se afle ca formează un cuplu pentru a nu abate atenția asupra personajelor lor si actiunii din serial.

E atat de frumos pe platourile de filmare in TURCIA, Turcii atunci cand filmează de la producători la actori la tot stuff-ul tehnic cauta sa formeze o familie.

In echipa care realizeaza serialul PRETUL FERICIRII' s-a instituit obiceiul ca actorilor care pleaca din serial sa li se organizeze o petrecere.

GOKHAN a fost incantat la petrecere pentru ca in sfarsit putea sa arate lumii ca iubeste si este iubit.

Iubita lui GOKHAN ALKAN este NESRIN CAVADZADE si frumoasa s-a indragostit de partenerul ei la filmările serialului PRETUL FERICIRII.

GOKHAN i-a raspuns sentimentelor si atunci când si-au marturisit dragostea in fata lumii si a fanilor toata lumea a fost fericita.

NESRIN are 38 de ani iar GOKHAN va împlini pe 8 decembrie 2020 vârsta de 33 de ani. Diferența de vârstă intre ei NU CONTEAZA.

GOKHAN deja a prezentat-o pe aleasa sa NESRIN părințiilor iar treaba este serioasa. GOKHAN ALKAN si NESRIN CAVADZADE vor face NUNTA in anul 2021.

Acum nu stim ce sa credem pentru ca presa din TURCIA spune ca GOKHAN se întâlnește cu SERAY KAYA o alta actrita. Cei doi s-au iubit si in 2014 si acum in 2020 au reluat legatura.
GOKHAN ALKAN poze rare ipostaze indecente
Acum nu stim cu cine se va casatori GOKHAN ALKAN. E misterios GOKHAN si trebuie sa ne gândim la declarația sa .

"Oricine are in sufletul sau o dragoste care nu se vede. Si copacul are langa el mușchiul. Daca voi fi cu cineva voi veti sesiza si eu daca stiu ca ma urmăriți voi face in asa fel încât sa fiu atent."

GOHAN ALKAN iubește cartile , muzica, poezia si sportul. Un barbat dorit de femei inteligent, amuzant, tandru.

PUBLICUL sa isi spuna parerea . Aveti ocazia sa il vedeti in serialul "IN RITMUL INIMII ce va difuza la PRO 2.
MAI POTI CITI