Rezumatul serialului fenomen PRIZONIERA DESTINULUI aka MY HOME MY DESTINY la KANAL D in curand

PRIZONIERA DESTINULUI  rezumat două sezoane serial turcesc aka MY HOME MY DESTINY la KANAL D


In curând KANAL D. ROMANIA va oferi publicului spre vizionare un nou serial turcesc ce a devenit serial FENOMEN. si atenție serialul are la baza o poveste reala.

TITLUL ORIGINAL al serialului este MY HOME MY DESTINY are doua sezoane si este nou nouț realizat in 2019-2020.

Romanii au dat titlul serialului "PRIZONIERA DESTINULUI".

Este o poveste reala a unei femei o poveste emoționată încă o eroina care se zbate sa scape de sărăcie si obstacole. Si bineînțeles o frumoasa poveste de dragoste intre cele doua personaje principale.

Personajele principale se numesc ZEYNEP si MEHDI. Actorii care dau viata personajelor sunt actori iubiți si apreciați si de noi romanii.

prizoniera destinului rezumat episoade doua sezoane

Este vorba despre DEMET OZDEMIR actrita pe val a generației tinere din TURCIA si actorul talentat o veche cunoștința a noastră IBRAHIM CELIKKOL.

Daca doriți sa recitiți biografiile acestor doi actori DEMET OZDEMIR si IBRAHIM CELIKKOL căutați in arhiva blogului preferat VEDETEBLOG.COM.

Daca nu știați titlul dintai al serialului MY HOME MY DESTINY a fost cu totul altul.

Primul titlu dat de turci a fost "DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR" apoi l-au redenumit cu "MY HOME MY DESTINTY".

Serialul a fost realizat de catre compania producătoare OGM pentru postul TV 8.

Cum sa nu fie serialul un succes imens daca a fost regizat de unul dintre cei mai talentați regizori si de produs de producătorul faimos ONUR GUVENATAM.

ONUR GUVENATAM are in CV-ul profesional realizarea altor seriale de succes cum ar fi "A PART OF ME" pentru postul STAR TV si "WOUNDED LOVE" pentru postul KANAL D din TURCIA.

Talentatul regizor ONUR GUVENATAM a regizat doua seriale turcești pentru NETFLIX si anume "THE PROTECTOR" cu iubitul CAGATAY ULUSOY si "THE GIFT" cu frumoasa BEREN SAAT.

Ce ne spune producătorul despre serialul "MY HOME MY DESTINY" aka "PRIZONIERA DESTINULUI?"

"ONUR GUVENANAM : Serialul" MY HOME MY DESTIN" are la baza o poveste ce s-a întâmplat in realitate.

Tocmai de aceea serialul a avut un impact major asupra publicului. Actorii s-au achitat cu profesionalism de rolurile ce le-au fost încredințate.

DRAMELE TURCESTI au dovedit ca pot calatori cu fruntea sus de-a lungul si latul planetei. Producțiile noastre sunt profesioniste au povesti sensibile si actori desăvârșiții.

Serialul MY HOME MY DESTINY va fi vândut peste hotare si noi suntem mulțumiți de rezultatele obținute,

Desigur si publicul din TURCIA a primit cu bucurie serialul si s-a bucurat de audiente mari."

Ce spune actrița DEMET OZDEMIR despre rolul ZEYNEP? "Îmi place personajul meu o ador pe ZEYNEP pentru faptul ca ea reușește sa isi iubească ambele mame pe cea biologica si pe cea vitrega."

Cat despre partenerul meu actorul IBRAHIM CELIKKOL joaca un personaj care poarta in suflet calitățile unui adevărat gentleman.

E bun , sensibil, profund atașat de familie binele acesteia constituind prioritatea sa numarul unu."

Filmările serialului au avut loc in ISTANBUL, scenariul a fost scris de EYLEM CANPOLAR iar regizorul a fost CAGRI BAYRAK.

Frumoasa muzica peisajele si interioarele casei in care locuiește eroina ZEYNEP.

A venit vremea sa cunoaștem distribuția serialului.

DISTRIBUTIE serial" PRIZONIERA DESTINULUI" aka MY HOME MY DESTINY"

ACTORI si PERSONAJE

DEMET OZDEMIR- eroina principala pe nume ZEYNEP

IBRAHIM CELIKKOL-eroul principal pe nume MEHDI

ENGIN HEPILERI-FARUK iubitul lui ZEYNEP

SINAN DEMIRER- BAYRAM TATAL BIOLOGIC al lui ZEYNEP

SENAN KARA- Mama adoptiva a lui ZEYNEP

ZULAL GENCER- SAKINE- MAMA BIOLOGICA A LUI ZEYNEP

ZEYNEP KUMRAL- MUJGAN

ELIF SONMEZ- CEMILE

KAYRA ZABACI-YASEMIN

EMIR TALHA- YALDIZ ALI

HEKIN KANDEMIR- KIBRIT

NAZ GOKTIN- EMARE

HULYA DUYAR- SULTAN

Distribuția cuprinde si alti actori in roluri secundare dar cei enumerați sunt actorii principali.

actori distributie prizoniera destinului

REZUMATUL serialului" MY HOME MY DESTINY" aka "PRIZONIERA DESTINULUI"


Serialul are titlul original" DOGDUGUM EV KADERINDIR" apoi l-au redenumit "MY HOME MY DESTINY".

TITLUL in limba engleza pentru serialul turcesc" MY HOME MY DESTINY" este " THE HOUSE YOU WERE BORN IS YOUR DESTINY" iar romanii i-au dat titlul" PRIZONIERA DESTINULUI."

Asta ca sa știți cum il mai găsiți in căutări.

Serialul" PRIZONIERA DESTINULUI" ne spune povestea unei fete pe nume ZEYNEP.

ZEYNEP este o fata frumoasa care a avut neșansa de a se naște intr-o familie săracă care nu ii poate oferi nicio șansa la educație si o viata decenta.

Si daca asta nu era îndeajuns tatăl fetei are mari probleme cu alcoolul si lucrează ca si muncitor in construcții iar mama este o fire slaba care nu i se poate împotrivi soțului ei.

TATAL biologic se numeste BAYRAM iar MAMA BIOLOGICA se numește SAKINE.

SAKINE lucreaza ca menajera in casa unei familii de elita. Banii sunt putini si ei trăiesc din greu.

ZEYNEP a avut un frate care a murit din cauza ca familia nu a avut banii necesari pentru a-l duce la spital si pentru a primi tratamentul adecvat.

ZEYNEP si familia au fost greu încercați de viata. intr- zi norocul lui ZEYNEP pare ca a venit neasteptat.

O șansa pentru ea dar o decizie grea pentru mama lui ZEYNEP. Cand ZEYNEP împlinești sapte ani parintii o vor da in custodie familiei bogate unde SAKINE lucra ca menajera.

Evident ca in schimbul lui ZEYNEP parintii vor primi o suma uriasa de bani.

Lui SAKINE i se rupe sufletul sa isi dea fata dar stie ca doar asa fata va avea sansa la educatie si o viata decenta.

Se simte un pic ușurată ca isi vede fata zilnic atunci când vine sa faca curat in casa familiei bogate.

Si totuși situatia este cat se poate de ciudata pentru ZEYNEP si nu de emulte ori fata se simtea stanjenita.

Parintii adoptivi au avut grija ca nimeni sa nu afle identitatea lui ZEYNEP si au ascuns ca sunt parinti adoptivi si fata lor avea parinti biologici in viata.

Familia care a adoptat-o pe ZEYNEP face parte dintr-o familie de elita si locuiesc intr-o vila imensa pe malul BOSFORULUI.

ZEYNEP este fata săracă care va fi crescuta si educata de familia bogata. ZEYNEP merge la cele mai bune scoli iese in oraș cu prietenele si duce viata unei fete bogate.

Pe măsură ce creste se transforma intr-o tânără inteligenta , amuzanta si frumoasa.

Nimeni nu ii cunoste secretul si nimeni nu stie ca in spatele imaginii de fata bogata si lipsita de griji se ascunde o fata care sufera ca nu poate vorbi cu nimeni de adevărata ei familie.

E secretul ei care pe zi ce trece o împovărează. Mama adoptiva pe nume NERIMAN si tatal adoptiv pe nume EKREM o iubesc mult si nu isi imagineaza ca la un moment dat vor fi pusi intr-o situatie dificila chair de parintii biologici ai lui ZEYNEP.

ZEYNEP își simte sufletul torturat de situația de a-si vedea mama biologică zilnic dar nu poate vorbi cu ea doar mama ei e de acum NERIMAN.

ZEYNEP are un iubit si desi a trecut un an de cand sunt impreuna ea nu a putut sa ii dezvăluie adevărata ei identitate.

FARUK iubitul lui ZEYNEP o adora este atragator si face parte dintr-o familie instarita. Oare ar mai iubu-o la fel daca ar sti ca ZEYNEP provine dintr-o familie saraca si nu este fata pe care o credea el.

Si cine l-ar fi lasat pe FARUK sa vorbeasca cu ZEYNEP daca ar fi stiut ca ea nu este fata frumoasa ce provine dintr-o familie instarita?

Nimeni din anturajul lui ZEYNEP nu ar crede ca ZEYNEP nu este fata lui NERIMAN si a lui EKREM.

ZEYNEP se simte vinovata ca nu poate vorbi de adevărata ei familie. Iubitul lui ZEYNEP , FARUK nu a aflat ca iubita lui nu este cine credea el dar ce va face cand va afla?

ZEYNEP urmează sa isi sărbătorească ziua de nastere si este surprinsa sa vada cum FARUK i-a organizat o petrecere surpriza.

E uimita dar uimirea cea mai mare acum urmează la petrecere isi va face apariția SAKINE mama biolgica a lui ZEYNEP. femeia dorea sa iis vadă fata si sa ii duca cadoul pregătit modest dar din inima.

ZEYNEP nu stie ce sa faca cum sa procedeze si se ascunde SAKINE suferă si pleaca dar spre iesire da de FARUK iubitul lui ZEYNEP.

ZEYNEP nu stie ce sa ii spună lui FARUK de ce încercă sa vorbească cu SAKINE o angajata a casei caci FARUK crede ca mama biologica a lui ZEYNEP este NERMIN.

FARUK o intreba cine ste SAKINe si ZEYNEP spune ca este o îngrijitoare in casa si suferă ca nu a putut sa ii spuna iubitului ca cea pe care el o crede o menajera este ADEVARATA ei mama.

FARUK pluseaza si ii mai face o surpriza lui ZEYNEP in fata tuturor invitaților o cere in căsătorie. ZEYNEP este stanjenita si spune ca accepta sa se marite.

A doua zi isi face apariția mama biologica SAKINE care ii spune lui ZEYNEP ca s-a instrainat de adevaratii ei parinti si ca nu i-a marturist ca urma sa se marite.

Evident ca parintii adoptivi sunt fericiti ca ZEYNEP urma sa se marite cu FRUK un tanar bogat care o iubea.

NERMIN si EKREM vor ca ZEYNEP sa s emarite si sa plece in voiaj de nunta si sa se indeparteze de parintii biologici. Ei cred ca maritisul este singura sansa a lui ZEYNEP sa scape de saracie.

Intre timp SAKINE aude in cartier de existenta unui tanar MEHDI personaj jucat de actorul IBRAHIM CELIKKOL.

MEHDI este un tanar atrăgător si vrea sa se însoare isi cauta o mireasa frumoasa, asa ca SAKINE ii propune lui MEHDI sa meargă sa o întâlnească pe ZEYNEP.

SAKINE simte ca daca ZEYNEP urma sa se marite cu tanarul bogat o va pierde.

Evident ca nu este de acord ca ZEYNEP sa se marite cu FARUK. merge la casa lui NERIMAN si EKREM si o roga pe ZEYNEP sa accepte sa il vada pe MEHDI.

Parintii adoptivi EKREM si NERIMAN au pastrat secretul si nu vor ca acesta sa fie dezvăluit. Nu doresc ca familia lui FARUK sa afle ca ZEYNEP nu este fata lor biologica.

ZEYNEP nu vrea sa se întâlnească cu MEHDI pentru ca vrea sa se marite cu FARUK dar pentru ca nu i se poate împotrivi mamei biologice fara voia ei accepta sa se duca la întâlnirea cu MEHDI.

Spre surprinderea ei atunci cand il vede pe MEHDI simte fluturi in stomac si la fel si MEHDI simte ca e vorba de dragoste la prima vedere. 

Tinerii se plac si vor ajunge sa se inteleaga dar ce va face ZEYNEP cu cine se va marita? Il va lasa pe FARUK si se va marita cu MEHDI?

Si colac peste pupaza SAHINE mege la NERIMAN si EKREM si le spune ca isi vrea fata înapoi.

Atunci cand credea ca a lasat in urma casa sărăcăcioasă si traiul greu ZEYNEP va fi tarata in trecut va fi nevoita sa se întoarcă la viata dinainte.

Ce vor face NERIMAN si EKREM vor fi tinta unui scandal cand se va afla ca ZEYNEP nu este fata lor biologica ?

Ce va face tanarul bogat FARUK ce va spune familia lui?

FARUK va pleca sa si aduca mireasa inapoi va face dovada iubirii sale sau o va părăsi usurat ca nu a fost nevoit sa se insoare cu o fata saraca?

Ce va face MEHDI o va iubi in continuare sau se va simti umilit si tradat?

Ce va face ZEYNEP dupa ce va fi nevoita sa lase in urama casa luxoasa si prietenii pentrua ajunge din nou in saracie ? oare va fi renegata de prietenii bogati cine o va susutine pe ZEYNEP?

Ce va urma pentru ZEYNEP de indata ce se va întoarce la casa sărăcăcioasă in care s-a nascut vor fi ADEVARATE LECTII DE VIATA.

Pentru ea ZEYNEP dar si pentru cei care urmăresc serialul. Si va fi o lectie pentru toate mamele indiferent ca fac parte din familii bogate sau sarace.

Viata fericita pe care o ducea ZEYNEP se termina tragic. Va suferi ZEYNEP dupa traiul tihnit si lipsit de griji?

Pentru ZEYNEP urmează multe surprize placute si neplăcute reintalniri de suflet cu potentialul sa schimbe absolut totul.

Primul sezon al serialului "PRIZONIERA DESTINULUI" a fost urmărit cu sufletul la gura si lumea astepta sa vadă al DOILEA SEZON.

Doar ca a venit PANDEMIA si filmările au fost oprite.

S-au reluat filmările pentru sezonul al 2 lea când ziarele au titrat ca a apărut o criza in serial legata de actorul IBRAHIM CELIKKOL.

SEZONUL al 2 lea al serialului "PRIZONIERA DESTINULUI"


prizoniera destinului rezumatul sezonului 2
INFORMATII, SECRETE DE PE PLATOURILE De FILMARE, VA FI POSIBILA CONTINUAREA filmarilor.

In luna iunie 2020 s-au reluat filamarile celui de-al doiela sezon al serialului "PRIZONIERA DRAGOSTEI."

La inceputul lunii iulie ziarele scriau despre CRIZA SURVENITA pe platourile de filmare al serialului de succes.

VINOVATUL ar fi fost actorul IBRAHIM CELIKKOL care nu s-a mai inteles cu echipa de filmare.

Spunea presa decancanca actorul intatzia la filamari ca echipa a stat pe loc de la ora 9 de dimineata si pana la ora 17 pentru ca IBRAHIM CELIKKOL se baricadase in cabina lui si nu voia sa apara.

Era o poza care prezenta intrega echipa in pauza si toti erau adunați si încercai sa il convingă pe actor sa filmeze o scena nud in piscina.

IBRAHIMM CELIKKOL nu dorea sa apară gol in fata camerelor de filmări.

Echipa serialului a reușit sa ii păcălească pe jurnaliștii de can can care s-au si grăbit sa scrie despre criza survenita. In fapt echipa a reușit sa demaște minciuna jurnaliștilor.

Aceștia s-au grăbit sa scrie fără sa verifice si asa s-a dovedit ca nimic nu era adevărat nu era nicio criza.

Mai apoi actorii erau adunați in fata unei mese si întrebau toti unde era actorul IBRAHIM CELIKKOl.

WHERE ARE YOU IBO? Strigau toti caci asa este alintat actorul IBRAHOM CELLIKOL.

DEMET OZDEMIR interpreta lui ZEYNEP il striga pe partenerul ei si spune mieros AICI ERAI IBO, unde ai fost?

Fanii pot răsufla usurati. Nimic nu era adevărat si filmarile vor continua.

Insa dupa iulie cand s-au filmat cam patru episoade pandemia i-a trimis acasa din nou pe actori .

In august si jumataea lui iulie NU S-A PUTIT FILMA NIMIIC. Filmarile erau programate sa inceapa in luna septembie 2020.

S-au filmat deocamdata 7 episoade din sezonul al doilea. Asa incat avem de asteptat pana vom afla sfarsitul serialului.

Oare serialul acesta vrea sa ne arate ca fericirea si chiar destiunul unui Om depinde de CASA IN CARE S-a NASCUT?

Ce ne spun ei realizatorii serialului ca LOCUL NASTERII ITI DECIDE SOARTA?

Serialul "PRIZONIERA DESTINULUI" ne povesteste despre soarta unei fete nascuta intr-o familie SARACA care este crescuta si educata de o FAMILIE BOGATA.

Daca te naști SARAC VEI REVENI tot la SARACIE sau iti poți schimba si DECIDE SINGUR SOARTA> 

Ca Om daca decazi si nu mai ești BOGAT iti poți continua la fel viata?

Pana la urma FERICIREA OMULUI DEPINDE De BOGATIE?

Câți dintre noi PUTEM IUBI DEZINTERESAT? Veti putea filozofa si voi dragilor urmarind serialul FENOMEN " PRIZONIERA DESTINULUI".

Ce este ADEVARAT este faptul ca SCENARISTII urmau sa rescrie scenariul după cele 7 episoade filmate din sezonul al 2 lea.

E posibil ca scenariștii sa facă sa scrie si pentru cel de-al 3- lea SEZON.

Aveți toate motivele sa urmăriți acest serial turces un alt mare succes.

Doamnelor veti avea surpriza sa il vedeti pe actorul IBRAHIM CELIKKOL DANSAND.

In realitate IBRAHIM CELIKKOL este un foarte bun dansator. Il veti vedea dansand acelasi dans pe care l-a facut si seducatorul BURAK OZCIVIT in serialul KARA SEVDA.

BURAK OZCIVIT aka KEMAL in serialul "KARA SEVDA" face SENZATIE cu dansul sau la nunta surorii sale ZEYNEP care s evasatorise cu OZAN fratele lui NIHAN.

Aveti ocazia sa comparati dansurile celor doi actori. PERSONAL cred ca BURAK OZCIVIT este NUMARUL 1 la DANS.

Dupa ce il vezi pe BURAK OZCIVIT dansand nu crezi ca mai poti vedea un alt dans MAI BUN.

Cum sa ii compari pe NIHAN si HEMAL cum sa compari dansurile lor cu cele ale lui MEHDI si ZEYNEP? Se compara "AMOR ETRNO" al cuplului NIHAN-KEMAL cu orice ALTCEVA?

MEHDI si ZEYNEP vor dansa si ei TANGO. Urmariti in paralel dansurile actorilor si spuneti voi care va place mai mult.

IBRAHIM CELIKKOL este de un alt calibru este talentat este si bun dansator.

SCENARIUL serialului este o adaptare după un roman un best seller scris de scriitoarea GULSEREN BUDAY CIOGLU.

Romanul se numește "GIRL BEHIND GLASS" iar titlul in limba turca este "CAMDAKI KIZ"

Asta pentru cei ce doresc sa si citească romanul care a stta la baza scenariului serialului. 

PRODUCTIA serialului se bazează pe FAPTE REALE si de aceea impactul urias pe care l-a avut asupra publicului.

POVESTEA serialului are la baza fapte reale si aceste fapte au derivat in urma unei convorbiri cu un psiholog.

Evident ca romanul a fost un SUCCES iar producătorii au încercat sa relateze exact faptele si sa le transpună cinematografic intr-un SERIAL.

Practic si-au dorit ca serialul sa fie OGLINDA romanului. Dacă e asa asta veți decide voi urmărind serialul "PRIZONIERA DESTINULUI".

Aveți de citit un roman de succes pe baza căruia s-a scris adaptarea serialului ce a fost considerat SERIALUL TURCESC FENOMEN.

Nu am mai auzit de serial FENOMEN de la "KARA SEVDA" serialul care si astazi ne urmărește cu povestea tragica a celor doi eroi.

O poveste de dragoste, o drama romantica asta va așteaptă in curând la postul KANAL D ROMANIA. SERIALUL FENOMEN " PRIZONIERA DESTINULUI". La buna vizionare!
MAI POTI CITI