Recomandări CĂRȚI despre Interpretarea și Dezlegarea VISELOR de noapte

Recomandări cum alegi cea mai bună carte de interpretarea și tălmăcirea pentru tine? Ce trebuie să aibă o carte de interpretarea viselor ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune cărți de dezlegarea viselor. Citește ghidul nostru și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Care sunt semnificațiile viselor și cum putem să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, raportându-ne la visele noastre?

De ce este benefic să acordăm importanță viselor? Iată câteva întrebări ale căror răspunsuri se regăsesc în următoarle cărți.


♥ Recomandări cărți despre interpretarea viselor: 10000 Vise Interpretate - Gustavus Hindman Miller

top cele mai bune carti despre interpretarea si dezlegarea viselor

Cartea de fata ofera cititorilor trei tipuri de interpretare: conventionala, psihologica si din punct de vedere spiritual.

Din cele mai vechi timpuri, visele au fost interpretate in diferite feluri, ele fiind legate de evenimente petrecute anterior unui vis, prevestind bucurii sau necazuri ori fiind, pur si simplu, „vise de noapte".
Interpretarea viselor difera de la un individ la altul, in functie de capacitatea de analiza a fiecaruia.

Visele sunt prezentate în această carte in ordine alfabetica; in versiunea romaneasca, s-a procedat la o reasezare alfabetica a termenilor in limba romana, pentru a fi mai usor de gasit de catre cititor.


♥ Recomandări cărți despre interpretarea viselor: Carte romaneasca de vise


In asemenea context, talmacirile din aceasta carte nu sunt un exercitiu gratuit, un banal joc de imaginatie matinal, mai mult sau mai putin amuzant. 

Visele fac parte, fara indoiala - alaturi de povesti, basme, proverbe, zicatori si alte creatii ale spiritului romanesc - din marele nostru tezaur de intelepciune ce are la baza, in primul rand, o stralucita si milenara experienta de viata.

Afland semnificatia unui vis ne raportam, vrand-nevrand, nu nu-mai la noi, ci si la o suma de experiente visate si traite de multi altii de dinaintea noastra, in siruri de ani, sub nopti instelate sau intunecate ce-au dat mister, dar si unicitate, universului romanesc.

Prin urmare, dincolo de traditie, prin confruntarea cu o existenta istorica indelungata, interpretarea unui vis capata, fara indoiala, si o latura aproape stiintifica, devenind credibila si verificabila in timp.


♥ Recomandări cărți despre interpretarea viselor: Vise cu ingeri - Doreen Virtue, Melissa Virtue


In aceasta carte, Doreen Virtue si Melissa Virtue discuta subiecte cum ar fi: de unde vin visele, cum sa le interpretam, ce rol joaca ingerii si pe care dintre ingeri sa-i chem pentru calauzire. 

Veti dobandi instrumente pentru potentarea si elevarea calatoriilor in timpul visului, inclusiv tehnici pentru crearea propriilor vise, dar si pentru a va imbunatati amintirea viselor dupa trezire.

In plus, veti invata sa identificati diferitele tipuri de vise prin citirea unor povesti personale si prin interpretari care va vor ajuta sa va decodificati mesajele din propriile vise.

Visele sunt porti catre alte lumi, timpuri si planuri ale existentei. Ele sunt portaluri sacre prin care noi primim mesaje puternice de la Sursa, adesea sub forma unor simboluri aduse noua de calauzitorul viselor noastre si de ingeri.

De unde și cum cumperi cele mai bune cărți despre interpretarea și tălmăcirea viselor


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Librăriile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele librării online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților cum ar fi Libris.ro

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația librăriilor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.
MAI POTI CITI