IULIANA TUDOR biografie, vârstă, familie, soț, Instagram

WIKI IULIANA TUDOR, ZODIE, INĂLTIME, DATA NASTERII, CARIERA, CASATORIE, COPIL, SECRETELE DE FRUMUSETE, MENTOR PROFESIONAL, PASIUNI SI EXIGENTE PROFESIONALE.


V-ati întrebat care este povestea de viată a VEDETEI postului TVR1, IULIANA TUDOR?

Cum a ajuns absolventa FACULTATII DE DREPT de la un om simplu care a început sa cocheteze cu televiziunea la persoana publica devenita VEDETA STINDARD realizatoarea de peste 20 de ani a emisiunii "O DATA IN VIATA".

IULIANA TUDOR este O CAMPIOANA in profesie si in viată profesionala. Si asta de peste 20 de ani.

Si frumoasa VEDETA ne surprinde cu inca o realizare la care noi publicul vom asista începând cu 1 DECEMBRIE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI.

IULIANA TUDOR isi face debutul in cinematografie prin realizarea primului film documentar despre IA ROMANEASCA. pe 1 decembrie ora 16 la TVR1.

IULIANA TUDOR pare sa fi fost "croita" pentru o cariera in modelling. Măsoară 1,80 m înălțime si de ani de zile își păstrează aceeași greutate de 56 de kg.

wiki iuliana tudor biografie varsta inaltime si greutate
Recunoaște ca este foarte stricta in privința alimentației. Si face si sport.

Iuliana Tudor s-a născut la BAICOI in județul PRAHOVA la 16 iunie 1977 in ZODIA GEMENI. Este căsătorită de 24 de ani cu același bărbat RAZVAN VACAROIU un înstărit OM DE AFACERI.

Au împreună un băiat. O mândrețe de băiat crescut si educat cu blândețe si dragoste. V-ati gândit măcar puțin ca IULIANA ar putea fi căsătorită cu fiul ex prim ministrului NICOLAE VACAROIU?

GRESIT! Pe fiul ex ministrului il chema MIHAIL VACAROIU deci nicio legătură cu soțul IULIANEI TUDOR.

Ce spunea IULIANA despre soțul sau si despre căsnicia sa atât de longeviva? " Ne ținem da mana si inca descoperim ce este CASNICIA.

O căsnicie înseamnă O CALATORIE pe care o parcurgem împreună DELOC USOARA urmând același drum cu drag."

IULIANA si-a întâlnit iubitul la o slujba de PASTI in urma cu multi ani de zile. Stăteau umăr la umăr si ascultau slujba si IULIANA l-a întrebat cat este ceasul.

Amuzat RAZVAN s-a mărginit sa ii arate cu privirea ceasul din biserica care era fixat pe un perete in fata lor. IULIANA de abia absolvise liceul.

A urmat cursurile LICEULUI PEDAGOGIC din PLOIESTI si apoi a venit in capitala pentru studiile la facultate.

A urmat cursurile a 2 FACULTATI. Prima facultate a fost cea de DREPT. A urmat apoi FACULTATEA DE PEDAGOGIE MUZICALA din cadrul UNIVERSITATII DE MUZICA BUCURESTI.

IULIANA a mărturisit ca si-ar mai fi dorit un copil dar nu a fost sa fie. La un moment dat a avut seriase probleme de sănătate dar ea a crezut ca drumul ei in viata nu poate fi oprit atat de devreme.

Lui RAZVAN nu ii place sa apară in lumea showbiz-ului si la început IULIANA nu înțelegea de ce nu dorea sa o însutească la evenimente. A suferit dar mai apoi a înțeles ca soțului nu ii plăcea sa apară in public.

E destul ca IULIANA TUDOR este in centrul atenției. Acum in puținul timp liber si IULIANA prefera sa stea cu RAZVAN si fiul sau sau sa "mai fuga" intr-o vacanta.

Destul de greu cu programul încărcat al IULIANEI care trăiește si isi ia energia din emisiunea pe care o moderează de ani de zile "O DARA IN VIATA".

MENTORUL IULIANIEI TUDOR este doamna ELISE STAN care i-a îndrumat pașii de la începuturile IULIANEI in televiziune.

Iar IULIANA a urcat ierarhic cu multa munca si a fost pe rand reporter realizator, editor si in cele din urma si-a îndeplinit visul de a deveni si producător de filme documentare.

Firea liniștită si calda a IULIANEI a făcut sa fie îndrăgită nu doar de colegi dar si de personalități din showbiz de regizorul TITUS MUNTEANU, actrița STELA POPESCU, regretatul CRISTIAN TOPESCU daca ar fi sa ii amintim pe câțiva.

IULIANA TUDOR este o PROFESIONISTA si este exigenta cu ceilalți când vine vorba de emisiunea ei unde NIMIC NU ESTE LASAT la VOIA INTAMPLARII.

Si sa nu uitam IULIANA este de vreun an si ceva si realizator de emisiune la RADIO SMART. Pare ca pentru IULIANA timpul are mai MULT de 24 de ore intr-o zi de poate face atât de multe lucruri.

IULIANA nu este doar o profesionista este o femeie admirata o femeie eleganta. Spune ca se îmbracă in funcție de locul in care merge office la birou casual smart in timpul liber iar pentru emisiuni îmbracă rochii ale designerilor mereu înnobilate cu elemente din folclor.

A colaborat cu regretatul RAZVAN CIOBANU, A CONSTANTIN , RHEA COSTA.

IULIANA crede ca ELEGANTA ADEVARATA VINE DIN ATITUDINE Nu DOAR DIN CEEA CE PORTI.

"Mi-as dori ca aceasta ATITUDINE sa guverneze mai mult in spațiul public si atunci HAINA NU L-AR MAI FACE PE OM PE CAT IL FACE ASTAZI."

IULIANA TUDOR este o FEMEIE cu o VOINTA De FIER practic traseul profesional a fost ca al unei sportive care muncește zilnic sute si sute de ore cu multe sacrificii pentru a ajunge la PERFORMANTE si MEDALII.

Pentru emisiunea O DATA IN VIATA a primit PREMIUL DE CEA MAI LONGEVIVA EMISIUNE la PREMIILE RADAR un PREMIU SPECIAL de care IULIANA este mandra.

Nominalizata la PREMMIILE RADAR MEDIA pentru CEA MAI POPULARA VEDETA.

Fata care in adolescenta nu era curtata de băieți fiind prea serioasa înaltă si extrem de slaba a ajuns O FEMEIE STILATA, PROFESIONISTA O MAMA IMPLINITA.

"Tocilara clasei" a ajuns unde si-a propus pe culmile profesiei pe care o iubește precum isi iubește copilul.

Ce înseamnă ultima reușită pentru IULIANA TUDOR debutul in cinema prin realizarea unui prim film documentar?

"Prin acest proiect am promovat IA ROMANEASCA care l-a inspirat pe MATISSE când a pictat faimoasa LA BLOUSE ROUMAINE"

"PORT , VALOARE SI SPLENDOARE" este un film documentar despre cămașa românească prin intermediul căreia aflam care este povestea cămășii de unde vine cine a creat-o si care sunt semnificațiile acestei creații.

CENTRUL DE CREATIE, ARTA SI PRODUCTIE in colaborare cu PREMIUM AGENCY si TVR 1 lansează pe 1 DECEMBRIE 2020 de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, PRIMA PRODUCTIE ROMANEASCA DEDICATA IIEI. PROIECTUL PORT , VALOARE SI SPLENDOARE va avea primul episod duminica 1 decembrie 2020 .

wiki iuliana tudor poze rare instagram
Vor urma inca 4 episoade in celelalte duminici 6, 13 si 20 decembrie 2020. De remarcat ca IULIANA TUDOR a creat acest concept .

Toata admiratia pentru profesionista IULIANA TUDOR!Eleganta , modesta, sensibila dornica sa ajute o mama care isi dedica timpul copilului. Si are timp si sa ramana o FEMEIE!

IULIANA TUDOR la 43 de ani si-a împlinit visul dea realiza primul film documentar despre IA romaneasca.

Spui IULIANA TUDOR spune DOAMNA care promovează VALORILE FOCLORULUI si ne determina sa nu ne uitam rădăcinile.

Portul, cântecul si OBICEIURILE ROMANESTI. Atat de mare nevoie avem de IDENTITATEA noastră in aceste vremuri tulburi.

1 DECEMBRIE 2020 este ZIUA NATIONALA A ROMANIEI! Haideți ROMANI sa CANTAM sa ne bucuram de minunățiile FOLCLORULUI romanesc.

Toata admiratia si pentru PRINTUL CHARLES care a investit ca traditiile noastre sa fie salvate, De la portul popular la mancarurile noastre la natura si la FELUL De A FI AL ROMANILOR!

SA NU NE UITAM NICI ISTORIA NICI FOLCLORUL sa nu uitam sa cinstim MEMORIA celor care au luptat pentru FRUMOASA ROMANIE.

De ZIUA NATIONALA A ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2020, IULIANA TUDOR debuteaza in cinema cu primul film documentar închinat IIEI ROMANESTI.

De urmărit pe TVR! 1 DECEMBRIE 2020!
MAI POTI CITI