ELEFANT.ro Black Friday reduceri de până la 90% în perioada 12 - 13.11.2020

Reduceri Black Friday ELEFANT.ro 2020, când începe BF 2020 ELEFANT.ro şi până când durează.


11.11.2020 - Singles' Day la Elefant.ro

Este al doilea an în care sărbătorim cel mai mare eveniment de shopping global: Singles’ Day, cu reduceri de până la 80% la zeci de mii de produse.

12-13.11.2020 - Black Friday la Elefant.ro 

Pe 12.11 se dă startul campaniei Black Friday, cu cele mai bune oferte din an și cu reduceri de până la 90%.

Elefant.ro este magazin online oferăa de BLACK FRIDAY 2020 reduceri adevărate și consistente la produse din categoriile Articole copii, Bijuterii, Carti, Ceasuri, Cercei, Cosmetice, Electrocasnice, Genti si posete, Ghiozdane, Haine, Haine copii, Home & deco, Incaltaminte, Incaltaminte copii, Inele de logodna, Ingrijire personala, Jucarii, Ochelari, Parfumuri.

elefant black friday 2020 catalog reduceri

Echipa Elefant.ro recomandă clienților să își adauge produsele favorite în Wishlist pentru a fi siguri că au acces cât mai rapid la oferte.

Pentru ca livrarea să se producă în cele mai bune condiții, elefant.ro a dublat echipa de procesare a comenzilor, a majorat suprafața centrului de depozitare și fulfilment și a optimizat fluxurile de livrare pentru reducerea timpilor de expediere a coletelor către clienți.

Pentru o experiență de shopping cât mai plăcută, eficientă și confortabilă, reprezentanții magazinului online Elefant.ro recomandă cumpărătorilor să înțeleagă volumul mare de comenzi și să opteze, în vederea livrării, pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri. Astfel puteți intra mai repede în posesia produselor comandate în cadrul campaniei.


Cum cumperi în siguranță de BLACK FRIDAY și ai parte de reduceri adevărate

Specialiștii recomandă să cumperi de BLACK FRIDAY din surse de încredere. Magazinele online reprezintă o variantă bună, dar doar acele magazine online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația magazinelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.
MAI POTI CITI