COMFORT - U Secom păreri forumuri. COMFORT - U prospect, compoziție, beneficii, efecte adverse și prețuri.

Părerile pe forumuri despre Comfort - U Good Routine un supliment Secom pentru tratamentul naturist al infecțiilor urinare sunt în mare parte pozitive și exprimă încrederea în eficacitatea acestui remediu natural pentru sănătatea tractului urinar.

Ce este COMFORT - U Secom și pentru ce se utilizează


Potrivit prospectului Comfort - U de la Secom este o formula complexă pentru fazele acute si de intretinere a tratamentelor standard destinate infectiilor urinare, pe baza de 500 mg D-Manoza, 100 mg extract standardizat de merisor (50% PAC ), strugurii-ursului (20% arbutina) si 1 miliard UFC tulpina probiotica specfica actiunii la acest nivel: L. reuteri. 

Formulă complexă alcătuită din D-manoză, Merişor-canadian, Strugurii-ursului, Lactobacillus reuteri. D-manoza este forma biologic activă a manozei. 

comfort u capsule secom pareri forum tratament naturist infectii urinare


Extractul de Strugurii ursului susţine sănătatea şi buna funcţionare a tractului urinar.

Capsule cu eliberare intarziată de Comfort - U sunt concepute sa traverseze stomacul fara a se dizolva, acest tip particular de capsule permite pastrarea nutrientilor in forma lor bioidentică.

Beneficii și indicații Comfort - U Good Routine

• Suport in cazul manifestarilor recurente la nivelul tractului urinar – cu o incidenta mai crescuta in cazul femeilor, dar prezente si in cazul barbatilor
• Reface echilibrul acido-bazic urinar
• Asigură protectie continua a tractului urinar
• Este un suport intensiv si in perioada de intretinere

Ingrediente compoziție Comfort - U


➤ D-Manoza - 500 mg
➤ Merisor-canadian (Afin-american) (Vaccinium macrocarpon) - 100 mg (extract din fruct, cu 50% PAC/proantocianidine)
➤ Strugurii-ursului (Arctostaphylus uva-ursi) - 50 mg (extract din frunze, cu 20% arbutin)
➤ Lactobacillus reuteri THT 030802-100Bn - 1 mld UFC - unitati formatoare de colonii

Printre tulpinile bacteriene specifice ce contribuie la mentinerea echilibrului florei urinare, vaginale si gastrointestinale, se numara Lactobacillus reuteri.  Acesta poate restabili mediul natural de la nivelul tractului uro-genital si poate sintetiza compusi care nu permit bacteriilor neprietenoase sa se dezvolte

D-manoza are actiune tintita asupra bacteriilor neprietenoase, mimand zonele de la suprafata tractului urinar la care acestea se pot atasa. In acest mod, bacteriile nu se mai pot lega de celule si nu mai pot determina aparitia manifestarilor asociate cu disconfortul de la acest nivel.

Mod de administrare Comfort - U Secom


➤ Intretinere: 1 capsula/zi,

➤ Intensiv: 2-3 capsule/zi, la masa, cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Efecte secundare și contraindicații supliment Comfort - U


Contraindicatii: Utilizarea de către persoanele sub 18 ani, femeile Insărcinate, care doresc să rămănă insărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente sau care folosesc medicaţie alopată se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Nu s-au evidenţiat efecte secundare: la dozele prescrise.
MAI POTI CITI