VITAMIX.ro păreri forumuri magazin naturist cu produse plafar la prețuri bune și puncte de fidelitate

Părerea clienților despre vitamix.ro magazin naturist online din Târgu Mureș; extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre cele bune magazine naturiste cu gamă variată de produse:

1. Pareri Pozitive - 0,76

2. Sentiment Negativ- 0,56

3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indica o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Părerea comentariilor clienților despre magazinul naturist Vitamix.ro

a) Utilitatea produselor și serviciilor vitamix.ro: 4,40 din 5
b) Funcționează ofertele și serviciile asa cum este descris: 4,30 din 5
c) Este magazinul vitamix.ro usor de accesat: 4,20 din 5
d) Este vitamix.ro de calitate buna: 4,1 din 5
e) Este magazinul vitamix.ro orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5
f) Au avut altii o experiență buna cu serviciile magazinului Vitamix.ro: 4,50 din 5
vitamix.ro pareri forum produse plafar contact
De remarcat este că magazinul www.vitamix.ro oferă pe lângă promoții și oferte noi la produsele plafar și puncte bonus, lucru bine apreciat de clienți în comentariile lor de pe forumuri.

Pentru comenzile efectuate si achitate exclusiv online pe Vitamix.ro , beneficiezi de puncte de fidelitate denumite puncte VitaMix (doar comenzi online, pentru comenzile telefonice nu se acorda puncte VitaMix). 

Beneficiezi de 10 puncte VitaMix, pentru fiecare LEU cheltuit pe site-ul  vitamix.ro (ofertă valabilă doar pentru produse, costul transportului nu este inclus).

De asemenea, poți câștiga puncte VitaMix daca va invitați prietenii, cunoștințele sau rudele, sa cumpere din magazin. Beneficiezi de 2 puncte VitaMix pentru fiecare LEU cheltuit de către persoanele invitate.

Punctele VitaMix sunt convertite in LEI la o rata de 1:200, practic pentru 100 LEI cheltuiti la o comanda, poți beneficia de 5 LEI reducere la următoarea.

Livrarea comenzilor făcute pe www.vitamix.ro este gratuită pentru comenzile mai mari de 150 de lei, iar în cazul în care clientul nu este mulțumit de ceea ce a primit sau comanda nu corespunde nevoilor sale, atunci o poate returna fără obligații în maximum 14 zile calendaristice.

Principalele produse vându-te pe vitamix.ro sunt suplimente alimentare atât pentru copii, cât și pentru adulți, vitamine și minerale necesare unei bune dezvoltări a corpului, antioxidanți, produse de slăbit sau pentru imunitate, produse necesare tratării bolilor cardiovasculare, digestive și chiar tumorilor sau produse de detoxifiere naturală.


Pentru ca descoperirea produsului dorit sa nu dureze prea mult, produsele de la Vitamix sunt impartite pe categorii sugestive. Astfel, categoria vitamine si minerale cuprinde produse bogate in vitamina A, vitamina B, C, D, E, dar si produse bogate in multivitamine si multiminerale.
MAI POTI CITI