Parfum barbați VERSACE EROS păreri forumuri, prețuri Sephora si Douglas, note finale

În parfumeriile online și pe forumurile dedicate, părerile despre VERSACE EROS parfum pentru bărbați sunt pozitive și subliniază că acesta este o versiune mai intensa, mai seducătoare, mai masculină a parfumului lansat în 2012.

În parfumeriile Sephora și Douglas prețurile parfumului Versace Eros Eau De Parfum 50 ml sunt aproximativ aceleași.

De exemplu Versace Eros Eau De Parfum 50 ml are prețul de 387 lei la Douglas și de 398 lei la Sephora.

Eros reprezinta o declarație proaspătă, lemnoasa, atinsa de un sal oriental. In compoziția sa plină de viață se evidențiază ingrediente dintre cele mai selecte, asa cum ar fi uleiul pur de menta, mărul verde in floarea vârstei, dar si lămâia cu origini italiene.
Eros Pour Homme parfum barbati pareri preturi

Pentru un plus de căldura si de apropiere trupeasca, Eros adaugă pe lista armoniilor sale olfactive doua flori din îndepărtata țară sud – americana Venezuela, respectiv ambroxanul si muscata.

Senzația seducătoare se bazează pe intensitatea acordului lemnos (cedru, vetiver, patchouli) subliniat de acordul energetic si luminos (lămâie italiana si mandarina), ambele aduse la viata prin nota unica de mar caramelizat.  

La final, vanilia îndrăznește sa flirteze cu acordul de piele: o aroma provocatoare prin aroma sa distinctiva si cremoasa, prin contururile sale vibrante si caracterul sau oriental. 

Ce note are parfumul de bărbați Versace Eros


♦ Note de vârf: lămâie italiana si mandarina, Ulei de menta, Mar caramelizat

♦ Note de mijloc: Floare de Geranium, Esență de salvie, Ambermax

♦ Note de baza: lemn de cedru si esență de Vetiver Orpur, esenta de Patchouli Orpur, lemn de santal, vanilie.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ♥ 

Unele dintre părerile de pe forumuri atrag atenția asupra faptului că Eros Pour Homme Eau de Parfum NU se potrivește bărbaților care nu iubesc aromele jucăușe, calde si gurmande. 

Impresia olfactivă de început poate fi înșelătoare, deoarece parfumul nu este unul 100% fresh.

MAI POTI CITI